Sev 100 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Niby tak, dobrze że cytowanie jest to można się i tak porozumieć.Jak tu zawitałam jeszcze była końcówka gościa, ale było... Dziękuję, jest dobrze, prawie rok czekałam na normalność palca dopiero wizyta prywatna i blokada sterydowa poprawiły stan blizny i zrostów. Bardzo bolesna, ale skuteczna. Tyle dobrego, że od czasu do czasu człowiek wychodzi ze skorupy i łapie kontakt wzajemny z drugim. A tak to gada do siebie i się popisuje co to nie on. A, to dobrze że w końcu się ruszyło z tym palcem. Teraz rehabilituj i będzie coraz sprawniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: Jak u Ciebie Seven, dobrze? Powoli siada to o czym mówiłam kiedyś. Resztę zostawmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: A, to dobrze że w końcu się ruszyło z tym palcem. Teraz rehabilituj i będzie coraz sprawniej. Nie, teraz już nie trzeba nic. Rehabilitacja była zaraz, za 2 miesiące. Zamierzam na rower wrócić, po upałach przekonać się ile mam siły w dłoniach. Czy się da. Brakuje mi rowera. 3 lata nie mogłam, wcześniej kciuk miałam cięty. Kciuk to była masakra, to duża część dłoni do chwytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Powoli siada to o czym mówiłam kiedyś. Resztę zostawmy. Ok. Dbaj o siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Nie, teraz już nie trzeba nic. Rehabilitacja była zaraz, za 2 miesiące. Zamierzam na rower wrócić, po upałach przekonać się ile mam siły w dłoniach. Czy się da. Brakuje mi rowera. 3 lata nie mogłam, wcześniej kciuk miałam cięty. Kciuk to była masakra, to duża część dłoni do chwytu. To jeszcze lepsza wiadomość! Teraz będzie coraz lepiej, sama widzisz postępy. Rower? Ekstra! Ćwicz i się usprawniaj. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, _ Gretta napisał: Ok. Dbaj o siebie Wzajemnie. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 400 Napisano 5 godzin temu 36 minut temu, _ Gretta napisał: Nue denerwuj siętak, co ma być to będzie, jak zwykle źle skąd pomysl ze sie denerwuje? nudze sie kapke to pisze co tam znajde... btw temat kpo sie rozkręca medialnie. jesli PIS dobrze to spompuje to beda wczesne wybory... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 400 Napisano 5 godzin temu Dziekuje za dobre słowa laski. Chyba sie klade spać, jak zwykle jutro bede smedził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyrka ai 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: skąd pomysl ze sie denerwuje? nudze sie kapke to pisze co tam znajde... btw temat kpo sie rozkręca medialnie. jesli PIS dobrze to spompuje to beda wczesne wybory... muszą się spieszyć, bo zapad już we wrzesniu. żeby zdążyli bo porzydałby sie carewiczowi mongolskiemu sparaliżowny rząd w p0lsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: Dziekuje za dobre słowa laski. Chyba sie klade spać, jak zwykle jutro bede smedził. Od rana, czy wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Dziekuje za dobre słowa laski. Chyba sie klade spać, jak zwykle jutro bede smedził. Cytuj następnym razem, Lex to od razu odpowiem jak będę na gorąco. ;] Pewnie, że idź spać bo pora późna i jutro trzeba czytać fajowe rozmowy. [aniołek] [cześć] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 697 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Sev napisał: Qwerty, psa nie ma i nikogo w chacie więc nic nie załatwiłam. Czekam na noc. I co zamierzasz z tym zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 697 Napisano 4 godziny temu 33 minuty temu, Sev napisał: Robię jak lubię widziałam z rok czy pół temu, na chwilkę więc to nie ban spowodował wycofanie się z życia forumowego. Sante nie wiem gdzie i co. A marinero, hm. Może ban na wieki i nie umie go obejść. Robię jak lubię bardzo fajna dziewczyna szkoda że się z Sante zadała, może nadal by tu pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: I co zamierzasz z tym zrobić? Rozmowa gdy tylko kobieta będzie w domu. Po rozmowie zobaczymy czy się uspokoi psina, czy trzeba interweniować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 697 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Sev napisał: Rozmowa gdy tylko kobieta będzie w domu. Po rozmowie zobaczymy czy się uspokoi psina, czy trzeba interweniować. Spoko może na wakacje wyjechała, choć ja bym wolała od razu temat załatwic na twoim miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Robię jak lubię bardzo fajna dziewczyna szkoda że się z Sante zadała, może nadal by tu pisała Fajna dziewczyna, to prawda. Ludzka. Nie wiem co tam się wydarzyło między nimi więc trudno się odnieść. Idę spać. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 697 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Sev napisał: Fajna dziewczyna, to prawda. Ludzka. Nie wiem co tam się wydarzyło między nimi więc trudno się odnieść. Idę spać. Cześć. Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Spoko może na wakacje wyjechała, choć ja bym wolała od razu temat załatwic na twoim miejscu Obmyśliłam plan działania z waszą wczorajszą pomocą. ;] Dzięki za wsparcie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach