Zapent 2 Napisano wczoraj o 11:37 Baby mają tyle wolnego czasu żeby pisać takie elaboraty w każdym temacie? Pewnie jakieś biurwy nie mają nic do roboty to wypisują xD a 30 letniego młodego byczka z namiotu w Anglii nikt wspomoże złamanym funtem. Tylko wypisywać potrafią xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 105 Napisano wczoraj o 11:49 11 minut temu, Zapent napisał: Baby mają tyle wolnego czasu żeby pisać takie elaboraty w każdym temacie? Pewnie jakieś biurwy nie mają nic do roboty to wypisują xD a 30 letniego młodego byczka z namiotu w Anglii nikt wspomoże złamanym funtem. Tylko wypisywać potrafią xd Mi płacą za to, że tu piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 701 Napisano wczoraj o 11:51 13 minut temu, Zapent napisał: Baby mają tyle wolnego czasu żeby pisać takie elaboraty w każdym temacie? Pewnie jakieś biurwy nie mają nic do roboty to wypisują xD a 30 letniego młodego byczka z namiotu w Anglii nikt wspomoże złamanym funtem. Tylko wypisywać potrafią xd ja nie pisze w każdym temcie tylko jak jest inba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1468 Napisano wczoraj o 11:51 1 minutę temu, murb napisał: Mi płacą za to, że tu piszę. Tak? Myślałam, że tu wszystkie piękne i ich mężowie utrzymuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano wczoraj o 11:54 4 minuty temu, murb napisał: Mi płacą za to, że tu piszę. A dałaś chociaż funta cycnicowi? Nie? To wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 105 Napisano wczoraj o 11:56 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak? Myślałam, że tu wszystkie piękne i ich mężowie utrzymuja. Płacą. Im więcej napiszę tym więcej dostanę, plus odszkodowanie za każdy zbanowany nick, skasowany temat i rekompensata za uszczerbek na zdrowiu psychicznym. Uzbiera się nieza sumka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 105 Napisano wczoraj o 11:56 1 minutę temu, Zapent napisał: A dałaś chociaż funta cycnicowi? Nie? To wypad Blika mu zrobiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano wczoraj o 11:58 1 minutę temu, murb napisał: Blika mu zrobiłam. Oki 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1468 Napisano wczoraj o 12:06 6 minut temu, murb napisał: Płacą. Im więcej napiszę tym więcej dostanę, plus odszkodowanie za każdy zbanowany nick, skasowany temat i rekompensata za uszczerbek na zdrowiu psychicznym. Uzbiera się nieza sumka. Zwłaszcza te dodatki robią robotę A wiesz z tymi hybrydami, to weszłam do sklepu internetowego mojego ulubionego producenta, z myślą, że kupie coś na wyprzedaży czego już po 1 nie będą mogli sprzedawać a tam nic prawie nie ma. Wymieniali chyba od dawna asortyment i nawet mam już te bez TPO i nie wiedziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 105 Napisano wczoraj o 12:09 Przed chwilą, Pokraka napisał: Zwłaszcza te dodatki robią robotę A wiesz z tymi hybrydami, to weszłam do sklepu internetowego mojego ulubionego producenta, z myślą, że kupie coś na wyprzedaży czego już po 1 nie będą mogli sprzedawać a tam nic prawie nie ma. Wymieniali chyba od dawna asortyment i nawet mam już te bez TPO i nie wiedziałam Czyli bez TPO można utwardzać lampą? Jeśli tak, to jednak info była nastawiona na sensację bo nie pisali nic, że wycofanie tego czegoś praktycznie nic nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 105 Napisano wczoraj o 12:11 Jeśli ktoś ponownie zablokował mi skrzynkę to wyjaśniam, że już z 10 pieczęci broni do niej dostępu i kolejna blokada niczego nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1468 Napisano wczoraj o 12:22 8 minut temu, murb napisał: Czyli bez TPO można utwardzać lampą? Jeśli tak, to jednak info była nastawiona na sensację bo nie pisali nic, że wycofanie tego czegoś praktycznie nic nie zmieni. Tak, sprzedają lakiery hybrydowe bez TPO i mają jakieś reszteczki tych z TPO o czym informują z wykrzyknikami. O co chodzi, pewnie o pieniądze, duże renomowane firmy mogły sobie pozwolić na wróżenie nowej technologii. Małych pewnie znowu wykosili tym ruchem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano wczoraj o 12:29 O czym wy gadacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 105 Napisano wczoraj o 12:39 8 minut temu, Zapent napisał: O czym wy gadacie? O życiu starych bab. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach