Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kicia.Rogata

Jaki jest wasz cel w życiu?

Polecane posty

Mój główny cel obecnie to żyć nadzieją, że jeszcze coś dobrego mnie w życiu spotka.

No ale wracając do powodów tego zjawiska....Powiedzcie mi czy to normalne, że w wieku ledwo 17 do powiedzmy niech bedzie ta granica 25 lat już robi się szpagat i tworzy  bachora?

Bo ja zawsze myślałam, że to super młody wiek i że to czas na podróże, zabawę, przyjaciół czy naukę? A tu łażą po osiedlach te szpagatówy i chwalą się bebzonami. Wiem jak to brzmi, ale ja od razu widzę ten ich wyraz wyższości na ryju. Coś w stylu - Zazdroście mi, mam rozepchaną ...e!! 

No i dziwnym trafem to tylko w mniejszych miasteczkach i wiochach takie przypadki, ze baby mają zero ambicji. Tylko rozpychać ...e. Ja tu nie mam czego zazdrościć. Chodzą takie utuczone jak tuczniki na rzeź i sprawdzają tylko czy ich facet nie zerka aby na inne. Jasne, że zerka i ja się mu wcale nie dziwię. Jak przechodzą zgrabne panie, to co? Ile mogą udawać, że wieloryb je kręci?

Mój jedyny problem z tym to to, że zastanawiam się.....hmmm....od jakiego wieku wizualnie robimy się stare, a kiedy jesteśmy najbardziej atrakcyjne? 

Bo jak wyskakuje mi tyle bebzoniar, to ja już sama się w tym gubię 

I tylko proszę bez pocieszenia w stylu - oh zależy kto na ile się czuje

15 godzin temu, Kicia.Rogata napisał:

No ale wracając do powodów tego zjawiska....Powiedzcie mi czy to normalne, że w wieku ledwo 17 do powiedzmy niech bedzie ta granica 25 lat już robi się szpagat i tworzy  bachora?

Bo ja zawsze myślałam, że to super młody wiek i że to czas na podróże, zabawę, przyjaciół czy naukę? 

Czyli jesteś w tym okresie życia. Żyjesz pełną piersią i czujesz się staro?

Moim celem jest większa samodzielność, więc godzę studia dzienne z dorabianiem dorywczo jako hostessa.

10 godzin temu, afekafe napisał:

Czyli jesteś w tym okresie życia. Żyjesz pełną piersią i czujesz się staro?

Tak. Zaczynam czuć się jak sparchavialy wióry niestety. Dlatego wspomniałam o tych dxuewczynach we wczesnej ciąży. Nie hestem zła na nie, zresztą co mnie to obchodzi ehh jestem zła na tą sytuację.

W wieku nastu miałam wrażenie że czas tak długo trwa jakby się zatrzymał, a teraz czuję się jakbym zaraz miała mieć 50 i szukać trumny

9 godzin temu, Anka Mikulska napisał:

Moim celem jest większa samodzielność, więc godzę studia dzienne z dorabianiem dorywczo jako hostessa.

A ile masz lat, że jeszcze się chce?

1 godzinę temu, Kicia.Rogata napisał:

W mojej rodzinie kobiety wręcz ukrywają wiek 😆

Haha. Ja znam wiek większości ciotek, kuzynek itp. Przynajmniej tych z którymi utrzymuje kontakt. I oni znają mój. Nie mam kompleksów ze wzgledu na swój wiek po co mam go ukrywać? Każdy się starzeje 

Edytowano przez Poziomkowa

Ja nie raz w życiu myślałem, że ja jestem na coś za stary, ale potem z perspektywy czasu ja myślałem: ja wtedy to jednak byłem jeszcze młody. Ja mam nadzieję, że ja jeszcze nie raz tak pomyślę.

Dnia 26.07.2025 o 07:13, Kicia.Rogata napisał:

Wyznacz sobie jako cel nabycie kultury osobistej bo jesteś dość prostacka. 

33 minuty temu, Poziomkowa napisał:

Haha. Ja znam wiek większości ciotek, kuzynek itp. Przynajmniej tych z którymi utrzymuje kontakt. I oni znają mój. Nie mam kompleksów ze wzgledu na swój wiek po co mam go ukrywać? Każdy się starzeje 

Młodsza kobieta od razu wydaje się atrakcyjniejsza. Trochę to dziwne, bo dajmy na to Sofia Vergara. Wygląda bardzo młodo jak na swój wiek i do momentu kiedy nikt nie sprawdził ile ma lat, to każdy na pudelkach i innych pisał oh i ah. Kiedy wyszło szydło z worka, że jest po 50stce, to komentarze, że niestety, to już nie to samo i po prostu używa medycyny estetycznej. Same cyferki działają na psychike bardziej niż wygląd niestety

7 minut temu, Ffxc1_5yih napisał:

Wyznacz sobie jako cel nabycie kultury osobistej bo jesteś dość prostacka. 

Haha być może hihi ale hmmm nie będę nic chyba zmieniać pod czyjeś dyktando hihihi

19 minut temu, Kicia.Rogata napisał:

Młodsza kobieta od razu wydaje się atrakcyjniejsza. Trochę to dziwne, bo dajmy na to Sofia Vergara. Wygląda bardzo młodo jak na swój wiek i do momentu kiedy nikt nie sprawdził ile ma lat, to każdy na pudelkach i innych pisał oh i ah. Kiedy wyszło szydło z worka, że jest po 50stce, to komentarze, że niestety, to już nie to samo i po prostu używa medycyny estetycznej. Same cyferki działają na psychike bardziej niż wygląd niestety

A widziałaś J.Lo na koncercie w Warszawie jaka petarda?

28 minut temu, marianka szajba napisał:

A widziałaś J.Lo na koncercie w Warszawie jaka petarda?

Jasne, że petarda. O to mi chodzi, że ludzie nie oceniają czasem po wyglądzie, a po cyferkach.

Aż się żyć odechciewa, bo ciągle ktoś odbiera przyjemność

54 minuty temu, Kicia.Rogata napisał:

Przestań skupić sie na tym co o tobie inni myślą bo to działa bardziej na psychikę niż twój wiek. Im jestem starsza tym mniej przejmuje się tym co jakiś random o mnie myśli. Ja się sobie podobam i to dużo bardziej niż kiedy miałam 18 lat. Życie jest za krótkie na takie coś, im jesteśmy starsi to życie ucieka “szybciej” 

15 minut temu, Kicia.Rogata napisał:

Jasne, że petarda. O to mi chodzi, że ludzie nie oceniają czasem po wyglądzie, a po cyferkach.

Aż się żyć odechciewa, bo ciągle ktoś odbiera przyjemność

Sama sobie odbierasz przyjemność życia. Dlaczego tak cię to dołuje, że ktoś ocenia Cię po wieku? 

2 godziny temu, Kicia.Rogata napisał:

Młodsza kobieta od razu wydaje się atrakcyjniejsza.

Bo jest. Przeciętna zadbana jest atrakcyjniejsza w porównaniu z tak samo przecietną i zadbaną, a starszą. A naweł choćby była ładniejsza, to już nie to samo. Świeżość widać u młodej, dziewczęca jest, a starsza tego nie ma, może być elegancka lub seksowna, ale nie będzie mieć właśnie tego, a to jest najbardzie cenione, tak naturalnie, instynktownie. Każdy czas ma swój czas, trzeba się cieszyć byciem swieżą, seksowną, elegancką, a na koniec słodką babcią, zamiast próbować zatrzymać zmiany, to często daje zły efekt. Być piękną etapem na jakim się jest aktualnie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować