Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fajny ten sen tak

Podchodzę do szona bez stresu pije sobie kawę

Polecane posty

2 minuty temu, 16 lat na zbiorniku tak napisał:

a co ma zrobisz myslisz ze wielu jest na swiecie takich ziemniakow co przygarna i beda kochac jak swoje ? 

wiekszosc ląduje z widmokami menelami, cpunami, kryminalistami, bezrobolami. podkarpacie to tam baba bez chlopa to w calej wsi wytykaja, poza tym czesc ludzi nie potrafi byc sama. 

jakby miala wybor to by pewnie trzymala sie z dala od cymbała z patologii. 

A kto powiedział że ziemniak kocha tego guwniaka. Zasłonę milczenia na to zarzućmy bo chlop jest jeszcze w wersji demo haj. Chyba że jest patriotom jak karol. Nie wnikam. A co do jeża to nikt nikomu nie każe być w związku. Można być sama z bombelkiem. No chyba że któras preferuje digidongi przy odbycie typu widmo. Wolna wola wolny kraj każdy se może robic co chce a co se pokomentuje to moje. Rozrywka taka.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Nie ma czynszu za dom. Masz rachunki i podatek. Jak wynajmiesz to płacisz za wynajem. 

co ty tam wiesz. za dom na wsi nie ma za dom w miescie czesto gesto jest jesli dom od dewelopera i czesc osiedla. ma np. wspolna ochrone itd. 

Edytowano przez 16 lat na zbiorniku tak

przeciez dom mozna wynajac i placic czynsz, sa oplaty jak fundusz remontowy ogrzewanie itd. wy myslicie ze nie ma osiedli z domami jednorodzinnymi ? tam tak samo wygladaja rachunki jak w bloku jesli to szeregówka. jak nie szeregowka to tez sie zdarza. 

Podpowiem z litości jeśli masz dom na własność to nie płacisz czynszu tylko podatek i o to chodziło w tej rozmowie. 😁

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Martw sie o siebie. Zresztą kto tutaj jest biedny to można by podyskutować. I czemu ten pomysl z akceptacją skoro już dawno ją znalazłam? 

Martwię się o siebie. W rzeczy samej. Nie ma o czym. Widać kto jest biedny umysłowo. Ale oszukuj się dalej. A skąd pomysł? No bogaci na umyśle wiedza skąd. Dobra jezu idz z Bogiem. Nic do ciebie nie mam widmokuj se z kim tam chcesz.

2 minuty temu, Get Out napisał:

Podpowiem z litości jeśli masz dom na własność to nie płacisz czynszu tylko podatek i o to chodziło w tej rozmowie. 😁

idac tym rokiem to jak masz mieszkanie na wlasnosc tez nie placisz czynszu tylko fundusz remontowy, oplaty za smieci, ogrzewanie itd. kwestia nazewnictwa

1 minutę temu, 16 lat na zbiorniku tak napisał:

co ty tam wiesz. za dom na wsi nie ma za dom w miescie czesto gesto jest jesli dom od dewelopera i czesc osiedla. ma np. wspolna ochrone itd. 

Chodziło o dom na wsi i Rysiek była na dobrym tropie , bo napisała o podatku i opłatach za wodę, prąd, gaz tylko później zmieniła kurs i zaczęła bredzić od czapy. 😁

• Like 1

Piszesz jak libed z małej litery i zostawiasz linijkę czy dwie pod testem. Mało może wiem ale nigdy sie z takim czymś nie spotkałam i znajomy mieszka w szeregowce i nie ma żadnego czynszu 

3 minuty temu, OdbytBoży napisał:

A kto powiedział że ziemniak kocha tego guwniaka. Zasłonę milczenia na to zarzućmy bo chlop jest jeszcze w wersji demo haj. Chyba że jest patriotom jak karol. Nie wnikam. A co do jeża to nikt nikomu nie każe być w związku. Można być sama z bombelkiem. No chyba że któras preferuje digidongi przy odbycie typu widmo. Wolna wola wolny kraj każdy se może robic co chce a co se pokomentuje to moje. Rozrywka taka.

Może kocha xd może zrobi babie kolejnego ujtamwie xd ona sama się pchala mu na pena i w jego typie laska też z tego co pisał  

Przed chwilą, Proboszcz napisał:

Może kocha xd może zrobi babie kolejnego ujtamwie xd ona sama się pchala mu na pena i w jego typie laska też z tego co pisał  

Uspokój sie bo przyjdzie wikary szukający szpary

Przed chwilą, OdbytBoży napisał:

Uspokój sie bo przyjdzie wikary szukający szpary

Serio sądzisz że to Bene

idac tym rokiem to jak masz mieszkanie na wlasnosc tez nie placisz czynszu tylko fundusz remontowy, oplaty za smieci, ogrzewanie itd. kwestia nazewnictwa

Nie bez powodu coś się nazywa czynszem , a coś innego podatkiem. Ty nie rozumiesz co się do ciebie pisze. 😁

Serio sądzisz że to Bene

Gdybyś wiedziala co ja sądzę i o czym to Choroszcz byłaby za mała dla ciebie. 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Piszesz jak libed z małej litery i zostawiasz linijkę czy dwie pod testem. Mało może wiem ale nigdy sie z takim czymś nie spotkałam i znajomy mieszka w szeregowce i nie ma żadnego czynszu 

brawo beda z ciebie ludzie po 10 postach domyslilas sie tego co kazdy wie po pierwszym 😄

u ciebie nie ma gdzie indziej sa to tez pewnie zalezy od tego czy to stara czy nowa szeregowka teraz coraz czesciej sa jednak wspolne oplaty sa szeregowki ktore maja jakis park czy bajoro wlasne i wspolne i trzeba to utrzymac a najczesciej to wlasnie jest ochrona wspolna. niedaleko mnie jest wlasnie takie osiedle z bajorem tak z ciekawosci zerknalem ile to kosztuje i tam masz juz przy zakupie podane ile wynosi czynsz mimo ze to jest wlasnosciowe. bajora im jeszcze nie zrobili bo tylko dziura jest bez wody a oplaty juz podobno placa 😄 

5 minut temu, Get Out napisał:

Chodziło o dom na wsi i Rysiek była na dobrym tropie , bo napisała o podatku i opłatach za wodę, prąd, gaz tylko później zmieniła kurs i zaczęła bredzić od czapy. 😁

Jeśli ziemia należy do innego właściciela, to możesz kupić na niej dom, ogród itd... ale On ma wtedy prawo brać czynsz plus media :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

3 minuty temu, Get Out napisał:

Nie bez powodu coś się nazywa czynszem , a coś innego podatkiem. Ty nie rozumiesz co się do ciebie pisze. 😁

ale ja nie o podatku tylko o czynszu deweloperskim tak sie to chyba nazywa

2 minuty temu, OdbytBoży napisał:

Gdybyś wiedziala co ja sądzę i o czym to Choroszcz byłaby za mała dla ciebie. 

Okej nie muszę wiedzieć w sumie bo się aby cykam tęsknię za bagienko

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Tak to jest ten słynny haker bo ściągnął ze sklepu Play jakiś program do wyszukiwania ludzi po fotce i później spamuje skargami pocztę wikaremu , bo jakiś Przemek coś napisał nie po jego myśli. 😅To jest właśnie to trzycyfrowe ajkiu które nie pozwala mu za uja normalnie się wysłowić. 😁

Okej nie muszę wiedzieć w sumie bo się aby cykam tęsknię za bagienko

Zaś ja idę pogadać se z dùpom w nocy bo najlepiej się rozumiemy. Wracaj na plebanię bo jutro matki boskiej odbytniczej i wstać czeba skoro świt.

• Like 1

Chyba o kosztach zarządzania 😄

3 minuty temu, 16 lat na zbiorniku tak napisał:

I to twoje trzycyfrowe ajkiu nie pozwala ci przeczytać ze zrozumieniem co do ciebie pisałem , bo znowu bredzisz o czym innym. 😁 Przerażająca jest ta twoja ułomność. 

przeciez w mieszkaniach tez sie placi ten czynsz moze sie to u was nie nazywa czynsz ale jest zwykle od m2 kilka zlotych im wiekszy standard i np. jest jakas recpcja w bloku czy jakies salki tym wiecej. moj znajomy zawsze robi sylwestra i urodziny w takiej wlasnie salce wspolnej w bloku

5 minut temu, 16 lat na zbiorniku tak napisał:

przeciez w mieszkaniach tez sie placi ten czynsz moze sie to u was nie nazywa czynsz ale jest zwykle od m2 kilka zlotych im wiekszy standard i np. jest jakas recpcja w bloku czy jakies salki tym wiecej. moj znajomy zawsze robi sylwestra i urodziny w takiej wlasnie salce wspolnej w bloku

Powiedz mamie że trzeba ci leki zmienić i może ci się polepszy, bo tego bełkotu nie da się przeczytać i po trzech linijkach dałem sobie spokój. 😁 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Powiedz mamie że trzeba ci leki zmienić i może ci się polepszy, bo tego bełkotu nie da się przeczytać i po trzech linijkach dałem sobie spokój. 😁 

może miewasz problemy ze skupieniem jak wielu użytkowników tego forvm zgłąszało tę dolegliwość 

No nie potrafi ułomny uj nawet kropki postawić jak kończy zdanie. Tragedia.😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się