Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Bożenka LuBicz napisał:

Będziesz teraz grał na zleżaka i się wypierał tutejszego kilkuletniego uzewnętrzniania się (m.in. z ćpańska)? 😄 Nie przejdzie, zbyt wielu to widziało 😉 

z kim poza mną stworzyłeś relację parasocjalną niewolniku? 

Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał:

Pewnie nie masz sexu tam na codzień dlatego cie to tak triggeruje

Nie z ...yczne szarpiącym się cały dzień za fioota jak w tworkach. Dobra, płyn psychopato 😄

2 minuty temu, Malowany napisał:

5 kotów rekompensuje dwójkę dzieci😆

Sam zakładałeś o Elce tematy, że ma dwoje dzieci i każde z innym. Później pisałeś, że wysyłała ci nudesy, kiedy ty o nie nie prosiłeś. Więc dałam Elce radę - Jeżeli szuka kochanka, to niech poszuka takiego, który jest dyskretny, pachnący i się myje, łącznie z zębami...

Dziękuję za uwagę. A teraz precz z moich pięknych oczów ⚽😄

Fak wszędzie widzę błędy w pisowni i zaprogramowanych ludzi, jaki ten Matrix dziwny że się kręci jak opętany a nic nie rozumiesz 

Edytowano przez Dżumbo

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie z ...yczne szarpiącym się cały dzień za fioota jak w tworkach. Dobra, płyn psychopato 😄

Jak będę miał laske to będzie mi myziac cały dzień i to zupełnie normalne w związku 

3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Już 6. A gdzie twoje dzieci? Gdzie narzeczona? Długi spłacone? Więc bujaj wory. 

Ale to nie ja się czepiam matki z dziećmi, codziennie bez powodu. Co ona ci zrobiła, że tak na nią naskakujesz ostatnio? Potrafisz odpowiedzieć, czy się będziesz migać jak dziecko?

1 minutę temu, Malowany napisał:

Ale to nie ja się czepiam matki z dziećmi, codziennie bez powodu. Co ona ci zrobiła, że tak na nią naskakujesz ostatnio? Potrafisz odpowiedzieć, czy się będziesz migać jak dziecko?

Won, bo nie czytam. 

4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Sam zakładałeś o Elce tematy, że ma dwoje dzieci i każde z innym. Później pisałeś, że wysyłała ci nudesy, kiedy ty o nie nie prosiłeś. Więc dałam Elce radę - Jeżeli szuka kochanka, to niech poszuka takiego, który jest dyskretny, pachnący i się myje, łącznie z zębami...

Dziękuję za uwagę. A teraz precz z moich pięknych oczów ⚽😄

I żałuję. Kiedy to było? Ty się kur dziewczyno sadzisz do niej codziennie. Kiedy ona nic pierwsza o tobie nie pisze. O hu ci chodzi? Może tak trzeba z tobą rozmawiać.

1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał:

Chciałam obliczyć wg leżakowego widzenia świata ile "zarobiłam". Szału nima.

Gdybyś mieszkała bliżej, załatwiłabym Ci robotę na zlecenie. Bo brakuje u nas ludzi do pracy, a Twoje kompoty i przetwory zbiłyby fortunę 😁

Zaznaczam- Dobrze płacą. 

5 minut temu, głębinowy gnębiciel napisał:

z kim poza mną stworzyłeś relację parasocjalną niewolniku? 

Nie interesuje mnie żadna relacja z Tobą, po prostu moralne osądy w tym aspekcie, z ust ćpuna czy tam ex-ćpuna, to niezły kabaret 😄 

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Gdybyś mieszkała bliżej, załatwiłabym Ci robotę na zlecenie. Bo brakuje u nas ludzi do pracy, a Twoje kompoty i przetwory zbiłyby fortunę 😁

Zaznaczam- Dobrze płacą. 

Taki biznes to i z sąsiadem bym mogła robić 😉

4 minuty temu, Malowany napisał:

I żałuję. Kiedy to było? Ty się kur dziewczyno sadzisz do niej codziennie. Kiedy ona nic pierwsza o tobie nie pisze. O hu ci chodzi? Może tak trzeba z tobą rozmawiać.

Nie mam już reakcji. ❤

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się