xDxDxDxD 55 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Oj tam jak się wykrzaczy zawsze masz mnie haatfu na ciebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 2 godziny temu Ta jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Wrzucisz zdjęcie? Jeden z 8 taki np. Hhttps://i.postimg.cc/8CQp6kxn/Screenshot-20250819-234411.png 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: haatfu na ciebie. On to lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu 500gb leży już przygotowane fat32 jako pendrive do wszystkich 8 później trafi w kieszeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: haatfu na ciebie. Ja cię nie rozumiem moje libido zawsze się obroni choćby sraly muchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj w hipermarket przeszedłem obok starej baby to takim gowwnem walila że myślałem że się zrzygam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 55 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Ja cię nie rozumiem moje libido zawsze się obroni choćby sraly muchy Jesteś monotematyczny mitoman i to jeszcze knur na strzała więc wypi....... i to w podskokach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu Pewnie się nie myla z pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jesteś monotematyczny mitoman i to jeszcze knur na strzała więc wypi....... i to w podskokach Pare faktów podkolorowane to jeszcze nie mitomania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Jesteś monotematyczny mitoman i to jeszcze knur na strzała więc wypi....... i to w podskokach A ty w mojej lidze i to maksymalnie więc klekaj i ssij Go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu Za dobry jestem widoczne nie powinienem nawet na ciebie spkunac e masz libido co się broni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Elka zmienila narracje pod 11cm o jakieś 270 stopni xd 11 optymalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu Gdybym miał pracę czy miliony to przecież nie miała byś żadnych szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 55 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: A ty w mojej lidze i to maksymalnie więc klekaj i ssij Go Nie bije ludzi ale ciebie to bym kopala po mordzie i po jajach na zmianę. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu Mi się takie podobają https://thenewsgod.com/wp-content/uploads/2023/07/Demi-Hawks-image.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie bije ludzi ale ciebie to bym kopala po mordzie i po jajach na zmianę. xD Nie widzę ciebie jako dominy to trzeba mieć look pokusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie bije ludzi ale ciebie to bym kopala po mordzie i po jajach na zmianę. xD Wolisz chamstwo proszę bardzo Hhttps://postimg.cc/fSWDSbRT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, xDxDxDxD napisał: kopala po mordzie Tak się właśnie kończy dobro powinnaś dostać 5lat temu strzała w pysk że nie jesteś w moim typie i z czym do leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu Jakiegoś pijaka 3/10 prawiczka wyrwalas na ginekologiczne i kozaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 55 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Tak się właśnie kończy dobro powinnaś dostać 5lat temu strzała w pysk że nie jesteś w moim typie i z czym do leżak Kúrwa przecież to ty do mnie wypisywaleś a nie ja do ciebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 2 godziny temu Żebyś chociaż miała pewnośc że wyglądam jak knur a wcale tak nie jest moje niskie poczucie własnej wartości wynika z wczesnych lat noworodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Żebyś chociaż miała pewnośc że wyglądam jak knur a wcale tak nie jest moje niskie poczucie własnej wartości wynika z wczesnych lat noworodka A co koc był za sliski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Noworodek to do miesiąca ale ty w latach przeszedles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Kúrwa przecież to ty do mnie wypisywaleś a nie ja do ciebie... Nie pamiętam kto napisał pierwszy pewnie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: Noworodek to do miesiąca ale ty w latach przeszedles Zła była że jom ojciec zostawił i strzelala mi wkoorwione miny agresywne mycie twarzy i rąk przed szkolom biła pasem no różne rzeczy na pewno nie miałem normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Zła była że jom ojciec zostawił i strzelala mi wkoorwione miny agresywne mycie twarzy i rąk przed szkolom biła pasem no różne rzeczy na pewno nie miałem normalnie Tak się kończy niechciane macierzyństwo. Dziś by pewnie nagrywała tik toki jak wiernikowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, xDxDxDxD napisał: więc wypi....... i to w podskokach Na kolanach ssac to ty wrócisz jak suczka do pana bo co zrobisz na 3 dziecko złapiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, OdbytnicaBoża napisał: Tak się kończy niechciane macierzyństwo. Dziś by pewnie nagrywała tik toki jak wiernikowska Macierzyństwo było chciane, ojciec był chciany ale prawdopodobnie nim rządzić i gardzic szczujac sexem ale się nie dał Po prostu matce odwalilo on zarabial 3mln ona 12mln mc wtedy to było dużo czuła się lepsza gadzi jom zgubil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 1 godzinę temu Tam 12mln w 1995 to było dużo 1200zł dzisiejsze jak kolega dekadę później miał 300 na pół etatu hipermarket kase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach