Nemesio Cervantes 400 Napisano 10 godzin temu (edytowany) i wszystko jasne. Teraz juz wiemy o co chodzi z tym hejtem na PIS. https://www.youtube.com/shorts/nj_reNMkpGk W sumie jak teraz na to patrze to coś w tym jest Edytowano 10 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 400 Napisano 6 godzin temu oto co na ten temat ma do powiedzenia Karol 1 Mocny https://m.youtube.com/shorts/Qrov-UFta7M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyrka ai 6 Napisano 6 godzin temu wolna palestyna, wolna ukraina w link z ocenzurowanego, syjonistycznego rynsztoka nie klikam, bo już się naoglądałem faszolskiej propgandy w internecie i mnie nudzii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 95 Napisano 6 godzin temu Ten nowy prezydent jest podobny do poprzedniego. Może są spokrewnieni? Tak samo wchodzi na wysokie obroty podczas przemówień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 95 Napisano 6 godzin temu Rex - zrelaksuj się jakoś. Pobiegaj, idź do kina, wyłącz internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Rex - zrelaksuj się jakoś. Pobiegaj, idź do kina, wyłącz internet. Też masz problem z prawidłową nazywą pseudonimów, brum? Qwerty, psa nie ma i nikogo w chacie więc nic nie załatwiłam. Czekam na noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 400 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, murb napisał: Rex - zrelaksuj się jakoś. Pobiegaj, idź do kina, wyłącz internet. Rex to skrót od Tiranosaurus Rex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 95 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Sev napisał: Też masz problem z prawidłową nazywą pseudonimów, brum? Myślałam Lex, napisałam Rex albo podpowiadacz w telefonie zamienił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 95 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Rex to skrót od Tiranosaurus Rex? Wtedy by było T-Rex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Myślałam Lex, napisałam Rex albo podpowiadacz w telefonie zamienił. Myślałam, że celowo a później że myślałaś o gościu Res. Przypomniałaś mi go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 74 Napisano 5 godzin temu To ojciec kleksa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Myślałam Lex, napisałam Rex albo podpowiadacz w telefonie zamienił. Był tu ress, myślałam ze pomyliłas 4 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: W sumie jak teraz na to patrze to coś w tym jest Nue denerwuj siętak, co ma być to będzie, jak zwykle źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Sev napisał: Myślałam, że celowo a później że myślałaś o gościu Res. Przypomniałaś mi go. Ano, i mi też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: To ojciec kleksa. Res? Z nim się wcale nie dało porozumieć i nigdy nie zmieniał zdania, w sensie gdy tego zdania nie miał. Oooo, zaczęło padać! W końcu bo nogi ciężkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 74 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Res? Z nim się wcale nie dało porozumieć i nigdy nie zmieniał zdania, w sensie gdy tego zdania nie miał. Oooo, zaczęło padać! W końcu bo nogi ciężkie. Tak. Nie widać rodzinnego podobieństwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Res? Z nim się wcale nie dało porozumieć i nigdy nie zmieniał zdania, w sensie gdy tego zdania nie miał. Oooo, zaczęło padać! W końcu bo nogi ciężkie. Bolą cię na deszcz? To ja nie mam tej przypadłości, ale inne mam.Czy świeci, czy deszcz zawsze te same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Ano, i mi też Wyjechał? On był marynarzem czy kapitanem? Już nie pamiętam dokładnie czy to on czy ktoś inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Bolą cię na deszcz? To ja nie mam tej przypadłości, ale inne mam.Czy świeci, czy deszcz zawsze te same. Od podstawówki czuję w kościach i w głowie zmianę pogody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Tak. Nie widać rodzinnego podobieństwa? Lex umie słuchać, a Res gadał swoje. To według mnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 95 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Sev napisał: Myślałam, że celowo a później że myślałaś o gościu Res. Przypomniałaś mi go. 7 minut temu, _ Gretta napisał: Był tu ress, myślałam ze pomyliłas Nie znałam tych użytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Sev napisał: Wyjechał? On był marynarzem czy kapitanem? Już nie pamiętam dokładnie czy to on czy ktoś inny. Nie wiem, może. Jeszcze był marinero, były takie puszki rybne marinero, może i on był marynarzem. Czasem myślałam ze to Sante... i dalej nie pamiętam nazwy tego nicka. Edytowano 5 godzin temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie znałam tych użytkowników. Styczności nie miałam, wiem że się wykłócał z kobietami na dziale macierzyństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Nie wiem, może Jeszcze był marinero,były takie puszki rybne marinero, może i on był marynarzem Czasem myślałam ze to Sante... i dalej nie pamiętam nazwy tego nicka. Każdy z nich to inny osobnik. A właśnie, ciekawe gdzie i Sante i marinero? Mnie się czuje, że marinero został zbanowany i nie wie jak wejść ponownie. Sante przepadł jak kamień w wodę. A Res pewnie w końcu dogadał się z żoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Nie znałam tych użytkowników. Może kiedyś poznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Sev napisał: Lex umie słuchać, a Res gadał swoje. To według mnie. Ress czyta za to, ale swoje teorie wygłaszał. Leksiu te swoje mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Ress czyta za to, ale swoje teorie wygłaszał. Leksiu te swoje mówi Generalnie każdy gada jakby do siebie i w tym tkwi fascynacja tym miejscem, w tym że można pleść co się chce i mieć to gdzieś. Palec wyleczony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Każdy z nich to inny osobnik. A właśnie, ciekawe gdzie i Sante i marinero? Mnie się czuje, że marinero został zbanowany i nie wie jak wejść ponownie. Sante przepadł jak kamień w wodę. A Res pewnie w końcu dogadał się z żoną. Robię jak lubię też nie umie wejść? Razem z Sante zniknęli wraz.A jaka sztuka tu wejść? Po banie?Zresztą różne te bany pewnie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Robię jak lubię też nie umie wejść? Razem z Sante zniknęli wraz.A jaka sztuka tu wejść? Po banie?Zresztą różne te bany pewnie są. Robię jak lubię widziałam z rok czy pół temu, na chwilkę więc to nie ban spowodował wycofanie się z życia forumowego. Sante nie wiem gdzie i co. A marinero, hm. Może ban na wieki i nie umie go obejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Generalnie każdy gada jakby do siebie i w tym tkwi fascynacja tym miejscem, w tym że można pleść co się chce i mieć to gdzieś. Palec wyleczony? Niby tak, dobrze że cytowanie jest to można się i tak porozumieć.Jak tu zawitałam jeszcze była końcówka gościa, ale było... Dziękuję, jest dobrze, prawie rok czekałam na normalność palca dopiero wizyta prywatna i blokada sterydowa poprawiły stan blizny i zrostów. Bardzo bolesna, ale skuteczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Sev napisał: Robię jak lubię widziałam z rok czy pół temu, na chwilkę więc to nie ban spowodował wycofanie się z życia forumowego. Sante nie wiem gdzie i co. A marinero, hm. Może ban na wieki i nie umie go obejść. Jak u Ciebie Seven, dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach