Liz mój kadłub tak 2 Napisano 3 godziny temu Głęboki fotel będę wymieniał na nowy skandynawskich look Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 3 godziny temu Bo mógłbym takie biurko narozne ogromne w sypialni ale nie będę miał gdzie trzymać rzeczy do klejenia paczek allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 3 godziny temu Wszystko co fajne wygląda jakby jest niepraktyczne bo później pusta dziura pod blatem i gdzie trzymać coś żeby zarabiać pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Liz mój kadłub tak napisał: Mam lezanke do 130" Sofe do 85" (a raczej pół wyra na razie ) Fotel głęboki do 3 monitory No i krzesło zwykłe w biurze/retro Miałem kiedyś gamingowy taki fotel tylko skórzany ale się wysluzyl i wywalilem Właśnie te gamingowe chwile i trzeba wyrzucić. Ostatni 2 lata i znów wyrzuciłam a nie był z tych najtańszych. Cięgle coś odpada itp. Chyba że syn siedzieć nie umie bo mówię o fotelu u syna. Znów kupiłam nowy, ciekawe ile wytrzyma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Właśnie te gamingowe chwile i trzeba wyrzucić. Ostatni 2 lata i znów wyrzuciłam a nie był z tych najtańszych. Cięgle coś odpada itp. Chyba że syn siedzieć nie umie bo mówię o fotelu u syna. Znów kupiłam nowy, ciekawe ile wytrzyma? No te kompa to się rozlatujom i niebezpieczne jeden miałem z metal rury to pekla i cud że się mi nic nie stało Ja przynajmniej 2 już wywalilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 3 godziny temu Jeśli chodzi o długie sesje grania to Lezanke i ogromny obraz ą lezanke i niżej tv albo gleboki fotel i też obraz dobrany ale ja już nie gram długo max sesja 3h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał: No te kompa to się rozlatujom i niebezpieczne jeden miałem z metal rury to pekla i cud że się mi nic nie stało Ja przynajmniej 2 już wywalilem Bóg nad tobą czuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bóg nad tobą czuwa By mnie przebilo a raz stolek się rozkecial ale na dupe i przeżyłem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bóg nad tobą czuwa Miałaś iść spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Miałaś iść spać A z jakiem racji jak tu taki ciekawy temat ze lezak ledwo uszedł z życiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Właśnie te gamingowe chwile i trzeba wyrzucić. Ostatni 2 lata i znów wyrzuciłam a nie był z tych najtańszych. Cięgle coś odpada itp. Chyba że syn siedzieć nie umie bo mówię o fotelu u syna. Znów kupiłam nowy, ciekawe ile wytrzyma? Anastazja jeden klient i fotel masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał: By mnie przebilo a raz stolek się rozkecial ale na dupe i przeżyłem Ty to masz szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ...ana Klaudia napisał: Anastazja jeden klient i fotel masz Jeden fotel i ma nim klient Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A z jakiem racji jak tu taki ciekawy temat ze lezak ledwo uszedł z życiem Zmęczona ponoć byłaś, a piesz z leżakiem, który leci na rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu Bo jestem zmęczona i ide spać. Dobranoc wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Zmęczona ponoć byłaś, a piesz z leżakiem, który leci na rtv Paweł a ty co zazdrosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ...ana Klaudia napisał: Paweł a ty co zazdrosny Nie, ale Leżak jest oblechem i ta ocena raczej wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu Muszę wziąć kabelkow za 45 ze znizkom 20 znalazłem już sprzedawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu To jest najlepsze w tym wszystkim jak wszystko będzie podłączone tylko się podchodzi z myszkom i guzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu Za to się płaci bo mogłem pół godziny codziennie gdzieś se połączyć laptopa później wszystko wycofać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu I co jest w myszce radiowej vs bluetooth dobre to że jednocześnie można wszystko na 1 gryzoniu mieć bo się wtyka usb nano i działa żadnych sterowników zadnych parowan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 42 minuty temu 11 kabli kupiłem już mam nadzieję na wszystkie opcje mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 30 minut temu 1 godzinę temu, Liz mój kadłub tak napisał: Muszę wziąć kabelkow za 45 ze znizkom 20 znalazłem już sprzedawce Było 46 ale wziolem jeszcze 2hdmi pod 10kompa emerytury i 52-20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 14 minut temu 15 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał: Było 46 ale wziolem jeszcze 2hdmi pod 10kompa emerytury i 52-20 Otwieraj jape sraać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach