OdbytnicaBoża 30 Napisano sobota o 18:24 Co dziś jecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy Kid 2 Napisano sobota o 18:32 8 minut temu, OdbytnicaBoża napisał: Co dziś jecie? kupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano sobota o 18:38 5 minut temu, Billy Kid napisał: kupe Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano sobota o 18:40 zupę meksykańsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano sobota o 18:41 Teraz nic, niedawno zjadłam pół dużej imieninowej czekolady. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 16 Napisano sobota o 18:42 Nic, herbaty będę pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 6 Napisano sobota o 18:51 Prawie nic nie chce mi się robić kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 512 Napisano sobota o 18:54 30 minut temu, OdbytnicaBoża napisał: Co dziś jecie? kotlet z serem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano sobota o 19:00 Ja se jem kurczaka z ryżem na ostro z tiktok przepis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 10 Napisano sobota o 19:06 40 minut temu, OdbytnicaBoża napisał: Co dziś jecie? Wszystko. Chleb z szynką, pomidorki koktajlowe, schabowy i buraczki, placek ze śliwkami, truskawki. Kawy dzisiaj nie wypiłam, bo mi się przysnęło w porze kawowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 512 Napisano sobota o 19:08 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Wszystko. Chleb z szynką, pomidorki koktajlowe, schabowy i buraczki, placek ze śliwkami, truskawki. Kawy dzisiaj nie wypiłam, bo mi się przysnęło w porze kawowej. Ale apetyt masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 10 Napisano sobota o 19:11 2 minuty temu, kris888 napisał: Ale apetyt masz Łe no przez cały dzień to chyba każdy tyle je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano sobota o 19:11 A co se bedzie odmawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 512 Napisano sobota o 19:12 (edytowany) 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Łe no przez cały dzień to chyba każdy tyle je? dzisiaj tylko parę kromek chleba, 2 kiełbasy z grilla no i 1 kotlet z serem. Edytowano sobota o 19:13 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 16 Napisano sobota o 19:13 Jak głodna to je Jak ktoś musi srrac to się zessra albo porzyga a jak musi poscic to też dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 711 Napisano sobota o 19:17 kurczak teriyaki, 2 kawy, owoce i skyr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano sobota o 19:18 Pojedzone polezone bendzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 15 Napisano sobota o 19:33 OKONOMIYAKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano sobota o 20:04 loda bikmilk śmietankowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 512 Napisano niedziela o 10:50 dzisiaj rano sałatka gyros kupna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 512 Napisano 10 godzin temu Dnia 16.08.2025 o 21:18, OdbytnicaBoża napisał: Pojedzone polezone bendzie Tak trzeba żyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVEL 3 Napisano 10 godzin temu To wsadź se palce w doope i powąchaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano 10 godzin temu Pachnom gdyż wyszlam z wanny po długim namaczaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 512 Napisano 10 godzin temu (edytowany) dobrze zjeść a potem odpocząć, Babka. o to mi chodziło. Edytowano 10 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano 10 godzin temu Teraz będę jadla to co woda wyciagla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano 10 godzin temu Chyba życie wyciagla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano 10 godzin temu Kilogram soli wyciong demony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 10 godzin temu a ja dziś dwa obiady na pierwszy ruskie pierogi z cebulko a na drugi schabowe przyszła żona właśnie smaży a ja obrałem ziemniaki i się lenię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano 10 godzin temu Ja se frytki opjerdole ale mi się nie chce kroić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 512 Napisano 10 godzin temu ja dzisiaj zupę jarzynową i bigos jadłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach