Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
czarek123

Co ja mam zrobić z tym beznadziejnym życiem? Chcę umrzeć!

Polecane posty

Wszystko jest takie bez sensu to moje życie jest do niczego tata się wyprowadził i strasznie to przeżywam fajnie niby jak on był bo on mi mógł instalować różne gry samochodowe napisałem mu maila jak by on był w domu i bym mu o tym powiedział to na pewno by mi to zainstalował na komputerze i płytki stare z gazety CD-action a teraz go nie ma i zostałem sam z tym wszystkim nikt mi teraz gier nie kupi bo jest to skomplikowane kiedy był tata była jakaś motywacja do grania bo on po prostu zamawiał gry a teraz jestem sam jak palec i nie mogę nic z tym zrobić a moja mama nie ma steam ona nie potrafi się obsłuchiwać komputerem ale problem jest następujący mam silne w sobie napięcie i wszyscy są w trybie walki bardzo boje się ludzi i dzieci nie potrafię teraz pojechać do taty pociągiem nawet jak bym chciał a teraz przeżywam za nim bo kiedy do niego pojadę to są obcy ludzie i dzieci zawsze płaczą przy mnie bo ja mam to silne napięcie które wpływa na całe moje otoczenie teraz taki problem jest następujący w domu tęsknie za tatą bo nie mam motywu do grania i on zainstalowania mi gry natomiast jak ja bym tam był u niego to zaś bym tęsknił za mamą bo też były takie sytuacje i też tam byłem smutny i dzwoniłem tam po mamę siostra też żyje z bezsensownym chłopakiem i też się obraża na wszystkich straszne jest to moje życie jak ktoś żyje oddzielnie najlepsze było dzieciństwo a w sumie to też było najgorsze bo najlepsze by było jak bym się nie urodził na tym chorym świecie najlepiej by było jakbym umarł i nikt by mi pogrzebu nie zrobił ale bym też się nie przejmował różnymi rzeczami i osobami straszne jest to wszystko nie wiem co to dalej będzie mam dość tego cholernego życia głupiego zawsze sobie myślę że chciałbym mieszkać w innej rodzinie w takiej wesołej szczęśliwej chciałbym non stop grać na komputerze w nowe gry jestem po prostu osobą zablokowaną bo wszystko jest takie denerwujące że po prostu nie chcę się żyć muszę się komuś wyżalić bo jak teraz włączyły mi się wspomnienia za tatą i o tym że chciałbym mu powiedzieć żeby mi grę zainstalował to

Ile Ty masz lat, że ojciec musi Ci instalować gry?

Ja jestem z pokolenia, że to dzieci uczyły rodziców obsługi komputera.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować