Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
aniatychy82

Czy zdradzić mężczyźnie swoje fantazje erotyczne,pytanie do Panow

Polecane posty

Hej mam takie pytanie w zasadzie do Panów...Na pewnym komunikatorze poznałam fajnego gościa,najpierw pisaliśmy ogólnie na czacie dla wszystkich,potem zaprosiłam go na prywatny czat gdzie jesteśmy we trójkę z jeszcze jednym chłopakiem.To miał być czat tylko żeby się podzielić muzyką no ale jakoś tak zaczęliśmy pisać o kuchni,swoich rodzinach,ogólnie zwierzać się sobie.Nie ukrywam że na ten prywatny czat ściągnęłam go specjalnie bo od początku kręci mnie ten gość Cały czas o nim myślę...a w zasadzie fantazjuje erotycznie.On też mi daje do zrozumienia że chętnie by mnie przeleciał Tylko że on ma dziewczynę...nie wiem może mi się wydaje ale pisze czasami w taki sposób że nie trudno się domyślić...dochodząc do sedna sprawy czy napisać mu o tym że mi się podoba i chętnie podzieliła bym się z nim moimi fantazjami? On mnie tak kręci że na samą myśl o nim robię się mokra...nie chce się z nim spotkać,nie chce rozbijać jego związku,co dziwne życzę mu szczęścia ze swoją dziewczyną...po prostu chciałabym podzielić się z nim moimi fantazjami i tym że mnie jara strasznie...napisać co bym mu zrobiła gdzie i jak;)czasami wysłać jakieś pikantne zdjęcie...co o tym sądzicie?
Dodam że ja mam 38 lat,on jest przed 30 ale podobają mu się starsze od niego kobiety,sam byl kiedyś w związku ze starszą...czy Wam by się to podobało?

głowa siwieje doopa szaleje

przez 38 lat nie nabrałaś rozumu?

co Cię kręci? że jest młodszy czy że jest zajęty?

jak chcesz to się z nim umów i go przeleć bo pikantne zdjęcia i wiadomości tez mu mogą związek rozwalić

więc w sumie to bez różnicy - jak już rozpieprzać to lepiej z przytupem

33 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

jak chcesz to się z nim umów i go przeleć bo pikantne zdjęcia i wiadomości tez mu mogą związek rozwalić

Ale jednak pisze do mnie.Nie wiem co mnie kręci,nie mam odpałow na punkcie młodszych facetów,to że ma dziewczynę też mnie nie kręci.Podobal mi się zanim dowiedziałam się że jest w związku.Ja go nawet nie widziałam,po prostu kręci mnie jego intelekt i charyzma.chcialam  się dowiedzieć czy facetom podoba się że kobieta  o nich fantazjuje czy nie,czy to ich podnieca czy wręcz przeciwnie...nie chcą o tym wiedzieć albo dowiadują się o tracą zainteresowanie.

41 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

Pytanie było do panów. Jesteś mężczyzną?

1 godzinę temu, aniatychy82 napisał:

Ale jednak pisze do mnie.Nie wiem co mnie kręci,nie mam odpałow na punkcie młodszych facetów,to że ma dziewczynę też mnie nie kręci.Podobal mi się zanim dowiedziałam się że jest w związku.Ja go nawet nie widziałam,po prostu kręci mnie jego intelekt i charyzma.chcialam  się dowiedzieć czy facetom podoba się że kobieta  o nich fantazjuje czy nie,czy to ich podnieca czy wręcz przeciwnie...nie chcą o tym wiedzieć albo dowiadują się o tracą zainteresowanie.

faceci tak jak kobiety są różni

czy muszę wiedzieć, że kobieta o mnie fantazjuje? jak jest ogień to widać

Jak chcesz tego faceta to mu powiedz niech wybiera czy chce być w związku czy spróbowac z Tobą

ale nie dwa na raz!

Serio możesz mu rozpieprzyć związek - powiedzmy, że podeślesz mu fotkę i jakimś przypadkiem jego dziewczyna to zobaczy - > zastanawiasz się nad konsekwencjami?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować