Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
silnik mаrki honda

Łysa sorki, że cię obrażałem

Polecane posty

15 minut temu, murb napisał:

Znam dwóch Krzysztofów. Jeden jest mechanikiem samochodowym a drugi ma Kubusia  za przyjaciela. 😁

Dowcipnisia.

5 minut temu, monsieur1 napisał:

ty po mnie tez ostro jechalas, jak wycieklo twoje foto i po klaudiuszu tez, jak jeszcze ja kochalem, to sie nie dziw xD

Masz te foto?

1 minutę temu, free_bird napisał:

Masz te foto?

Moon go podpuścił jakims dziwactwem w kolorowych włosach, nie podniecaj sie.

i mowi sie to foto a nie te foto.

Edytowano przez libi sztisel

To nie srun tylko homosuperior

Lipedz tak sobie daje rade ze uciekl stad, bo juz nie daje sobie rady z hejtami,.mieczak.xD

2 minuty temu, libi sztisel napisał:

To nie jest żadne moje foto, a Klaudiusz to jątrząca infantyloza wiec nie wiem co cie dziwi.

dajesz sie robić jak dziecko sorry fifi ale nie będziesz po mnie jechał jak po łysej a za 2h sie wdzięczył. Kto jak kto ale ja akurat po tobie nigdy nie jezdzilam co nie oznacza ze będę sobie dawała srac na głowę. Może następnym razem jak będziesz hejtowac to przemyślisz zreszta ja ci napisałam- pisz sobie co chcesz ale potem sie nie kajaj.  Myslalam ze to jasne. Pa.

ps te ‚truckery’ itd to najprawdopodniej srun ze sraudiuszem robią sobie z ciebie jaja. Nikt prócz jednej osoby nie ma tu mojego zdj i bądź pewien ze nie wycieknie. Wiec nie daj sie robić jak dzieciak 

Przecież to ty wykorzystałaś go jak dziecko jak się nim posłużyłaś żeby wklejał skriny na mnie i jeszcze żeby chociaż te skriny były skuteczne babciu tołdi. 😁

1 minutę temu, Baba napisał:

Dowcipnisia.

Czasem coś wychodzi bez udziału mojej woli. 🤔

Przed chwilą, libi sztisel napisał:

To nie jestem ja w razie jakby ktos nie zrozumiał delikatnej ironii 😃

No tak pod płaszczykiem ironii możesz gnoić ludzi , bo w razie przypału powiesz że żartowałaś i rączki czyste jak u munka i ty myślisz że twoja metoda jest górnolotną formą manipulacji którą kupi gawiedź. 😁

No wlasnie, dla mnie lipedz to pies w ogole i belkocze i majaczy jak ciezko chory psychicznie, pewnie w kaftanie teraz w psychiatryku siedzi, dlatego go tu nie ma xD

Krejzi mu robi alibi, ze pracuje xD

2 minuty temu, Get Out napisał:

Przecież to ty wykorzystałaś go jak dziecko jak się nim posłużyłaś żeby wklejał skriny na mnie i jeszcze żeby chociaż te skriny były skuteczne babciu tołdi. 😁

sam sie zgłosił ja go o to nie prosiłam. Nie wchodziło mi foto to sie zadeklarował a ze tym nawalal żeby twoje Amebki nie przeoczyły to tym lepiej:) ale ja go o to nie prosiłam.

1 minutę temu, Get Out napisał:

No tak pod płaszczykiem ironii możesz gnoić ludzi , bo w razie przypału powiesz że żartowałaś i rączki czyste jak u munka i ty myślisz że twoja metoda jest górnolotną formą manipulacji którą kupi gawiedź. 😁

Ale co ty pieprzysz bo chyba nie na temat?

Przed chwilą, libi sztisel napisał:

sam sie zgłosił ja go o to nie prosiłam. Nie wchodziło mi foto to sie zadeklarował a ze tym nawalal żeby twoje Amebki nie przeoczyły to tym lepiej:) ale ja go o to nie prosiłam.

Nie dorabiaj ideologi jak trzecia Rzesza niemiecka, bo fakty są takie że się nim posłużyłaś babciu tołdi 😁

W sumie nie pamietam juz, ale krejzi sie chyba pytala najpierw czy wrzuce te foty, ale pisala do mnie to na priv xD

Mogla mi chociaz foto po kapieli wyslac w ramach wdziecznosci xD

2 minuty temu, monsieur1 napisał:

Ale tutaj to juz prawdziwa ty krejzi i nie wykrecisz sie, potwierdzone przez zaufane zrodlo

A tym potwierdzonym info jest wrocławski cpunek czy alkus za kierownicą TIRa?😀 dawaj chce zobaczyc bramkę nr 3

Przed chwilą, Get Out napisał:

Nie dorabiaj ideologi jak trzecia Rzesza niemiecka, bo fakty są takie że się nim posłużyłaś babciu tołdi 😁

Wyszło to przypadkiem;) tak czy srak skrin był prawdziwy pokazujący twoje zwyrolstwo wiec sytuacja nie jest analogiczna. Jego ktos wkręca ze to ja a nie jestem to ja wiec robi z niego idjote.

1 minutę temu, libi sztisel napisał:

Ale co ty pieprzysz bo chyba nie na temat?

Już nie udawaj na jakiej formie manipulacji bazujesz panno parówkowa.😁

1 minutę temu, monsieur1 napisał:

W sumie nie pamietam juz, ale krejzi sie chyba pytala najpierw czy wrzuce te foty, ale pisala do mnie to na priv xD

Mogla mi chociaz foto po kapieli wyslac w ramach wdziecznosci xD

Wydawało mi sie ze na forum nie wchodziło a ty naposales ze ty wrzucisz a na priv wrzuciłam ci linka do skrina. Whatever 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Już nie udawaj na jakiej formie manipulacji bazujesz panno parówkowa.😁

O coś nowego na nowy sezon hahaha 

To zrodlo jest tak tajne, ze nawet ja nie wiem skad to, ja tylko przekazuje dalej slowa informatora

Tak to prawda, wlasnie tak bylo

Przypomnialas mi. Nie wiem co ten widmok tak sie sadzi do ciebie teraz o to, o co mu chodzi? Zazdrosci? I czemu zwraca sie do ciebie babcia, jak ty wygladasz pewnie mlodziej niz klaudiusz xD

Pisalas, ze linki nie wchodza to ja ze wrzuce, tak to prawda xD odswiezylas mi pamiec xD

Ta z różowymi wyglada jak typowa wybranka moona czyli cpunka z kolorowymi włosami;) wiec może takie zrodlo to było;) matematykę zostawiam wam, wszystkim, prócz Klaudiuszowi 😀

1 minutę temu, libi sztisel napisał:

Wyszło to przypadkiem;) tak czy srak skrin był prawdziwy pokazujący twoje zwyrolstwo wiec sytuacja nie jest analogiczna. Jego ktos wkręca ze to ja a nie jestem to ja wiec robi z niego idjote.

I przypadkowo też oskarżyłaś mnie o blokowanie skrzynki i o kradzieże psów tak tak 😁 A zwyrolem to jest twój narzeczony , bo chciał dzieci do bagażnika zamykać i łapy łamać żeby kalek narobić. 😁

Przed chwilą, monsieur1 napisał:

Pisalas, ze linki nie wchodza to ja ze wrzuce, tak to prawda xD odswiezylas mi pamiec xD

Ja zawsze mowie jedynie prawde 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się