Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Elka mi da pobzykac

Rymcym ile by kosztowało złożyć to bez gpu

Polecane posty

Jeżeli ci się wydaje że tiggerujesz mnie takimi nikami to jesteś w błędzie.

Biedny RC, trafiła mu się męczybuła, teraz będzie ciągnął temat tak długo jak remont. Codziennie milion pytań i opowieści 😄

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 1

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

trafiła mu się męczybuła

Leżak niech lepiej niech pisze o kompach i elektronice, przynajmniej można poczytać.

A nie obleśne teksty o - cytuję - wypinaniu i obladzaniu.

• Like 1

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Biedny RC, trafiła mu się męczybuła, teraz będzie ciągnął temat tak długo jak remont. Codziennie milion pytań i opowieści 😄

Nie prawda faceci lubiom gawedzic o it ja przed forami uczuc całe życie po necie się wyklucalem pc vs konsole 

7 minut temu, kris888 napisał:

Leżak niech lepiej niech pisze o kompach i elektronice, przynajmniej można poczytać.

Nawet nie wiesz jakie to skomplikowane nawet po it, przykładowo kupisz se della mff pod duży telewizor 4k z hdmi i nie będzie 4k60 tylko 4k30 żeby mieć 4k60 trzeba użyć displayport przejściówki do hdmi która sama kosztuje 50zl bo wszystkie tanie dajom max 4k30, to som takie kruczki że nawet Rymcym nie przewidzi wszystko 

ja nie czytam lezaka belkotu rymcym tez nie czytam

nie interesuja mnie te sprzety za bardzo

Mi się na szczęście udało kupić za 15zl amazon Basic 4k60 ogólnie polecam amazon basic duża wieksza pewności niż chinskie kable a często występuje w paletach i j taniej 

Tak samo warto szukać kabli hp dell bo to som porządne i też wysyp nowych w cenie chinoli

ja sobie gram na moim handheld w splinter cell, przeszedlem wczoraj na PSP splinter cell essentials i sciagnalem sobie na ps2 3 splinter cell'e, dzisiaj bede gral w lesie :D

mam 3 powerbanki wiec jest czym ladowac B) moge grac dnie i noce bez wychodzneia z lasu ;d

po co w ogole pisac z tym lezakiem, a Elcia nienawidzi typa

13 minut temu, Elka mi da pobzykac napisał:

Nie prawda faceci lubiom gawedzic o it ja przed forami uczuc całe życie po necie się wyklucalem pc vs konsole 

Ale nie gawędzić dzień w dzień, cały dzień od rana do nocy, najwięcej do samego siebie. Tak mają ludzie chorzy.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale nie gawędzić dzień w dzień, cały dzień od rana do nocy, najwięcej do samego siebie. Tak mają ludzie chorzy.

Tak majom pasjonaci entuzjasci geeki it nerdy my często tym zyjemy jak wy restauracje 

Przed chwilą, Elka mi da pobzykac napisał:

Tak majom pasjonaci entuzjasci geeki it nerdy my często tym zyjemy jak wy restauracje 

Wczoraj wyszło, że żaden z ciebie pasjonat czy geek, tylko ględzisz o podstawowych rzeczach.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wczoraj wyszło, że żaden z ciebie pasjonat czy geek, tylko ględzisz o podstawowych rzeczach.

Wyżej masz najnowszom maszyne która z tym gpu kosztuje z 20tyś 

• Haha 1

24 minuty temu, kris888 napisał:

Muszę przełożyć karte wifi do i5 oraz 1tb tesz zamiast 500gb mi się nie chce 

A w sypialni mam jeszcze postawic xpeka xDxDxDxD 

26 minut temu, kris888 napisał:

Co racja, to racja.

32 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Jeżeli ci się wydaje że tiggerujesz mnie takimi nikami to jesteś w błędzie.

50% mocy rzeczywistości mam w sexie pamiętaj 

no Splinter Cell essentials na PSP przeszedlem na tej mojej konsoli retroid pocket 5, na ktorym mam emulator do PSP i super sie gra

teraz na ps2 sciagnalem splinter cell, splinter cell chaos theory i jeszcze jakas 3 czesc

tyle tych gierek powstalo na ps2 az nie wiem za co sie zabrac, ale metal gear solid 2 i 3 sobie jeszcze sciagne B) 1 na psx juz mam

w dwa dni cala kampanie przeszedlem, specjalnie nie doladowuje neta w telefonie, zeby tu nie wchodzic tylko sobie pograc w gierki, no i tak w koncu udalo mi sie cos ukonczyc, splinter cell na PSP :D fajne gry

wiec sobie gram bedac w lesie albo w kawiarni xD ale w kawiarni mniej ,bo tam wi-fi mam, ale w lesie nie mam neta wiec napieerdalam xD

3 minuty temu, Srilip napisał:

no Splinter Cell essentials na PSP przeszedlem na tej mojej konsoli retroid pocket 5, na ktorym mam emulator do PSP i super sie gra

teraz na ps2 sciagnalem splinter cell, splinter cell chaos theory i jeszcze jakas 3 czesc

tyle tych gierek powstalo na ps2 az nie wiem za co sie zabrac, ale metal gear solid 2 i 3 sobie jeszcze sciagne B) 1 na psx juz mam

Ja mam takie gierki cyfrowe ps123pc

Hhttps://i.ibb.co/b5LhwpMh/Bez-tytu-u4.png

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się