Pusio sennik tak 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie pisał tego o mnie. Ja nie mam żadnych takich filmików i mieć nie będę. Ja jestem jej facetem w sensie polaczeni jesteśmy nie ukryje się pod innym znakiem zodiaku czy cyferku urodzin, po prostu jom wyczuwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 4 godziny temu Pora na mnie. Będę grudzień/ styczeń, albo w ogóle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 4 godziny temu Może nawet chciała żebym jom znalazł np dwa tiktoka nagrala jeden piosenki co jej znalazłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Malowany napisał: Pora na mnie. Będę grudzień/ styczeń, albo w ogóle Idę i ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: O Anastazji? Wcześniej pisałeś, że Elcia ma maszynę, a teraz że masz filmiki. To jakoś to połączyłem. Dzisiaj się dowiedziałem że anastazje tesz ma takom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, xDxDxDxD napisał: Idę i ja. Nie dasz rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach