Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gina_

Jestem pełna żalu do ludzi

Polecane posty

Och, którzy nie potrafią docenić ludzkiej prywatności, cielesnej, domowej, ludzkiej, uczuciowej!!!! Jestem tak bardzo wściekła, że dzisiejszy świat opiera się na seksie, materialności, wszystkim co najbardziej proste, a tak nie musi być, jesteś normalny, ja jestem normalna, wszyscy możemy być, tylko zapanujcie nad instynktami, nie muszą być one wyznacznikiem…zrobiłam dziś pyszny obiad. 

Czy otwartość na ludzkie tematy, w tym seks, to jakiś problem? Z tego biorą się dzieci... Seks w przyrodzie to normalka, tlko ludzie robią z tego problemy, bo potrafią się skutecznie porozumiewać... Gadam jak facet 🙂

Problemem jest jak to się robi przemocowe i jedno na drugim coś chce wymusić a lewak z prawakiem nie zrozumieja się totalnie bo mają inaczej zbudowane mózgi i próby udowadniania cokolwiek na siłę są skazane na niepowodzenie 

1 minutę temu, Proboszcz napisał:

Problemem jest jak to się robi przemocowe i jedno na drugim coś chce wymusić a lewak z prawakiem nie zrozumieja się totalnie bo mają inaczej zbudowane mózgi i próby udowadniania cokolwiek na siłę są skazane na niepowodzenie 

srało przed spaniem? 

3 minuty temu, w... totalny napisał:

srało przed spaniem? 

Nawet bym se życzyła profilowania przez ai ludzi o podobnych mozgach i gromadzenia ich ze sobą bo nie mam siły na frajerów którzy mają ze mno problem i mam ich w dûpie

1 minutę temu, Proboszcz napisał:

Nawet bym se życzyła profilowania przez ai ludzi o podobnych mozgach i gromadzenia ich ze sobą bo nie mam siły na frajerów którzy mają ze mno problem i mam ich w dûpie

jak nie może wstać to niech starego z miską woła 

8 minut temu, Anka_do_spanka napisał:

Czy otwartość na ludzkie tematy, w tym seks, to jakiś problem? Z tego biorą się dzieci... Seks w przyrodzie to normalka, tlko ludzie robią z tego problemy, bo potrafią się skutecznie porozumiewać... Gadam jak facet 🙂

To jest niemożliwe! Niby żaden problem a jednak estetyka była okropna. Widać wreszcie ktoś mądrze postąpił naprawiając to frustrujące wyświetlanie emotek z ikoną obrazu obok. Lepiej późno niż .... 5 lat. 😑

19 minut temu, Gina_ napisał:

dzisiejszy świat opiera się na seksie, materialności

bardzo prawidlowo tylko baby nie umią w sexy i dlatego nic nie mają z tego ze zlapią januszka za kielbe. facet ma wymagania, powinniscie jakies szkolenia robić, starac sie bardziej, nvm. 

20 minut temu, Gina_ napisał:

Och, którzy nie potrafią docenić ludzkiej prywatności, cielesnej, domowej, ludzkiej, uczuciowej!!!! Jestem tak bardzo wściekła, że dzisiejszy świat opiera się na seksie, materialności, wszystkim co najbardziej proste, a tak nie musi być, jesteś normalny, ja jestem normalna, wszyscy możemy być, tylko zapanujcie nad instynktami, nie muszą być one wyznacznikiem…zrobiłam dziś pyszny obiad. 

Jak dajesz gołą doopę komuś takie są efekty. Tyle mogą na co pozwolisz.

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Jak dajesz gołą doopę komuś takie są efekty. Tyle mogą na co pozwolisz.

za szybko daje, facet nie zna imienia, nie oglądnąl razem filmu w kinie. one chcą zlapac faceta na doope ale to trzeba z gracją, z planem...

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

za szybko daje, facet nie zna imienia, nie oglądnąl razem filmu w kinie. one chcą zlapac faceta na doope ale to trzeba z gracją, z planem...

Wiem większość powinna Choroszcz leczyć, napisać rzeczywistość i tak nic nie da.

Wreszcie można normalnie pisać wyrażając przy tym własne akcentujące odru/chy 🐭🐸🦋🎅🐮🐼🐇🐄🦓🐝

19 minut temu, Fajny ten sen tak napisał:

Ja też 

Jaki?

Jeśli sama chcesz żyć po swojemu na tyle ile jest to możliwe to jednocześnie trzeba pozwolić innym na to by też żyli po swojemu... 

56 minut temu, Fifofa napisał:

Wiem większość powinna Choroszcz leczyć, napisać rzeczywistość i tak nic nie da.

zaraz jej tutaj doradzą... ze nie jest jej wart.😴 bo to jasne ze kobieta fabrycznie jest warta w uj a facet musi na głowie stanąc i otwirzyc 3 biznesy by dorównac hrabiance. dobrze ze jest internet, facety sie uczą i omijają, za pare lat sie otworzy agencje uciech dla kobiet. 

Edytowano przez Nemesio Cervantes

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

zaraz jej tutaj doradzą... ze nie jest jej wart.😴 bo to jasne ze kobieta fabrycznie jest warta w uj a facet musi na głowie stanąc i otwirzyc 3 biznesy by dorównac hrabiance. dobrze ze jest internet,facety sie uczą i za pare lat sie otworzy agencje uciech dla kobiet 

Tutaj tylko niepełnosprawne co najwyżej mają problem. Ogólnie jak kobieta jest coś warta, ma w dooopie jakiś przy,,,chlastôw, Wybierze jakiego chce.

48 minut temu, Fajny ten sen tak napisał:

Ja też 

28 minut temu, Onaaaa napisał:

Jaki?

Odp. Jeż, bo J@eż = J(at)eż = J(z ang. przy)eż = J przy eż, Jeż, proste, hmm

• Confused 1

Trochę sobie zaprzecze... ale marudzenie w niczym nie pomaga, no ileż można : )

Ja pierdziele, że tak słowami zniżę się do waszego poziomu, jacy wy tu płytcy jesteście …wzięłam leki i idę spać.

Edytowano przez Gina_

1 minutę temu, Gina_ napisał:

Ja pierdziele, że tak słowami zniżę się do waszego poziomu, jacy wy tu płytcy jesteście …wzięłam leki i idę spać.

Spokojnie, gdyby makaron nie był upośledzony to strzykąłbym ci z ryja właśnie śluzem po oczach i byś to kupiła, mimo że zapach znajomy xD 

Prześpij się lepiej xD

9 minut temu, Vaffanculina napisał:

Spokojnie, gdyby makaron nie był upośledzony to strzykąłbym ci z ryja właśnie śluzem po oczach i byś to kupiła, mimo że zapach znajomy xD 

Prześpij się lepiej xD

Jaki makaron są

22 minuty temu, Vaffanculina napisał:

Prześpij się lepiej xD

Hera już żyły poszła czy amfa ... z Wrocławia ?

Wypad na taksówkę tylko do tego się nadajesz 

Czasami ... :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

3 godziny temu, Anka_do_spanka napisał:

Bo nie potrafią na ogół!! 

Kobieco! serio.

Często ciężko cokolwiek w punkt napisać jak sam temat nie jest precyzyjny, trzeba się domyślać co autor miał na myśli... z nadzieją, że akurat z odp się wstrzelisz. : )

3 godziny temu, Gina_ napisał:

Nie martw się tym co inni robią. Martw się tym, czego nie robią dla Ciebie  i rób po swojemu 😉

Świat jest brutalny i wygląda teraz inaczej niż kiedyś.

Zasady jednak zostały takie same  :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować