RC + 345 Napisano 2 godziny temu (edytowany) fanboja Sony bez 1200 PLN nie podchodź. Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Tak ja sobie zrobiłem podobny efekt na 19 lcd sony poprzez emulator ps1 daje 640x480p i poziome czarne linie +4AA wygląda wtedy jak te profesjonalne crt z dopom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Czemu 640x480 zamiast 1280x1024 bo wtedy linie poziome symulujsce crt som największe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Właśnie jestem po aktywacji xp wgrywam stery, mam już gpu mój to 945 intela Directx wgralem 3ds marka 2001oryginalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 345 Napisano 2 godziny temu Nowoczesne emulatory mają szereg różnych funkcji emitujących scanlines - czyli te linie monitorowe i nawet są mody by emulować trinitrony. Moim zdaniem dużo lepsza opcja niż wywalać ponad koło na CRT, a poza tym ten tryb scanline można śmiało upscalować do 4K nic nie przeszkadza na dobrym PC XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, RC + napisał: fanboja Sony bez 1200 PLN nie podchodź. Ja bym brał 29 crt sony za 100 poki nie wolałajom 3000 tylko logistyka ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: Nowoczesne emulatory mają szereg różnych funkcji emitujących scanlines - czyli te linie monitorowe i nawet są mody by emulować trinitrony. Moim zdaniem dużo lepsza opcja niż wywalać ponad koło na CRT, a poza tym ten tryb scanline można śmiało upscalować do 4K nic nie przeszkadza na dobrym PC XD Estetycznej wygląda w pokoju ale gdybym dorwal 29" sony to by wjechal tylko zazwyczaj odbiór osobisty na zadupiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Ja np zazwyczaj trzymam 19 lcd sony retro na parapecie z brakuje miejsca i pomysłu ale coś wymyślę żeby to stało na ikea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ja sie jaram emulatorem do Playstation Portable, gram teraz w Crash: Mind over the mutants i zajeebiscie sie gierczy w ogole xD Edytowano 2 godziny temu przez Srelipe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 345 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Ja np zazwyczaj trzymam 19 lcd sony retro na parapecie z brakuje miejsca i pomysłu ale coś wymyślę żeby to stało na ikea poka foto tego lcd czy coś warty Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Do 29" crt bym sobie podoaczyl old geny jak ps1 n64 dc ngc ps2 xbox coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 345 Napisano 2 godziny temu Ja to wszystko mam w emulacji, nie będę zagracać... jeden sprzęt i tuziny emulatorów na dysku. A nawet gdybym się bawił z zagracanie, to robiłbym to mądrze np. PS3 FAT wersja US. zmodowana robiąca za PS2 i PSX, by nie musieć pozostałych dwóch trzymać. Albo GBA który wspiera GBC i klasyczego GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, RC + napisał: poka foto tego lcd czy coś warty Hhttps://postimg.cc/DWGMk3Vv Taki dizajn tylko 19 zamiast 17 i dvdd zamiast dsub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Ja to wszystko mam w emulacji, nie będę zagracać... jeden sprzęt i tuziny emulatorów na dysku. A nawet gdybym się bawił z zagracanie, to robiłbym to mądrze np. PS3 FAT wersja US. zmodowana robiąca za PS2 i PSX, by nie musieć pozostałych dwóch trzymać. Albo GBA który wspiera GBC i klasyczego GB. Nie uważam za zagracanie pozbylem się zbędnych rzeczy a rozstawiam co kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Np. Ciotka moei że jest u mnie strasznie pusto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 345 Napisano 2 godziny temu Widzę, ze przejściówka z DVI na VGA jest... znam klimaty XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: Widzę, ze przejściówka z DVI na VGA jest... znam klimaty XD Z dvi i na vga dsub Dvd d to tylko cyfrowy Dvd i potrafi przesylac sygnal cyfrowy lub analogowy Między innymi dlatego się zdecydowałem bo miałem adapter oryginalny msi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 345 Napisano 2 godziny temu Ciekawostka dot przejściówek: DVI-D (cyfrowy nie analogowy) to jest starszy brat DisplayPort... są kompatybilne do tego stopnia, że aż do 1440p działają identycznie, czyli przejściówki z DVI-D na DP to nic innego jak re-aranżacja pinów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: Ciekawostka dot przejściówek: DVI-D (cyfrowy nie analogowy) to jest starszy brat DisplayPort... są kompatybilne do tego stopnia, że aż do 1440p działają identycznie, czyli przejściówki z DVI-D na DP to nic innego jak re-aranżacja pinów. Ten komputer retro ma DVI-I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 3 Napisano 2 godziny temu w glowach tez macie strasznie pusto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 345 Napisano 2 godziny temu System DVI był bardzo dobrze przemyślany jak na tamte czasy, niestety potem strzelili sobie w stopę z tymi wesjami -i, -d i analog i ludzie się w tym gubili. Od samego początku analog trzeba było zastąpić uniwersalnym DVI-I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Srelipe napisał: w glowach tez macie strasznie pusto xD Ten komplet na zdjęciu mnie wyszedł 100zł a frajdy jak 10tyś z 85 sony mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 3 Napisano 2 godziny temu ja mam frajde jak sobie gram w gierki na playstation portable emulator, dzwiek wysokiej jakosci i fajna grafika xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 345 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja mam fajną przejsciówkę, a raczej już fachowo signal konwerter, która z VGA robi obraz cyfrowy HDMI... oczywiście jest to przejściówka aktywna, z miktochipem konwertującym sygnał analogowy do cyfrowego, ale działa znakomicie i nawet potrafi wysyłać sygnał display-off czyli info do monitora, że PC wyłączony. Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu XDxDxDxD dźwięk ruszyl kripi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu Boże te dźwięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 2 godziny temu O jeszcze frapsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 1 godzinę temu XDxDxDxD 5fps demo się zaczyna 1280x1024 32bit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 1 godzinę temu Chyba fraps źle pokazuje ok monitor był przesunięty obraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 2 Napisano 1 godzinę temu Max payne matrix 30 fps xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach