salix 227 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: Ale tu ciągle kasują. Już by prawie było opublikowane i wzięli skasowali zanim nacisnęłam "odpowiedz". I chyba muszę się wstrzelić w jakiś czas największej używalności forum. To się robi grube przedsięwzięcie. Jak czujesz ze chcesz coś wrzucić, to po prostu wrzuć, to podgrzewanie atmosfery jest słabe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Bo później wchodzi się w nieco paranoiczne stany Dokładnie dlatego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Jak czujesz ze chcesz coś wrzucić, to po prostu wrzuć, to podgrzewanie atmosfery jest słabe. Wiele rzeczy na tym forum nie jest w najlepszym stylu więc jedna rzecz więcej nie zmieni tu wiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 156 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Dokładnie dlatego. Za duży chłopiec jestem żeby mi mamuśkować, więc nawet wskazane przymknąć oko na jakiś incydent, bo tak jest dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 227 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, murb napisał: Wiele rzeczy na tym forum nie jest w najlepszym stylu więc jedna rzecz więcej nie zmieni tu wiele. Szczerze mówiąc nie rozumiem w jakim celu robisz z tego telenowelę pełną gębą pełną dramatycznych pauz w każdym odcinku w ktorych tylko muzyczki brakuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, salix napisał: Szczerze mówiąc nie rozumiem w jakim celu robisz z tego telenowelę pełną gębą pełną dramatycznych pauz w każdym odcinku w ktorych tylko muzyczki brakuje. Szydera to bardzo dobry i sprawdzony sposób komunikowania się na forum. Pomysł z muzyką jest dobry. Może go nawet wykorzystam. Ciekawa jestem kogo byś chciała zagrać w tej telenoweli? Bo nie sądzę, żeby Twój post był dziełem przypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnik mаrki honda 8 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) I co, ostatecznie wysłała komuś te nudesy czy się zesrała? Edytowano 1 godzinę temu przez silnik mаrki honda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 46 Napisano 58 minut temu 47 minut temu, murb napisał: Szydera to bardzo dobry i sprawdzony sposób komunikowania się na forum. Pomysł z muzyką jest dobry. Może go nawet wykorzystam. Ciekawa jestem kogo byś chciała zagrać w tej telenoweli? Bo nie sądzę, żeby Twój post był dziełem przypadku. Ja mogę być odpowiedzialna za podkład muzyczny. Mam takie krótkie cudeńko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1463 Napisano 53 minuty temu 27 minut temu, silnik mаrki honda napisał: I co, ostatecznie wysłała komuś te nudesy czy się zesrała? Oczywiście, i to nie raz, tylko nie wysyła byle komu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 46 Napisano 47 minut temu 5 minut temu, Pokraka napisał: tylko nie wysyła byle komu I już Brum ma u mnie przegwizdane Ta zniewaga krwi wymaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 46 Napisano 43 minuty temu Nie jestem fanką filmów, ale historię Hubala oglądałam z 10 razy. I ta muzyka Kilara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1463 Napisano 42 minuty temu 3 minuty temu, Baba napisał: I już Brum ma u mnie przegwizdane Ta zniewaga krwi wymaga Na pewno dostałaś, sprawdź jeszcze raz. Jak masz fotki laski długie nogi, długie blond włosy i talia osy to Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 46 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Na pewno dostałaś, sprawdź jeszcze raz. Jak masz fotki laski długie nogi, długie blond włosy i talia osy to Brum. Mam! I wysyłam jako swoje Wzięłam prysznic, włosy umyte, dopijam kawę i idę na miasto. Nie cierpię takich temperatur bez podmuchu wiatru. Na szczęście opaliłam zdartą/odrapaną nogę i w tym roku mogę krótszą kieckę założyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 116 Napisano 37 minut temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Na pewno dostałaś, sprawdź jeszcze raz. Jak masz fotki laski długie nogi, długie blond włosy i talia osy to Brum. Ona dostaje tylko przysadziste blondyny w workach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 46 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ona dostaje tylko przysadziste blondyny w workach Powiedziałam ci. Przestań kłamać i kokietować. I nie myl siwizny z blondem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 116 Napisano 31 minut temu 2 minuty temu, Baba napisał: Powiedziałam ci. Przestań kłamać i kokietować. I nie myl siwizny z blondem Hah, moja mama osiwiała z ciemnego blondu na jasny. Ciekawe jak u mnie wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1463 Napisano 26 minut temu 9 minut temu, Baba napisał: Mam! I wysyłam jako swoje Wzięłam prysznic, włosy umyte, dopijam kawę i idę na miasto. Nie cierpię takich temperatur bez podmuchu wiatru. Na szczęście opaliłam zdartą/odrapaną nogę i w tym roku mogę krótszą kieckę założyć Mówiłam, tez wysyłam jej zdjęcia jako swoje ale tylko panom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1463 Napisano 24 minuty temu 10 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ona dostaje tylko przysadziste blondyny w workach Czyli to nie było nieznane zdjęcie Marilyn Monroe a Twoje?! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 46 Napisano 22 minuty temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Hah, moja mama osiwiała z ciemnego blondu na jasny. Ciekawe jak u mnie wyjdzie U mojej mamy ten proces późno się zaczął i ja chyba też tak nam. Farbuję włosy jak mi coś odwali. Wiem jedno. Muszę unikać wszystkich ciemnych kolorów. Nie pasują mi, dodają lat a na taki luksus to już sobie pozwolić nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 46 Napisano 20 minut temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Mówiłam, tez wysyłam jej zdjęcia jako swoje ale tylko panom. Też już nasz u mnie przegwizdane Do mnie tylko baby piszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1463 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Też już nasz u mnie przegwizdane Do mnie tylko baby piszą. Było im nie wysyłać moich zdjęć tylko Brum to by pisali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 46 Napisano 9 minut temu 7 minut temu, Pokraka napisał: Było im nie wysyłać moich zdjęć tylko Brum to by pisali. Już mi łajza jakaś priv zablokowała i sądzi, że skoczę z mostu z rozpaczy Zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1463 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Już mi łajza jakaś priv zablokowała i sądzi, że skoczę z mostu z rozpaczy Zmykam To nie łajza to moje nudeski rozwalają pocztę, bo nawet dla niej to traumatyczne przeżycie. Pa Też muszę się brać za pracę, to uzależnienie jest straszne, miłego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 116 Napisano 1 minutę temu Co to za zesrańsko z tą pocztą? Wysłać ci list, opuszczony przez wszystkich gnomie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach