Malowany 484 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Edytowano 6 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 6 godzin temu leżak tęsknił za tb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: leżak tęsknił za tb Bez wzajemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: leżak tęsknił za tb Zresztą ty też się nadajesz. Obrazles od tak bliską mi osobę, która nic ci nie zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano 6 godzin temu Nikt nie tęsknił. Nie ściemniajcie dla zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Nikt nie tęsknił. Nie ściemniajcie dla zasady. Ty dalej na miotle latasz w oczekiwaniu na bolca? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Nikt nie tęsknił. Nie ściemniajcie dla zasady. Szynszyla i Nimfa i dalej nikt () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ty dalej na miotle latasz w oczekiwaniu na bolca? Latam bez oczekiwan. A kiedy latałam za bolcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, mr_Kumpir napisał: leżak tęsknił za tb Codziennie pisał, że to pijak i ma 11 centymetrów. Też mi tęsknota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Codziennie pisał, że to pijak i ma 11 centymetrów. Też mi tęsknota Co tam słychać w wielkimi świecie na ambonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 6 godzin temu Nudy Zero nowości i polotu. Dlatego wracam do serialu o góralach i do 6 ostatniego odcinka "Śleboda" na SkyShowTime. A jutro pożyczam książkę pod tym samym tytułem. Do widzenia i nic bić się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: Latam bez oczekiwan. A kiedy latałam za bolcem? A można żyć bez tego? Stąd ten jad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Codziennie pisał, że to pijak i ma 11 centymetrów. Też mi tęsknota Nie gadaj, że nie lubilas jak szczypalem za jędrna pupcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie gadaj, że nie lubilas jak szczypalem za jędrna pupcie. Leżak lubił jak go szczypałeś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Leżak lubił jak go szczypałeś... Ciężko było szczypać za 13 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ciężko było szczypać za 13 cm. Było wziąć pensetę i szkło powiększające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu Zły na siebie, że tutaj wszedłem. Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Było wziąć pensetę i szkło powiększające. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Żart to był. Chújowy może troszeczkę ale jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Żart to był. Chújowy może troszeczkę ale jednak Całkiem spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, Malowany napisał: Zresztą ty też się nadajesz. Obrazles od tak bliską mi osobę, która nic ci nie zrobiła. o proszę a kogo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu WAWA robi wrażenie https://zapodaj.net/plik-HdEjqzThRu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 6 godzin temu I czym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: o proszę a kogo ? Szanuję, że chciałeś mi pomóc jak potrzebowałem, natomiast za to już nie. Mało istotne o kogo chodzi. Dałeś dupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Szanuję, że chciałeś mi pomóc jak potrzebowałem, natomiast za to już nie. Mało istotne o kogo chodzi. Dałeś dupy. jednak chciałbym wiedzieć bo nie przypominam sobie bym komuś dogadał bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: jednak chciałbym wiedzieć bo nie przypominam sobie bym komuś dogadał bez powodu A to ciekawe. Zaskakująco łatwo przyszło ci wejść między wrony i krakac tak jak one. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Malowany napisał: A to ciekawe. Zaskakująco łatwo przyszło ci wejść między wrony i krakac tak jak one. widocznie miałem takie samo zdanie jak wrony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: widocznie miałem takie samo zdanie jak wrony Widocznie tak było. Tylko nadal nie rozumiem, dlaczego obrazles osobę, ktora nic ci nie zrobiła. Tylko po prostu ci nie pasuje jej sposób bycia, myślenia, wypowiedzi. Miałem cię za kogoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Widocznie tak było. Tylko nadal nie rozumiem, dlaczego obrazles osobę, ktora nic ci nie zrobiła. Tylko po prostu ci nie pasuje jej sposób bycia, myślenia, wypowiedzi. Miałem cię za kogoś innego. bez kontekstu nie odpowiem a to tylko dlatego to twoja interpretacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: bez kontekstu nie odpowiem a to tylko dlatego to twoja interpretacja Jak najbardziej słuszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach