RC + 349 Napisano 15 godzin temu cóż żeś ty za pani. Że po tobie chodzą, że po tobie chodzą, chłopcy naj..bani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 6 godzin temu Ja bym wolał se tortu zjeść też z wódką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ...ana Klaudia napisał: Nie dla biedaka to Akurat wolę kupić coś porządnego niż zezrec ale w końcu nie będzie co kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 6 godzin temu To wtedy sobie będę jadł torciki za płyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, RC + napisał: cóż żeś ty za pani. Że po tobie chodzą, że po tobie chodzą, chłopcy naj..bani. Co do fazy durexy na kredyt czy hdd to cały czas używam nic się nie zmarnowalo a lepiej było wtedy kupić po 10-15 niż teraz płacić po 35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 349 Napisano 2 godziny temu Brrr... dziś jak na jesieni chłodno jak do roboty jechałem... ciesz się Leżak, że z domu dziś nie wyłazisz. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 348 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: Brrr... dziś jak na jesieni chłodno jak do roboty jechałem... ciesz się Leżak, że z domu dziś nie wyłazisz. xD Za trzy dni będzie 30, z tą jesienią jeszcze trzeba poczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 349 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Za trzy dni będzie 30, z tą jesienią jeszcze trzeba poczekać Trzymam kciuki za ciepły wrzesień! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 14 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, RC + napisał: Trzymam kciuki za ciepły wrzesień! U mnie w nocy było +7 stopni, a wczoraj widziałam kobietę w kurtce puchowej, więc zaczyna się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu No patrzcie,a u mnie w lesie w anglii dzisiaj sloneczko i bezchmurne niebo a ja sobie leze w samych majteczkach na glebie w ten wasz mroz i slucham jak ptaszki cwierkaja A wy polacy do pracy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu U was moze sie zaczyna, ja sobie nago sypiam w namiocie i w nocy tak goraco, ze zasnac nie mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zwisy Zuzanny napisał: U was moze sie zaczyna, ja sobie nago sypiam w namiocie i w nocy tak goraco, ze zasnac nie mozna A my sypiamy w domu w świeżej pościeli i żyjemy jak ludzie - Nie menele. Dziękuję za uwagę i za wygrany wczoraj dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu Ale to wy narzekacie, ze zimno, a nie ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja mam swieze spiwory dwa a koldre swieza i koc tez sobie przywioze xD A to ja slucham teraz cwierkania ptaszkow w ten piekny sloneczny dzien, a wy do roboty polacy xD Edytowano 1 godzinę temu przez Zwisy Zuzanny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 14 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zwisy Zuzanny napisał: Ale to wy narzekacie, ze zimno, a nie ja xD Ja nigdy nie narzekam, tylko pisze jaka aktualnie jest pogoda w Polsce.. Ps. Koszmarny nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 349 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, tymczasowablokada napisał: U mnie w nocy było +7 stopni, a wczoraj widziałam kobietę w kurtce puchowej, więc zaczyna się . No, ja jedyny wczoraj paradowałem w t-shircie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 31 Napisano 1 godzinę temu O matko nie zesrraj się łóżeczko to jest to i po co zmuszać ludzi do bezdomności albo do bycia gejem kwiecistym szykownym odczep się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 349 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zwisy Zuzanny napisał: a wy do roboty polacy xD Lepiej do roboty niż w namiocie, bojąc się, że czarnoskóry znów wlezie i zrobi swoje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, RC + napisał: Lepiej do roboty niż w namiocie, bojąc się, że czarnoskóry znów wlezie i zrobi swoje... W punkt. I jeszcze czymś zarazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu Ja tam wole w namiocie lezec niz do pracy, a murzynow tu zadnych nie ma xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu Koszmarny nick tak jak wlascielka zwisow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu Ja jednak wole glebe i namiot niz lozeczko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu Lubie spac na twardym, a miekko mam bo leze na suchych lisciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zwisy Zuzanny napisał: Ja tam wole w namiocie lezec niz do pracy, a murzynow tu zadnych nie ma xD Ale mogą się zjawić z ochotą, więc uważaj na słowa i trochę pokory bezdomny Polsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu A ja przedwczoraj kapalem sie w lodowatym bajorku nago i co xD A wczoraj w sauna parowa sie tak wygrzalem i finska ze caly burak bylem na mordzie Fajnie, ze ja moge sobie teraz isc do sauny albo na.silownie.do fajnych laseczek z wyrzezbionymi tylkami, a wy praca polacy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zwisy Zuzanny napisał: Koszmarny nick tak jak wlascielka zwisow xD Nimfie to ty możesz co najwyżej szpileczki wyczyścić, boś za krótko dla niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu Nie moga, bo murzyny wola sie w miescie krecic Wy tez uwazajcie, bo sami skaczecie.do mnie.polaczki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu Nie moge, bo ma za dlugie pletwy i zwisy xD Ja lubie stopki rozmiar 37, a nimfa pewnie ma 41 jak na zyrafe przystalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwisy Zuzanny 0 Napisano 1 godzinę temu Banuja mnie bo mnie zglaszasz, to bede takie nicki dawal teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 31 Napisano 1 godzinę temu Bez pracy są sami hejterzy i nimfomanki albo to taka praca dla wolnomyslicieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach