Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Albo nie ma bolcow albo tylko bezpiecznik albo tylko antyprzeciazeniowa albo kabel za krótki albo gniazd za mało Właśnie nie wiem co wybrać przydało by się z 9 gniazd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu W sumie mogę dwie 5 bo jak rzutnik chodzi to i linia tv musi bo ps5 i ps4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Masakra z tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu No i żeby nie kosztowała tyle co kadłub to jest ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Do sypialni udało mi się znaleźć mojom listwe drugą 5 one do dzisiaj chodzą 50-60zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 8 godzin temu (edytowany) BRENNENSTUHL Primera H05VV-F - Pod nią mam podpiętą monitory, PC High End z dużym zasilaczem, TV, dekoder i parę innych rzeczy jak głośniki itp. Daje radę jak za 80 zł Edytowano 8 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: BRENNENSTUHL Mam to wersję minimalist pod 85 1 do 1 i 4lata się sprawdza Tylko to drogie listwy im więcej bajerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: BRENNENSTUHL Primera H05VV-F - Pod nią mam podpiętą monitory, PC High End z dużym zasilaczem, TV, dekoder i parę innych rzeczy jak głośniki itp. Daje radę jak za 80 zł A to ryzykujesz bo to zwykły przedluzacz 10 bez bezpeczniki i bez antyprzepiecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Wlas o tym mówię żeby miala bolec co cpyknie w razie czego albo antyprzepiecia to cena podskakuje zwłaszcza w tej marce zwłaszcza im więcej gniazd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu A grubo chce bo będzie do niej +rzutnik 270w +3 kadłuby 240w (jeden w przyszłości może jeszcze większy) +3 monitory fullhd +monitor 19 lcd sony lub 29 crt sony tv +laptopa lub komputer emulatory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, RC + napisał: BRENNENSTUHL Primera H05VV-F - Pod nią mam podpiętą monitory, PC High End z dużym zasilaczem, TV, dekoder i parę innych rzeczy jak głośniki itp. Daje radę jak za 80 zł Wiadomo że by chodzilo bo teraz mam 4 20letniom od lodówki i działa ale niebezpieczne xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Po co ci to wszystko tak napisał: A to ryzykujesz bo to zwykły przedluzacz 10 bez bezpeczniki i bez antyprzepiecia dwie rzeczy: 1. jest burza sprzęt odłączony od zasilania 2. zasilacz markowy o mocy wyraźnie ponad to co wyciągają komponenty przy max obciążęniu. wiadomo można się zabezpieczać co nie miara, ale tak naprawdę nic więcej nie trzeba, dobre zasilacze też mają systemy zabezpieczające przez skokami napięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Myślę o 8-10szt lub 2x 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 8 godzin temu w Indiach takie zasilacze z bezpiecznikami itp mają sens, bo tam mają niestabilną sieć, w Europie to takie dmuchanie na zimne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: dwie rzeczy: 1. jest burza sprzęt odłączony od zasilania 2. zasilacz markowy o mocy wyraźnie ponad to co wyciągają komponenty przy max obciążęniu. wiadomo można się zabezpieczać co nie miara, ale tak naprawdę nic więcej nie trzeba, dobre zasilacze też mają systemy zabezpieczające przez skokami napięcia. Ja miałem upsa minimum z 900w do 85 ale słychać było lekko buczace cewki i zwróciłem na hossie 2021 bo mógłbym grać podczas burzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 83 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Wiadomo że by chodzilo bo teraz mam 4 20letniom od lodówki i działa ale niebezpieczne xDxDxDxD kúrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: w Indiach takie zasilacze z bezpiecznikami itp mają sens, bo tam mają niestabilną sieć, w Europie to takie dmuchanie na zimne. Ta a kupie później 5060 rtx i mi się sfaja wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: kúrwa Miło mi ja leżak jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Chciałem coś wziąć do salonu bo mam znizke 34zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 83 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Miło mi ja leżak jestem Mi nie miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Niektóre to by mnie wyszly i złotówkę ale brak bezpcznika np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Mi nie miło. Pani się przedstawila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 83 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Pani się przedstawila Chciałbyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Ta a kupie później 5060 rtx i mi się sfaja wszystko Ja mam 5070 Ti, wcześniej 3080 i jakoś nic się nie dzieje, a 5060 to ci ewentualnie popali nie lista ale 240W zasilacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Chciałbyś. Wystarczy że małolat chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Ja mam 5070 Ti, wcześniej 3080 i jakoś nic się nie dzieje, a 5060 to ci ewentualnie popali nie lista ale 240W zasilacz. Bo ta firma ma porządne bebehy a ty zasilacze może też ekektryke w mieszkaniu Mi się przez całe życie spalilo ps3 fat + ostatnio komputer ze zsypu ale stary model może zaeilgocony albo gpu z wystawki zrobilo mu zwarcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Co najbardziej zabawne ps3 fat poszło na emulator ps1 na nowej elektryce osobnej lini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Ogólnie to ps3 fat strasznie się pocilo próbując piracic ps1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 8 godzin temu Albo instalacja w ścianach do zrobienia... ewentualnie przepięcia na wadliwym gniazdku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 8 godzin temu Tak jakby była luka w oprogramowaniu i cell liczyl rachunek emulacji aż się przegrzal Coś jak n64 z kartem taką jedną grom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach