Fajny ten sen tak 6 Napisano 4 godziny temu Z mff korci mnie jeszcze trafić z gpu vega 11 do emulatorow konsol i ogólnie grania takiego lekkiego Oprócz tego ten projekt na crysis 3 monitory tylko nie mam pomysłu gdzie to trzymać i w tym przypadku trzeba by zainwestować już w jakoms bude normalnych rozmiarów albo coś takiego zestawu żeby obsluzylo nawet 5 i więcej monitorów na raz to może kiedyś do giełdzie będzie Tym teraz żyje jak komuś monotematycznie to nie musi komentować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 4 godziny temu Pamiętam jak miał ból dopy że monitorów dużo kupiłem i jestem chory psychicznie bo najpierw się kupuje komputer, no i jesteśmy 378zł wydane na cztery mff zwane też usff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 4 godziny temu A miało być drogo i wgl nie możliwe panikowal w pampersy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 3 godziny temu Taki za 450 jeszcze do emulatorow H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 2 Napisano 3 godziny temu penwie nie zauwazyles to podpowiem ci ze gadasz do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 3 godziny temu Z mff już nic lepszego nie ma gpu więc nie warto przeplacac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libed666 napisał: penwie nie zauwazyles to podpowiem ci ze gadasz do siebie Za 164 mi się udało kupić gen 7 z sprzętowe dekodowanie H.265/HEVC/VP9 win11 i niby gpu 630 czyli takie same jak w modelach mff nawet za 7,5tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 3 godziny temu To będzie pod 85 tam 4k musi być płynne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, libed666 napisał: penwie nie zauwazyles to podpowiem ci ze gadasz do siebie To wczoraj oglądałem fajnie zrobil typ H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 3 godziny temu Coś mu nie działa idzie do staeszego albo nowszego windowsa tak po resecie z buta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 3 godziny temu Zagracil mieszkanie ja idę w minimum stąd mff mi tak podeszly wszystkie wejdom do 1 szuflady nawet nocnego jak mi się znudzom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokabaska 16 Napisano 3 godziny temu zaraz dostaniesz propołzal zeby se komentami dorobic, ,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, rokabaska napisał: zaraz dostaniesz propołzal zeby se komentami dorobic, ,,, Niedrogie hobby zamiast płyty można kompa se kupić i się rozwijać pobawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 3 godziny temu Proponuję jeszcze szósty PC z Linuxem, to Libed nie zdzierży z zazdrości. Np. instalujesz na nim SteamOS. PS. Ciekawosta, SteamOS z wbudowanym protonem - emulation layer, uruchamia gry płynniej niż natywnie na Windowsie. Taki bloat Windows 10/11 jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 21 Napisano 3 godziny temu Na tym forum to tylko libed i libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, nocna.zmiana napisał: Na tym forum to tylko libed i libed Cii... próbuję Leżaka przekabacić na stronę Linuxa. Raz wkroczysz już nie ma powrotu do bloatware'u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 21 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, RC + napisał: Cii... próbuję Leżaka przekabacić na stronę Linuxa. Raz wkroczysz już nie ma powrotu do bloatware'u A po pol/sku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, RC + napisał: Cii... próbuję Leżaka przekabacić na stronę Linuxa. Raz wkroczysz już nie ma powrotu do bloatware'u Miałem kiedyś linuxa jeden może dwa semestry na kierunku it Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, RC + napisał: Proponuję jeszcze szósty PC z Linuxem, to Libed nie zdzierży z zazdrości. No ten z Vega 11 to będzie taki mini pc pełny gier emulatorow to może tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 2 godziny temu On będzie podpiety do 19 sony a do 17 mam retro pc xp już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fajny ten sen tak napisał: Miałem kiedyś linuxa jeden może dwa semestry na kierunku it Ile lat temu... Linux się rozwija prężnie. Na tym jednym mini PC spróbuj sobie SteamOS zainstalować, zobaczysz jaki Windows przy tym to syf. Jeżeli linuch przez warstwę kompatybilności spuszcza łomot mikromiękkim z natywnym kodem, to mówi w jakim kierunku windows się stacza XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 2 godziny temu Póki co nie ma ofert z vega 11 tanio, 450 to więcej pieniędzy niż dałem za wszystkie 4szt mff ale fakt że wyczailem same okazje warte x2 tyle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 2 godziny temu A najlepsze, że SteamOS i generalnie Linuxy bardzo się lubią z kartami od AMD. Bo na Nvidii nie będę oszukiwał, jest różnie, nowsze są dobrze wspierane, starsze śrenio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak wina 0 Napisano 2 godziny temu 49 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: Zagracil mieszkanie ja idę w minimum stąd mff mi tak podeszly wszystkie wejdom do 1 szuflady nawet nocnego jak mi się znudzom Jesteś chory ja zbieractwo jeszcze chwila do tej meliny nie będzie się dało wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Ile lat temu... Linux się rozwija prężnie. Na tym jednym mini PC spróbuj sobie SteamOS zainstalować, zobaczysz jaki Windows przy tym to syf. Jeżeli linuch przez warstwę kompatybilności spuszcza łomot mikromiękkim z natywnym kodem, to mówi w jakim kierunku windows się stacza XD Może na tym 630 intela gpu bo tam mam bluetooth pod pada i 85 Tylko ten intel to nie da rady w grach chyba że jakieś indyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 2 godziny temu Vega 11 to już wyciąga po 60fps w fullhd emulatory ngc wii gry ps4 na medium low Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Smak wina napisał: Jesteś chory ja zbieractwo jeszcze chwila do tej meliny nie będzie się dało wejść Chyba żartujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fajny ten sen tak napisał: Może na tym 630 intela gpu bo tam mam bluetooth pod pada i 85 Tylko ten intel to nie da rady w grach chyba że jakieś indyki Mówisz pewnie o Intel Iris, albo Intel GMA, czyli te wbudowane w CPU grafiki... no tam to raczej gierki typu Stardew Vally czy Graveyard Keeper tylko. Ale już APU z AMD mają kopa i na tych wbudowanych można pograć co nie co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 6 Napisano 2 godziny temu U mnie minimalizm i puste wnętrza, komputery mff som wielkości maca mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 302 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fajny ten sen tak napisał: Vega 11 to już wyciąga po 60fps w fullhd emulatory ngc wii gry ps4 na medium low To jest prawdziwe APU, tam już jest moc, a im szybszy ram tym więcej z tego APU wyciągasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach