Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
CVEL

TE zawody w ciagu najbliższych 20 lat przejmie sztuczna inteligencja...

Polecane posty

Jesli chodzi o obnażanie zyebania i stosunku do kogokolwiek to hipokrytko tez nie jesteś za specjalnie jednostajna. Tylko udajesz miła a później wpadasz w agresję z pwodu bzdury typu religia a następnie robisz z siebie ofiarę i zarzucasz innym amok. Normalna to ty nie jesteś przecież wiec skad ten oburz?

To fajnie, ze nawala, ja.tez chetnie.ponawalam

Ja dzisiaj 4 bany dostalem xD. Jak mnie beda banowali ciagle, to sie.wkoorwie.i naprawde stad odejde i bedzie zegnaj krejzi

8 minut temu, libi sztisel napisał:

😃 gdzie, u ciebie na sali?

Ok, odbij julko z borderem i paranoją, nudzi mnie to już. Ale pogrążyłaś sie pięknie. 😄  I ten twój antylogiczny ciag myślenia, jakiś paranoiczny, w każdym aspekcie... Chore 😄 Nic dziwnego że tak dobrze dogadywałaś się z lipedziem 😄 U was oboje załącza się zawsze ostra paranoja i jakieś problemy emocjonalne, przy mocniejszej kontrze.

Pogadaj lepiej ze swoim "fanem" który pół dnia dziś cię wyzywał, a teraz się przymila. Obstawiam poziom emocjonalny na podobnym poziomie. 😄 

Edytowano przez Klaudia Madowna

2 minuty temu, libi sztisel napisał:

Jesli chodzi o obnażanie zyebania i stosunku do kogokolwiek to hipokrytko tez nie jesteś za specjalnie jednostajna. Tylko udajesz miła a później wpadasz w agresję z pwodu bzdury typu religia a następnie robisz z siebie ofiarę i zarzucasz innym amok. Normalna to ty nie jesteś przecież wiec skad ten oburz?

A kto zaczął ludzi od rusków wyzywać za głosowanie na N.? To ty się do ludzi przyyebujesz a potem larum cały dzień jak ci ktoś odpyskuje. Sssspierrrdalaj

Ja krejzi od dawna.lubie, a obrazalismy sie.dla zartow xD

Najfajniejsza dziewczyna tutaj xD

2 minuty temu, Klaudia Madowna napisał:

Ok, odbij julko z borderem i paranoją, nudzi mnie to już. Ale pogrążyłaś sie pięknie. 😄  I ten twój antylogiczny ciag myślenia, jakiś paranoiczny, w każdym aspekcie... Chore 😄 Nic dziwnego że tak dobrze dogadywałaś się z lipedziem 😄 U was oboje załącza się zawsze ostra paranoja i jakieś problemy emocjonalne, przy mocniejszej kontrze.

Pogadaj lepiej ze swoim "fanem" który pół dnia dziś cię wyzywał, a teraz się przymila. Obstawiam poziom emocjonalny na podobnym poziomie. 😄 

Chore choru paranoja psychiatra coś jeszcze? Pravacki tchórzu?:)

Przed chwilą, Klaudia Madowna napisał:

Ale serio bekę toczę ostrą, nie powiem 😄 

Ale nie zesrales sie aby?:)

O jej ale beka to z ciebie, bo psujesz atmosfere, jestes jakis toksyczny klaudia madowna i musisz odejsc z internetu i na oddzial zamkniety do izolatki, a my z krejzi sobie pojedziemy zwiedzac Londyn xD. I seven do nas dolaczy xD

Odbierzemy krejze z lotniska xD

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

A kto zaczął ludzi od rusków wyzywać za głosowanie na N.? To ty się do ludzi przyyebujesz a potem larum cały dzień jak ci ktoś odpyskuje. Sssspierrrdalaj

Upuszczanie żółci jest bardzo popularne na tym forum. 😉

2 minuty temu, libi sztisel napisał:

Ale nie zesrales sie aby?:)

Ojojoj, niedojrzałej emocjonalnie juleczce chyba jest głupio, że tak się niepotrzebnie odpaliła 😄 Oj, jakże mi bardzo nieprzykro z tego powodu.

Edytowano przez Klaudia Madowna
  • Haha 1

To jest właśnie pravactwo w pigułce  kolezanka po pravicy, swieta bozia szkalowana a sprawca zamieszania nawet nie ma jaj tego przerwać, bojownik Bąkiewicza 

wy wszyscy po pravicy macie mikrope/nisy, nie? 😃

No ale to zazwyczaj brzydule albo stare baby sie sadza do mlodszych lub ladniejszych

Krejzi jest od was inteligetniejsza, bo zna francuski xD.

Ja chcialbym umiec wymawiac slowka po francusku, super sprawa xD

Klaudia Madowna to raczej jakiś sprosny ojciec bo pisalo to o mnie i zacierało przepocone rąsie z bicem

5 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

A kto mnie zaczal od Żydów ślepa dziuniu? Wiem ze twoja pravacka zyebana brać ma u ciebie chody ale to sie nie zal talibko bo wychodzi śmiesznie.

No mi klaudia madowna wyglada na jakiegos chorego psychicznie stalkera ;/ 

W sumie to faktycznie może być rym cym, on ma obsesje libeda i lubi udawac statecznego szarmanta z flagowca i jechać szlamem z multi. Rym cymku, ja pamiętam jeszcze takie postacie jak Hans i Dutch;) i co pisałeś  nimfie jak już mogles być full soba:) coz to pravackie bialorycerstwo jest ujmujące 😉

Ja pamietam jak rymcym wrzucal swoje rylo w avatar i raz mial gif jak wytyka jezyk ja prdl jakie to oblesne bylo, od razu bana dostawal a kobity oburzone i ze wyglada jak andrzej sawicki xD

A ty czego sie srun przypaletales, spadaj do sraudiusza w ogole i spadajcie 

Edytowano przez monsieur1

16 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Adekwatne do tego forum. Nawala kilka godzin szambem, a ja dostaję blokadę pisania za spam.

Haha wiec widocznie twoje szambo bardziej śmierdziało skoro mimo mojego nawalania i zapewne twojego zgłaszania obrazy uczuć religijnych ja czegos takiego nie otrzymałam 😀 może bardziej poziom trzymaj nie wiem?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się