Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Cześć. 

Zacznijmy od tego że jesteśmy przed 30-stką. Chciałabym być już w ciąży, a nie mogę znaleźć pracy. Nie mogę zostawić na męża barkach płatności za cały dom itd., bo nie chce żeby od rana do nocy siedział w pracy. A Przez to że rynek pracy wgląda jak wygląda (do sklepu kwalifikacje za wysokie, a do biura za niskie. Poprzednia praca którą kochałam się zamknęła), to poszukiwania trwaja, a nie ukrywajmy że zajść w ciążę na bezrobociu jest nieodpowiedzialne, a to nie jest też tak że ledwo dostanę umowę to od razu ciąża. Mam szacunek do każdego pracodawcy i chce zdobywać jak najwięcej doświadczenia. 

Odpuściłam już temat dziecka, bo boli mnie to że nie wydarzy się to w tym roku. Boję się że z każdym miesiącem oddale się od tego jeszcze bardziej. Juz zaczęłam się zastanawiać czy to w ogóle ma sens, czy będę się nadawać. Czy mając dziecko w wieku 30 lat to jest dobre. Wiem, że to nie jest aż tak późno i zaraz ktoś napisze kiedy drugie, skoro pierwsze na 30. Od początku nasze plany są na jedno (chyba że będą bliźniaki). 

Nie wiem jakiej odpowiedzi od Was oczekuje. Może po prostu chęć podzielenia się tym z kimś innym, bo nikt oprócz męża o tym nie wie. 

Edytowano przez anonimowa104857

Mam 33 lata i 2letniego syna.

Nie wiem trochę z czym masz problem, rodzenie po 30tce teraz jest normalne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować