Malowany 434 Napisano 8 godzin temu Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 8 godzin temu Na komisariacie u dzielnicowego Dariusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 78 Napisano 8 godzin temu poprosilem zeby zabrali kaftan bo pacjentka moze byc niebezpieczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 8 godzin temu Nie majom takiego wielkiego na takie bmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 659 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: poprosilem zeby zabrali kaftan bo pacjentka moze byc niebezpieczna która? a vinow to nie salowa? tego samego jezyka używa "won" itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 8 godzin temu Paszoł won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 78 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Nie majom takiego wielkiego na takie bmi meski bedzie w odpowiednim rozmiarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Paszoł won Won do kuwety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Won do kuwety Już bylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 78 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: która? a vinow to nie salowa? tego samego jezyka używa "won" itp sadze ze to klaudia to ten nick ktory mial podszywy moje i pisze slodziaku watpie zeby to byla ona. klaudia tez pisze ciagle won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 659 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: sadze ze to klaudia to ten nick ktory mial podszywy moje i pisze slodziaku watpie zeby to byla ona. klaudia tez pisze ciagle won salowa też pisze "Moon słodziaku". to ona imho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 78 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: salowa też pisze "Moon słodziaku". to ona imho ty jakl zawsze popisujesz sie swoja bystroscia ja ci mowi ze to na bank klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 659 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: ty jakl zawsze popisujesz sie swoja bystroscia ja ci mowi ze to na bank klaudia dobra jeden uj. Za dużo tych wątków, juz sie gubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 535 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: ty jakl zawsze popisujesz sie swoja bystroscia ja ci mowi ze to na bank klaudia Wybierałeś się gdzieś, a mimo to jesteś tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Już bylam Nawet byś się nie zmieściła. Żal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 659 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, *****_*** napisał: meski bedzie w odpowiednim rozmiarze hamerykański spasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Wybierałeś się gdzieś, a mimo to jesteś tutaj To na pewno z powodu twojej piękności i powszechnej o niom zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nawet byś się nie zmieściła. Żal. Dùpa wejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Wybierałeś się gdzieś, a mimo to jesteś tutaj To tak samo jak ty kiedy mówisz, że idziesz spać, a siedzisz tu jeszcze trzy godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 78 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Wybierałeś się gdzieś, a mimo to jesteś tutaj nadal sie wybieram wlasnie zakladam skarpety ale dziekuje ze monitorujesz przez 5 minut moge sie poczuc jak celebeyrta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Dùpa wejdzie Szczerze wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 78 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: To tak samo jak ty kiedy mówisz, że idziesz spać, a siedzisz tu jeszcze trzy godziny to bylo dluzej bo siedziala chyba do 4 nad ranem i wyzywala zgromadzonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Szczerze wątpię. A co mnie to guwno obchodzom twoje wątpliwości. Nie pokaze ci jak magdalena ani qwerty BMI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: to bylo dluzej bo siedziala chyba do 4 nad ranem i wyzywala zgromadzonych Ostatnio pisała, że rano wstaje, a patrzę o 2 aktywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 535 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: nadal sie wybieram wlasnie zakladam skarpety ale dziekuje ze monitorujesz przez 5 minut moge sie poczuc jak celebeyrta Białe do sandałów? I tak to nie zadziałał na płeć przeciwną. Krejzi cie olała i to ma sens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: A co mnie to guwno obchodzom twoje wątpliwości. Nie pokaze ci jak magdalena ani qwerty BMI. A kogo obchodzi baba 195? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 535 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: A co mnie to guwno obchodzom twoje wątpliwości. Nie pokaze ci jak magdalena ani qwerty BMI. Ja ważę 65 kg, przy wzroście 175 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 8 Napisano 8 godzin temu MI SIĘ WYDAJE ŻE TO SALÓWKA SIĘ ZEESRAŁA MUSIAŁA OSTRO SIE PODKURVIĆ SKORO AZ BLOK WLECIAŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: A kogo obchodzi baba 195? No właśnie nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 434 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Ja ważę 65 kg, przy wzroście 175 Jesteś idealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach