Wikusia 1179 Napisano niedziela o 20:36 (edytowany) granie Edytowano niedziela o 20:36 przez Wikusia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikusia 1179 Napisano niedziela o 20:37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikusia 1179 Napisano niedziela o 20:43 Na jutrzejszy dzień i każdy następny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikusia 1179 Napisano niedziela o 21:05 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wladimir 9 Napisano niedziela o 21:11 Marina spoko babka, ale do śpiewania to ona się nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 701 Napisano 21 godzin temu Dnia 10.08.2025 o 22:43, Wikusia napisał: Na jutrzejszy dzień i każdy na pisałaś tu w latach 2020-21? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 392 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: pisałaś tu w latach 2020-21? Szpieg z krainy deszczowców w natarciu Żeby to wszystko zrzucić do pamięci telefonu, chyba masz terabajty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 701 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Szpieg z krainy deszczowców w natarciu Żeby to wszystko zrzucić do pamięci telefonu, chyba masz terabajty haha, sentymentalna sie zrobiłam była tu Wikusia w pandemii, ciekawe czy to ta, też muze puszczała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 392 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: haha, sentymentalna sie zrobiłam była tu Wikusia w pandemii, ciekawe czy to ta, też muze puszczała Muzę się wkleja. Puszcza się "bąki" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 17 Napisano 20 godzin temu Dnia 10.08.2025 o 22:36, Wikusia napisał: granie Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikusia 1179 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: pisałaś tu w latach 2020-21? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 392 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Wikusia napisał: Tak. A lubisz piosenki Margaret? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikusia 1179 Napisano 19 godzin temu 46 minut temu, _ Gretta napisał: Cześć Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikusia 1179 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: A lubisz piosenki Margaret? To jakieś przesłuchanie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 701 Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, Wikusia napisał: Tak. To witame 1 minutę temu, Wikusia napisał: To jakieś przesłuchanie? jestesmy po prostu znudzeni swoim towarzystwem dlatego jestes taka atrakcja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 392 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Wikusia napisał: To jakieś przesłuchanie? Nie. Spoko. Nudno tu jak cholera i tak piszę od czapy W sumie, to zawsze tak piszę, ale nie zawsze jest nudno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 392 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: To witame jestesmy po prostu znudzeni swoim towarzystwem dlatego jestes taka atrakcja Nic dodać, nic ująć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 17 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: haha, sentymentalna sie zrobiłam była tu Wikusia w pandemii, ciekawe czy to ta, też muze puszczała Ta sama, z okiem w awku była. 9 minut temu, Wikusia napisał: To jakieś przesłuchanie? Nie przejmuj się, to jajcara jest z tej Frau 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikusia 1179 Napisano 19 godzin temu 13 minut temu, _ Gretta napisał: Nie przejmuj się, to jajcara jest z tej Frau Spokojnie , nie przejmuje się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 392 Napisano 19 godzin temu 13 minut temu, _ Gretta napisał: Ta sama, z okiem w awku była. Nie przejmuj się, to jajcara jest z tej Frau Pisząc frau, utwierdzilaś mnie w podejrzeniach Uprzedzam. Nic się nie stało Dziewczyny, nic się nie stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 19 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 25 minut temu, afekafe napisał: Nudno tu jak cholera i tak piszę od czapy W sumie, to zawsze tak piszę, ale nie zawsze jest nudno. Zawsze można zdjąć ubranie i go pilnować Najlepsze lekarstwo na nudę Polecam Wam dziewczyny Edytowano 19 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 17 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Pisząc frau, utwierdzilaś mnie w podejrzeniach Uprzedzam. Nic się nie stało Dziewczyny, nic się nie stało. Pstrokrotko przecież to nie tajemnica jest, sama o tym nawet mówiłaś głośno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 392 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Zawsze można zdjąć ubranie i go pilnować Najlepsze lekarstwo na nudę W domu, to ja akurat mam co robić, ino migam się dzisiaj. Pociskami kit, że mi słabo od duchoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 392 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Pstrokrotko przecież to nie tajemnica jest, sama o tym nawet mówiłaś głośno. Nie chodzi o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 17 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Nie chodzi o mnie No to o co biega? Przed chwilą, afekafe napisał: Nie chodzi o mnie Aż się powtórzyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach