Nemesio Cervantes 412 Napisano 13 godzin temu porcje tortu śmietankowego i popic sokiem z ogórkóf kiszonych. Czy to cos oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Najlepsze ogórki od órbanka, polskie ogórki .. jak z bicza szczelił. Edytowano 13 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 56 Napisano 13 godzin temu że jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 12 godzin temu kwas płynny ogórkowy dobry na kaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 11 godzin temu Możesz mieć tasiemca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 17 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Możesz mieć tasiemca. Od lizania surowej psity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 8 godzin temu tasiemiec glodny to zamawia pizze u mnie, tutaj musi byc cos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: tasiemiec glodny to zamawia pizze u mnie, tutaj musi byc cos innego To ja nie mam pojęcia, ja tak nigdy nie miałam żeby mieć ochotę jeść tort i popijać sokiem z ogorków czy jakieś podobne mixy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, xDxDxDxD napisał: To ja nie mam pojęcia, ja tak nigdy nie miałam żeby mieć ochotę jeść tort i popijać sokiem z ogorków czy jakieś podobne mixy. Hej kochanie wciąż nie udało mi sie ogarnąć transportu dla twojej maszyny heblujoncej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, xDxDxDxD napisał: To ja nie mam pojęcia, ja tak nigdy nie miałam żeby mieć ochotę jeść tort i popijać sokiem z ogorków czy jakieś podobne mixy. Kochanie obiecuje ze najpóźniej w dzień urodzin otrzymasz nowa maszynę posuwista heblujonca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 5 godzin temu Zabieram na wyjazd ze sobą 4 sloiki z ogórkami, śledzie i kapuste kiszoną. Zastanawiam sie czy zabrac polską kielbę i inne pęta? chleba nie jem za drogi. ziemniaki sobie wykopie u rolnika... coś jeszcze zabrac by nie głodowatz tam w wielkim swiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Zabieram na wyjazd ze sobą 4 sloiki z ogórkami, śledzie i kapuste kiszoną. Zastanawiam sie czy zabrac polską kielbę i inne pęta? chleba nie jem za drogi. ziemniaki sobie wykopie u rolnika... coś jeszcze zabrac by nie głodowatz tam w wielkim swiecie? Czy jesteś może dosyć techniczna osoba? Mam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Klaudia Madowna napisał: Czy jesteś może dosyć techniczna osoba? Mam pytanie tak dosyć tak, umiem w piloty do tv i znam sie na japonskiej sztuce tworzenia z papieru orinoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: tak dosyć tak, umiem w piloty do tv i znam sie na japonskiej sztuce tworzenia z papieru orinoko Bym potrzebował porady w doborze maszyny która tutaj nazywaja heblujoca ale podobno to ma to inna nazwę. Chodzi o taka machine do masturbacji dla kobiet. Szukam dla kolezanki na urodziny żeby odciągnąć ja od głupot ale nie orietuje sie w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Klaudia Madowna napisał: Bym potrzebował porady w doborze maszyny która tutaj nazywaja heblujoca ale podobno to ma to inna nazwę. Chodzi o taka machine do masturbacji dla kobiet. Szukam dla kolezanki na urodziny żeby odciągnąć ja od głupot ale nie orietuje sie w temacie. dojarka, w sexszopach są dla jednej, dwoch albo calej rodziny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: dojarka, w sexszopach są dla jednej, dwoch albo calej rodziny.. Dojarka? Przecież to odwrotny ruch od oczekiwanego. Robisz sobie jaja a ja naprawdę mam provlem. Nie chce wpisywać do komputera bo matka mnie sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Klaudia Madowna napisał: Dojarka? Przecież to odwrotny ruch od oczekiwanego. Robisz sobie jaja a ja naprawdę mam provlem. Nie chce wpisywać do komputera bo matka mnie sprawdza ić z matką do sexshopu, oni wpuszczają tylko pełnoletnich i niech zapyta za ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ić z matką do sexshopu, oni wpuszczają tylko pełnoletnich i niech zapyta za ciebie Ale to jest dla elci co ma moja matka do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: Ale to jest dla elci co ma moja matka do tego. wyslij mi kase, ja sie z Elką podziele i tak bedzie najlepiej, kazdy zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: wyslij mi kase, ja sie z Elką podziele i tak bedzie najlepiej, kazdy zadowolony. Nie ufam tobie a stawka jest wysoka. Elcia musi być wydupcona jesli nie dostarczę jej maszyny na czas będzie to skutkowało kolejnym bomblem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Bym potrzebował porady w doborze maszyny która tutaj nazywaja heblujoca ale podobno to ma to inna nazwę. Chodzi o taka machine do masturbacji dla kobiet. Szukam dla kolezanki na urodziny żeby odciągnąć ja od głupot ale nie orietuje sie w temacie. Jakich głupot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: wyslij mi kase, ja sie z Elką podziele i tak bedzie najlepiej, kazdy zadowolony. Miałam właśnie mniej więcej to samo napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: Nie ufam tobie a stawka jest wysoka. Elcia musi być wydupcona jesli nie dostarczę jej maszyny na czas będzie to skutkowało kolejnym bomblem. A może ty będziesz wydupcony jak tak bardzo tego pragniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A może ty będziesz wydupcony jak tak bardzo tego pragniesz. on chce sam sie podlaczyc pod maszyne ale dla niepoznaki kupuje na prezent. ale kombinator hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: on chce sam sie podlaczyc pod maszyne ale dla niepoznaki kupuje na prezent. ale kombinator hehe Nie obrażaj Jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Klaudia Madowna napisał: Nie obrażaj Jej nie obrazam, zakoffales sie i bronisz kobiety. poprawnie. malo juz takich prawdziwych męskich męsków. jako jedyny ućciwy na kafe przekaze jej ten prezent od ciebie, wyslij blika i bedzie git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: on chce sam sie podlaczyc pod maszyne ale dla niepoznaki kupuje na prezent. ale kombinator hehe No jezeli matka go aż tak sprawdza to się nie dziwie że kombinuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach