Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fajny ten sen tak

Podchodzę do szona bez stresu pije sobie kawę

Polecane posty

4 minuty temu, Get Out napisał:

Specjalnie do Wawy jedzie , bo na wsi nikt nie wie o czym rysiek gada . 😁

Przerażające to jest 😁 ciekawe czy dojedzie czy dogada się z kierowcą 😆

4 minuty temu, jukon tworki welcome napisał:

A ty nie masz jakiejś chałupy z klocków do zaprojektowania pomiędzy włazeniem w odbyt zwidmokowi torpedo intelektualna? 🤣🤣🤣

Nie mam. A ty nie masz nic do zrobienia? Może umyć podloge? 🤣

5 minut temu, Maryyyś_+ napisał:

Znudziło mi się, laska ma zerowe zdolnosci kognitywne. Zwidek to wiadomo, nie nowość.

Dobrej nocy pozistalym 🙂

Nie zapomnij czynszu zapłacić przygłupie kaczkowy. 😁

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Nie mam. A ty nie masz nic do zrobienia? Może umyć podloge? 🤣

Powiedz jak to jest być kobieta ktora klaszcze jajami byle incelowi żeby zwrócił na nią trochę uwagi? Zawsze mnie to fascynowało 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Czynsz to podstawa bo inaczej z domu swojego wyrzucą i co wtedy? 🤣🤣🤣

1 minutę temu, Get Out napisał:

o widmok sie odpala 😄 

bedziesz dawala przedstawienie 😄 ? bo nie wiem czy isc spac czy poczekac i wyjsc w antrakcie 😄

Przed chwilą, OdbytBoży napisał:

Powiedz jak to jest być kobieta ktora klaszcze jajami byle incelowi żeby zwrócił na nią trochę uwagi? Zawsze mnie to fascynowało 

Nie mam pojęcia nawet jaj nie mam 😆

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Nie mam pojęcia nawet jaj nie mam 😆

A klaskac potrafisz. Niebywałe.

2 minuty temu, 16 lat na zbiorniku tak napisał:

o widmok sie odpala 😄 

bedziesz dawala przedstawienie 😄 ? bo nie wiem czy isc spac czy poczekac i wyjsc w antrakcie 😄

Zlituj się nad kurtyzaną i jej paziem.

3 minuty temu, OdbytBoży napisał:

Ale to ja na nią zwracam uwagę , bo ma seksowny tyłek.🙂

A klaskac potrafisz. Niebywałe.

Potrafię i lubie jak wpadnie gol.

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Czynsz to podstawa bo inaczej z domu swojego wyrzucą i co wtedy? 🤣🤣🤣

Ale zobacz to widać że ta osoba raczej sama nie wegetuje, tylko wymaga opiekuna, bo normalny człowiek by nie wpadł na to że płaci się czynsz mieszkając we własnym domu na wsi. Ale ma początku była na prawidłowym kursie i później lejce jej się pomieszały. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Ale to ja na nią zwracam uwagę , bo ma seksowny tyłek.🙂

Chyba ponownie nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi. Klaszcze dùpom takim prymitywnym jednostkom męskim. Biedna musi być umysłowo i duchowo szukając akceptacji na dùpe u osoby nieodrozniajacej maorysa od aborygena i Jukatanu od jukonu. 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Potrafię i lubie jak wpadnie gol.

To zdecyduj się czy potrafisz klaskac jajami czy ich nie masz. W pewnym wieku trzeba jasno się określić.

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ale zobacz to widać że ta osoba raczej sama nie wegetuje, tylko wymaga opiekuna, bo normalny człowiek by nie wpadł na to że płaci się czynsz mieszkając we własnym domu na wsi. Ale ma początku była na prawidłowym kursie i później lejce jej się pomieszały. 😁

Racja, nawet mając w bloku własnościowe musisz bulić czynsz :classic_cool:

Jeśli kupisz dom na własność to co innego

Jeśli chodzi o zlezale zaśniedziałe madki to to silniejsze od nich wiara przeważa nad umysłem 

13 minut temu, Get Out napisał:

Ty nawet psa nie masz , a szukasz na siłę kolegów jak żebrak opowiadający o swojej prywacie. 😁

to ty z Klaudiuszem a lex z Iskro kolegujecie się na priv

nie preferuję żadnych związków korespondencji i przyjaciół korespondencyjnych xD

7 minut temu, 16 lat na zbiorniku tak napisał:

o widmok sie odpala 😄 

Ty już dajesz szoł wstawiając foto na avka i znowu będzie że w życiu ci nie wyszło hakerku za dychę . 😁Bo to foto było na forum , a ty sobie przywłaszczysz jakieś zdolności hakerskie, bo potrafisz skopiować jakieś foto. Jednak jesteś ułomny. 😁

No nic. Kleksiu poszedł samotnie bujać wora. Przyznał się do przegrywu i życia jako 5 koło u szyi więc chyba temat do zamknięcia. Stopa wyznał ze jest gejem więc dzieje się i ludzie wychodzo z matrixa nawet tutaj. 

Chyba ponownie nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi. Klaszcze dùpom takim prymitywnym jednostkom męskim. Biedna musi być umysłowo i duchowo szukając akceptacji na dùpe u osoby nieodrozniajacej maorysa od aborygena i Jukatanu od jukonu. 

a co ma zrobisz myslisz ze wielu jest na swiecie takich ziemniakow co przygarna i beda kochac jak swoje ? 

wiekszosc ląduje z widmokami menelami, cpunami, kryminalistami, bezrobolami. podkarpacie to tam baba bez chlopa to w calej wsi wytykaja, poza tym czesc ludzi nie potrafi byc sama. 

jakby miala wybor to by pewnie trzymala sie z dala od cymbała z patologii. 

• Sad 1

4 minuty temu, Get Out napisał:

To az śmieszne jest bo jaki czynsz za dom. Może nie opiekuna ale na przykład rodzice płacą i nawet nie wie ile i za co?

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

to ty z Klaudiuszem a lex z Iskro kolegujecie się na priv

nie preferuję żadnych związków korespondencji i przyjaciół korespondencyjnych xD

Nie znam żadnych Klaudiuszów i może jesteś mentalnym bliźniakiem lipedzia, bo piszesz jak ten ułomny. 😁

6 minut temu, OdbytBoży napisał:

Martw sie o siebie. Zresztą kto tutaj jest biedny to można by podyskutować. I czemu ten pomysl z akceptacją skoro już dawno ją znalazłam? 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

To az śmieszne jest bo jaki czynsz za dom. Może nie opiekuna ale na przykład rodzice płacą i nawet nie wie ile i za co?

przeciez dom mozna wynajac i placic czynsz, sa oplaty jak fundusz remontowy ogrzewanie itd. wy myslicie ze nie ma osiedli z domami jednorodzinnymi ? tam tak samo wygladaja rachunki jak w bloku jesli to szeregówka. jak nie szeregowka to tez sie zdarza. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Nie znam żadnych Klaudiuszów i może jesteś mentalnym bliźniakiem lipedzia, bo piszesz jak ten ułomny. 😁

Ziemniak spoko jest Widmo nie wyzywaj :classic_cool:

• Like 1

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Kiedyś pisała , że pracuje w ministerstwie w Wawie i na salonach tłuste kaczki jada. Pewnie chciała zaimponować gawiedzi , a wyszło nędznie. 😁

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Jak masz dom jednorodzinny lub nawet caly blok na własność, to nie ma problemu z czynszem

Edytowano przez Spaghetti ....

1 minutę temu, 16 lat na zbiorniku tak napisał:

przeciez dom mozna wynajac i placic czynsz, sa oplaty jak fundusz remontowy ogrzewanie itd. wy myslicie ze nie ma osiedli z domami jednorodzinnymi ? tam tak samo wygladaja rachunki jak w bloku jesli to szeregówka. jak nie szeregowka to tez sie zdarza. 

Nie ma czynszu za dom. Masz rachunki i podatek. Jak wynajmiesz to płacisz za wynajem. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się