Spaghetti... 270 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Muzyki ... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 358 Napisano 6 godzin temu Może coś na powstrzymanie deszczu? Znowu pada i zalewa różne miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 270 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, miramar napisał: Może coś na powstrzymanie deszczu? Znowu pada i zalewa różne miejsca. Mogę polecić grę w karty Brum Byle nie ze mną ... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 358 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mogę polecić grę w karty Brum Byle nie ze mną ... Jeśli chodzi o karty, to potrafię jedynie robić z nich domki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 270 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, miramar napisał: Jeśli chodzi o karty, to potrafię jedynie robić z nich domki. Nie spodziewałem się Ciebie tutaj i o tej porze Ja nie tworzę domków tylko gram ... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 358 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie spodziewałem się Ciebie tutaj i o tej porze Ja nie tworzę domków tylko gram ... Dlaczego dziwi Cię pora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 270 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, miramar napisał: Dlaczego dziwi Cię pora? Zazwyczaj rozmawiasz rano z Pokraką i Mieczem To chyba wystaraczjący powód ... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 358 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zazwyczaj rozmawiasz rano z Pokraką i Mieczem To chyba wystaraczjący powód ... A to prawda, że często z nimi rozmawiam. Oraz prawdą jest, że dzieje się to rano. Tak się składa. Ale ja lubię rozmawiać też z innymi użytkowniczkami i użytkownikami. Zawsze mnie dziwi, że ludzie czytają coś nie biorąc udziału w rozmowie. Ja tak nie potrafię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 270 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, miramar napisał: A to prawda, że często z nimi rozmawiam. Oraz prawdą jest, że dzieje się to rano. Tak się składa. Ale ja lubię rozmawiać też z innymi użytkowniczkami i użytkownikami. Zawsze mnie dziwi, że ludzie czytają coś nie biorąc udziału w rozmowie. Ja tak nie potrafię. Wasza historia nie trwa od dziś, więc stwierdzam fakty Każdy na tym forum to zauważył prawda Brum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 358 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wasza historia nie trwa od dziś, więc stwierdzam fakty Każdy na tym forum to zauważył prawda Brum ? Uprawiamy radosne pitu pitu bardziej niż rozmawiamy. Tak to widzę. Mogłabym nawet dosadniej napisać, co robimy ale nie wiem czy wypada. Czy każdy to nie wiem. Miecz jest tu celebrytą więc pewnie wiele osób śledzi co pisze. Nie sądzę, żeby moja osoba wzbudzała duże zainteresowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 270 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, miramar napisał: Uprawiamy radosne pitu pitu bardziej niż rozmawiamy. Tak to widzę. Mogłabym nawet dosadniej napisać, co robimy ale nie wiem czy wypada. Czy każdy to nie wiem. Miecz jest tu celebrytą więc pewnie wiele osób śledzi co pisze. Nie sądzę, żeby moja osoba wzbudzała duże zainteresowanie. Spoko, ale mnie to kompletnie nie interesuje co Wy robice i gdzie, więc nie wiem dlaczego mnie o tym informujesz Miecz jest dla Ciebie celebrytą, więc z nim rozmawiaj i nie zaczepaj mnie bez powodu Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 358 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko, ale mnie to kompletnie nie interesuje co Wy robice i gdzie, więc nie wiem dlaczego mnie o tym informujesz Miecz jest dla Ciebie celebrytą, więc z nim rozmawiaj i nie zaczepaj mnie bez powodu Aaa, to o to chodzi. Ok. Nie zrozumiałam. Napisałam coś, Ty odpowiedziałeś i wyszło kilka postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 270 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, miramar napisał: Aaa, to o to chodzi. Ok. Nie zrozumiałam. Napisałam coś, Ty odpowiedziałeś i wyszło kilka postów. O to, bo zaczepiasz mnie, a piszesz z celeprytą Mieczem więc bez sensu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 5 godzin temu Ale ma zdolny wokal małpa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 270 Napisano 5 godzin temu To fakt Widmo, ale rekacji brak ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano 5 godzin temu Doda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 30 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Get Out napisał: Ale ma zdolny wokal małpa. Teledysk z Anastazją, Malowanym i Leżakiem, tudzież przemalowaną Ela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 30 Napisano 4 godziny temu Coraz gorsze te filmy kręcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Teledysk z Anastazją, Malowanym i Leżakiem, tudzież przemalowaną Ela Cleo jeszcze ma dobry wokal i ładniejsza jest . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Coraz gorsze te filmy kręcą. Czy ja wiem mnie się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 270 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Coraz gorsze te filmy kręcą. Nie Iskra, to Ty tak twierdzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Get Out napisał: Cleo jeszcze ma dobry wokal i ładniejsza jest . Lubisz Cleo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lubisz Cleo Nie potwierdzam nie zaprzeczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, Spaghetti... napisał: To fakt Widmo, ale rekacji brak ... Bo ty szastasz reakcjami no 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 4 godziny temu Cleo ma ładny głos jak murzynka i powinna hip hop tworzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 649 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Cleo ma ładny głos jak murzynka i powinna hip hop tworzyć. Nie wiedziałam że lubisz Cleo. A jaką jeszcze lubisz? Markowską to wiem ale jeszcze jakąś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach