Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypnotize

Nie wybieram sie jednak we wrzesniu do Polski

Polecane posty

Buahah, sepy, jak moj wujek jest developerem i kupuje sobie palace i buduje osiedla w calej Polsce 🤣🤣

I ma awionetke za 4 miliony zlotych ktora sobie lata nad morze i mercedesa za 1.2mln xD

Wylaczam juz ten internet, bo nie chce mi sie pisac z bieda.

Nara 😄

• Haha 1

Ja jestem dorosly a rodzina nie ma nic do gadania, poza tym nje jestem w Polsce i jestem dorosly i nie mam zadnych chorob psychicznych, EOT 😄

Zegnam ozieble hejterow

• Like 1
  • Haha 1

4 minuty temu, Hypnotize napisał:

Buahah, sepy, jak moj wujek jest developerem i kupuje sobie palace i buduje osiedla w calej Polsce 🤣🤣

I ma awionetke za 4 miliony zlotych ktora sobie lata nad morze i mercedesa za 1.2mln xD

I ma cie w doopie bo śpisz w krzaczorach 

Ja swoja rodzine tez mam w doopie i was tez, i w ogole wszystkich ludzi, mozecie mi wszyscy naskoczyc patalachy 😄

Edytowano przez Hypnotize
  • Haha 1

11 minut temu, Hypnotize napisał:

Ja swoja rodzine tez mam w doopie i was tez, i w ogole wszystkich ludzi, mozecie mi wszyscy naskoczyc patalachy 😄

Moze twoj ojciec gdyby zyl to by cie naprostował bo matka ma cie kompletnie gdzies. Wspolczuje mimo wszystko 

• Like 1

Ja wam wspolczuje,i klaudiuszowi, ze musi odsypiac na kanapie w pracy nieprzespane noce, a mnie orzynajmniej nikt doopy nie truje,  😄

Jutro moge sobie wsiasc w pociag i pojechac do walii albo szkocji z namiotem i nikt mi nie zabroni, a wy nawet nic nie bedziecie wiedzieli

Albo moze dzisiaj umre, bo mnie murzyn zadzga xD

Nie wasza sprawa frajerzy 😄

Jestem dorosly i za stary na mieszkanie z matka  ja nie szczerbaty  ze po 30 a na garnuszku matki i na jej utrzymaniu, ty bicus tez pewnie   z rodzicami mieszkasz nieudaczniku

A ja nie lubie sie meczyc z nikim pod jednym dachem, lubie przestrzen i miec swoja ziemie i swiety spokoj, wiec wypad do pracy nieudacznicy, bo inaczej ulica czeka 🤣🤣🤣

Nje jestem chorym czlowiekiem, jestem normalny i sam potrafie sie soba zajac

• Haha 1

Bicus i szczerbaty widze nowa para kafe, te serduszka i reakcje, widze, ze milosc kwitnie, geejuszki 🤣🤣🤣

No dobra, niech wam bedzie, mam schizofrenie i musza sie mna zajmowac, a teraz wypad ode mnje knury ulane z cyckami 🤣🤣

kto to widzial, byc przed 40 a juz cycki jak stary dziad po 70, masakra 🤣🤣

Tak sie ciesze, ze nie jestem w ciele jakiegos szczerbatego  lezaka czy bicusia, masakra,.to dopiero bylby pech i kara od losu

To fajnie Klaudiusz, ja tez tak mam  gdy mi ktos radzi, ale nie zawsze poslucham, to zycze milego wypoczynku

Jak musisz w pracy odsypiac na kanapie, to grubo. Pewnie czujesz ulge, ze mozesz sie na chwile polozyc xD

Mi to sie kojarzy z bezdomnoscia... W sensie, ze jestem taki zmeczony i spiacy, ze musze odsypiac w dzien na kanapie... troche masakra... bo w nocy nie mam gdzie spac.

Srynik jest bardzo normalny i fajny i nie wiem czemu jakieś homosie wiecznie za nim chodzą 

1 godzinę temu, chrobot napisał:

Srynik jest bardzo normalny i fajny i nie wiem czemu jakieś homosie wiecznie za nim chodzą 

Tak jak i ty cukiereczku 🤣 

• Haha 1

Szczerbatego ciagle boli tylek po schadzce z Andrzejem i spotkaniu z Kotarba, a bicus to tez jakis amator meskich penow, pewno sni mu sie 17cm lezaka po nocach 🤣

5 minut temu, Hypnotize napisał:

Chodza, bo Klaudiusz ze mna pisze, a nie z nimi

Plakales ze nie pisze tylko kaszubka pisze z alfonsem z Australii a jakby z toba pisala to i tak by nic z tego nie wyniklo 

• Like 1

Nie jestem tobą zeby facetom ssac 

Nie zapomnij ogolic anusa dla klienta 🥰

• Like 1

Ja nie twoja matka, ze ssam facetom albo przyjmuje klientow, odbij tluscioch do szczerbatego, bo leci na ciebie, a ty na niego 🤣

Ide sobie na poranne saunowanie, milego dnia niehejterom 😎

W Kołobrzegu festiwal jest teraz zdaje się. Mignęła mi informacja w prasie. Kota masz zabawnego!

Spoko, w doopie mam polske, pewnie znowu kilka miesiecy bym tam spedzil, to ja wole namiot w Anglii i saunowanie niz polske i kolobrzeg

Pogoda w UK dobra dla zimnolubnych, to prawda.

Polece to znowu bedzie, zebym szedl do pracy, i tak niezmiennie od 15 lat, wiec ja podziekuje.

W namiocie w lesie nie ma zadnych polaczkow dookola, i nikt mi nie mowi, ze mam isc do pracy, dlatego wole koczowac w lesie w namiocie, bo mam dosc polaczkow

Nikt mnie nie utrzymuje szczerbaty, tak jak ciebie twoja stara 🤣🤣

Niedlugo cie pod most wyjeebie pewnie, bo ma dosc trzymania owsikow pod jednym dachem 🤣

wez popros bicusia, zeby ci jezyk zasadzil do japy, w miejsca, w ktorych brakuje ci zebow, ty brudasie 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się