Hypnotize 30 Napisano piątek o 17:50 I z kolobrzegu tez nici Ciekawe co tam u Klaudiusza, troche mi sie chce plakac, ze jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 276 Napisano piątek o 17:51 Vikerens, Klaudia, ciekawe kto będzie trzecią obsesją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludowa republika kafeterii 6 Napisano piątek o 17:52 Przed chwilą, RC + napisał: Vikerens, Klaudia, ciekawe kto będzie trzecią obsesją... nie mam jesczze pomysłu na nazwę nowego projektu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano piątek o 17:53 Była jeszcze Katiuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 17:53 Jej przyjaciel muzulmanin to szczesciarz, wszystko o niej wie, a stad odeszla na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 17:53 Krejzi mi pisala, zebym o nich zapomnial o katiszce i klaudiuszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano piątek o 17:55 No nie może se na luzie popisać bo jest traktowana jakby była yepniętą gwiazdeczka popu idolka upośledzonych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 276 Napisano piątek o 17:55 2 minuty temu, ludowa republika kafeterii napisał: nie mam jesczze pomysłu na nazwę nowego projektu Proponuję nazwę Dirty Diana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 17:56 Ja tez stad odchodze, w ogole zapomnijcie o mnie, tak jak ja musze zapomniec o klaudiusz Zegnajcie na zawsze, odchodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 17:59 Wszyscy mnie tu hejtuja, a klaudiusz jedyna mila osoba dla mnie stad odeszla Zaba Monika tez odeszla Coraz wieksze dno tu u was, niestety. Dobrze, ze co raz mniej tu pisze. Zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 18:19 Ogolnie nie jade, bo wole namiot i las w anglii niz Polske Ale moge sobie spakowac namiot i wsiasc pociag i jechac sobie nad morze do Walii czy Szkocji i tam sobie gdzies w lesie zamieszkac, a niedaleko plaza FAK Ale czuje sie wolny czlowiek teraz xD Tyle istnieje pieknych miejsc, gdzie moge sobie rozlozyc namiot A nie jakas Polska i ceny z kosmosu, i to jeszcze nad polskim morzem 200zl za rybe z frytkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludowa republika kafeterii 6 Napisano piątek o 18:26 30 minut temu, RC + napisał: Proponuję nazwę Dirty Diana xD może tym razem filipinka skoro koreanka pyknęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 18:29 Hejtowalem klaudiusza i pisalem jej przykre rzeczy, a teraz sie dziwic, ze odplynela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano piątek o 18:51 A chûj tam z nią nigdy się nie kochaliscie jak facet i baba tylko jak gey i lesba przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 18:53 No racja, ale tak mi dobrze zawsze bylo, jak jej moglem napisac cos milego, a teraz jej nie ma, to nie mam komu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klavdia Cocolino 9 Napisano piątek o 19:03 1 godzinę temu, chrobot napisał: Była jeszcze Katiuszka Nie wolno zapominać o Paulince, wrednym małpiszonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 19:06 Teraz chcialbym miec obsesje z reala a nie neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:24 3 godziny temu, Hypnotize napisał: Jej przyjaciel muzulmanin to szczesciarz, wszystko o niej wie, a stad odeszla na zawsze On coraz mniej rozmawia ze mną, bo ma rodzinę. Tylko pyta czy wszystko w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano piątek o 21:29 (edytowany) 5 minut temu, Nadija* napisał: On coraz mniej rozmawia ze mną, bo ma rodzinę. Tylko pyta czy wszystko w porządku. TO DLACZEGO CIĘ NA KAFE NIE MA PRAWIE. ŻNIWA U WAS SĄ I musisz w polu robić? Edytowano piątek o 21:30 przez mahdronal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:30 Źle się tutaj czuję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:30 Wow, czesc, tesknilem. Moze odpoczywa po prostu od internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano piątek o 21:31 Przed chwilą, Nadija* napisał: Źle się tutaj czuję. Czemu Przecież nikt cię nie gwaałci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:31 Nie dziwie sie, ja tu tez malo ostatnio pisze, nie siedze calymi dniami jak kiedys Wiecej czytam i gram w gierki za to. Troche mnie zainspirowalas, zeby mniej tu pisac, Klaudiusz. Dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:31 Cześć Filip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:31 Moze przeze mnie i zyczenie jej zeby umierala w meczarniach majaczac z bolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano piątek o 21:32 Przed chwilą, Hypnotize napisał: Nie dziwie sie, ja tu tez malo ostatnio pisze, nie siedze calymi dniami jak kiedys Wiecej czytam i gram w gierki za to. Troche mnie zainspirowalas, zeby mniej tu pisac, Klaudiusz. Dzieki. Siedzisz mniej bo jesteś bezdomny i nie masz prądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:32 Dobry wieczor Ale mi przykro, gdy Cie tu nie ma, tak samotnie sie czuje i smutno jakos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:33 Mam prad na plywalni i powerbanki po prostu wiecej czytam, angielski na cos sie przydaje, a mi sie tutaj juz z nikim nie chce pisac za bardzo, bo wszyscy sa podli dla mnie, zrezta w ogole odcinam sie od ludzi Dzisiaj juz mi chodzilo po glowie, zeby stad zniknac i wylaczyc neta, i zeby wszyscy mysleli, ze nie zyje i zmarlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:33 Nie przez Ciebie, pravol jest gorszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:34 Gram sobie tez w gry duzo, w tygodniu moge odsapnac troche, ale wieczory samotne sa ciezkie, ani do kogo napisac ani z kim pogadac, przykre bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach