Zapent 0 Napisano 2 godziny temu Spełniać swoje fantazje seksualne. Uwierzcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 19 Napisano 1 godzinę temu No jezdza, jak gadam z jakimis angolami i mowie, ze jestem z Polski to oni ze do krakowa jezdza i piwo tanie w pubie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 0 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe co na to anulek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 19 Napisano 1 godzinę temu Kotarba pisal ze ma juz meza i 3 trojke dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 0 Napisano 1 godzinę temu Ma 3 dzieci bo Angole przyjeżdżają na sex turystkę do Krakowa? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 19 Napisano 1 godzinę temu Z mezem menadzerem korpo, ktory zarabia 15000zl i zyje z nim jak w zlotej klatce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 0 Napisano 1 godzinę temu Chodzi o klub że striptizem? Może chodziło o klatkę rzymska hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 19 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem juz co robic w tym zyciu, tyle chcialoby sie robic rzeczy naraz, a tak nie mozna Isc na saune, isc do lasu, i w ogole lezec w lesie i nigdzie nie wychodzic tez bedac w saunie i w bajorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, wizzy napisał: Nie wiem juz co robic w tym zyciu, tyle chcialoby sie robic rzeczy naraz, a tak nie mozna Isc na saune, isc do lasu, i w ogole lezec w lesie i nigdzie nie wychodzic tez bedac w saunie i w bajorku Iść do pracy i wynająć kawalerkę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 19 Napisano 1 godzinę temu Nie chce mi sie isc do pracy Ale moze klaudiusz zostanie miliarderka i kupi mi wlasny las z siecia saun i niedaleko lesny bajorek z lodowata woda i wodospadem na ochlode wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach