Rocket 29 Napisano 7 godzin temu 1000 szt./30 dni ≈ 33 kondomów na dobę, więc średnio co 45 min istnieje prawdopodobieństwo zapłodnienia na skutek wadliwej gumy, a tym samym substancja społeczna miast z roku na rok wysychać zacznie wreszcie wypełniać się pełną nadziei statystyką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 7 godzin temu A co jest podstawą założenia, że to na 30 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: A co jest podstawą założenia, że to na 30 dni? miesiąc rozliczeniowy, ale przecież jeśli to za dużo, owszem można zaprosić znajomych, dla statystyki to bez znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu Lezakowi na pół roku by starczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 17 Napisano 7 godzin temu mi na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: mi na rok Mi na kwartał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu Ja nie potrzebuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, BabkaBożaTak napisał: Lezakowi na pół roku by starczyło. Na całe życie, ja w związku z foliom nie widzę miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach