Baba 132 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Sewen napisał: Gdyby każdy koncentrował się na konkretach, na tym co ważne nie byłoby takiej rui i poróbstwa. Świat byłby jednobarwny dla tych co lubią sobie kolorować świt, więc co kto lubi. Grunt, że są na świecie ludzie którzy nie zajmują i nie przejmują się info zasłyszanymi. Nie wiem, nie czytam co jest prawdą a co nie. Zwykle wierzę osobie, która się wypowiada na swój temat. Iga, to bardzo młoda osoba, ale ma charakterek i zbywa milczeniem lub ironicznym spojrzeniem takie zachowania. Niestety, czasy mamy takie, że na skandalach i pomowieniach ludzie się bogacą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Sewen napisał: Grzyby są? Byłaś w lesie? Szukałaś? W sklepach widziałam kurki tegoroczne. Chyba tegoroczne bo nie ze sztucznej plantacji. Nie i nie pójdę. Nie lubię ich jeść i zbierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 873 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Sewen napisał: Grzyby są? Byłaś w lesie? Szukałaś? W sklepach widziałam kurki tegoroczne. Chyba tegoroczne bo nie ze sztucznej plantacji. Są grzyby tylko zbierać nie lubie i nie chodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 3 godziny temu Oglądałam dokument wczoraj o młodej parze (13/14 lat), która była ponad 20 miesięcy nękana wiadomościami stalkerskimi. Było grube dochodzenie, nawet FBI zostało zaangażowane ponieważ nie mogli namierzyć numeru telefonu. Stręczycielką okazała się mama dziewczynki! Wyobrażasz to sobie? To jest dopiero koszsmar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 873 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Dużo praw......ów znajomy zebrał. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Sewen napisał: Oglądałam dokument wczoraj o młodej parze (13/14 lat), która była ponad 20 miesięcy nękana wiadomościami stalkerskimi. Było grube dochodzenie, nawet FBI zostało zaangażowane ponieważ nie mogli namierzyć numeru telefonu. Stręczycielką okazała się mama dziewczynki! Wyobrażasz to sobie? To jest dopiero koszsmar. Wstawić ci coś w avek? tak na raz, dwa, trzy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Są grzyby tylko zbierać nie lubie i nie chodzę. Nie umiesz, nie znasz się czy jaki powód? U mnie przeciwnie - zbieranie daje mi frajdę, grzebanie w ściółce, rozkopywanie gałęzi leżących na mchu, czasem zgniatanie purchawek stopą to moje małe niebo. ;] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Wstawić ci coś w avek? tak na raz, dwa, trzy? Mhm. Proszę.Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 3 godziny temu Nie śmiej się Przewrotna! Hehehe, no dobra. Też się śmieję. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 873 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Sewen napisał: Nie umiesz, nie znasz się czy jaki powód? U mnie przeciwnie - zbieranie daje mi frajdę, grzebanie w ściółce, rozkopywanie gałęzi leżących na mchu, czasem zgniatanie purchawek stopą to moje małe niebo. ;] Jako dziecko lubilam te purchawki rozgniatać nie znam się na grzybach i nie wiem które zbierać. Lubię tylko kurki a te inne mi nie smakują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Sewen napisał: Mhm. Proszę.Tak. Szybko patrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Wstawić ci coś w avek? tak na raz, dwa, trzy? Już można zdjąć. Zapisałam, popatrzę i będę komentować i pytania zadawać. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Szybko patrz Się wie, się rozumie, tak jest pani majster. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sewen napisał: Się wie, się rozumie, tak jest pani majster. Takie były obciachowe czasy. Oczywiście teraz tak mówimy, bo mamy dostęp do wszystkiego. Kreacje z od najlepszych projektantów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Takie były obciachowe czasy. Oczywiście teraz tak mówimy, bo mamy dostęp do wszystkiego. Kreacje z od najlepszych projektantów. E, no co ty. Nie była zła. :] Powiedziałabym, że okej bo niezbyt fikuśna czy inna kiszka. Siostra cioteczna miała taką kiszkowatą na gumkach wszędzie czy coś podobnego i była jak szynka. Rozumiesz o co mi chodzi? Serio nie ma co marudzić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Jako dziecko lubilam te purchawki rozgniatać nie znam się na grzybach i nie wiem które zbierać. Lubię tylko kurki a te inne mi nie smakują. Polecam opieńki. Podgrzybki i praw...i nie są moimi ulubionymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu Przewrotna? Zostawiłaś ją sobie na pamiątkę? Wiesz co? Mama moja ma do dziś swoją suknię ślubną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sewen napisał: E, no co ty. Nie była zła. :] Powiedziałabym, że okej bo niezbyt fikuśna czy inna kiszka. Siostra cioteczna miała taką kiszkowatą na gumkach wszędzie czy coś podobnego i była jak szynka. Rozumiesz o co mi chodzi? Serio nie ma co marudzić. Odkupilam ją od kogoś. Była raz śmigana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu Wiem o co chciałam zapytać wtedy. Jaka piosenka była na pierwszy twój taniec weselny? Ty jako muzykalna pewnie wybrałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Odkupilam ją od kogoś. Była raz śmigana Miałaś podwiązkę? Bo to też było modne kiedyś? Coś pożyczonego i coś używanego, i jeszcze chyba czerwonego. A chłop cię przeniósł przez próg? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu Gdy o to wszystko pytam widzę oczami wyobraźni cały ślub i wesele. Też tak masz gdy o czymś rozmawiasz? Wczuwasz się jakbyś obok była? ;] Muszę coś zrobić ważnego ale czuwam, więc jest okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sewen napisał: Przewrotna? Zostawiłaś ją sobie na pamiątkę? Wiesz co? Mama moja ma do dziś swoją suknię ślubną. Nie. W pracowni ...en ślubnych dokupiłam tylko nowy welon i halkę z kołem i tam wszystko sprzedałam od ręki. Rok później opyliłam z cywilnego. Nie jestem aż tak sentymentalna i nie lubię w domu graciajstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Nie i nie pójdę. Nie lubię ich jeść i zbierać Ps. A co lubisz jeść najbardziej? Prócz tiramisu bo kiedyś czytałam, że opychasz się tym na okrągło. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Nie. W pracowni ...en ślubnych dokupiłam tylko nowy welon i halkę z kołem i tam wszystko sprzedałam od ręki. Rok później opyliłam z cywilnego. Nie jestem aż tak sentymentalna i nie lubię w domu graciajstwa. Nie ma w tobie nic sentymentalnego. :// Wiesz co? Mam kumpla, młody koleś który jeździ po koncertach i kupuje koszulki czy inne gadżety z imprez. No i koszulki, ale tylko ulubionych zespołów sobie oprawia w antyramy i na ścianie wiesza. To dopiero kolekcjoner! ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Sewen napisał: Gdy o to wszystko pytam widzę oczami wyobraźni cały ślub i wesele. Też tak masz gdy o czymś rozmawiasz? Wczuwasz się jakbyś obok była? ;] Tak. Wyobraźnię mam bujną Opieńki lubisz? Robiłaś takie z cebulą i przecierem pomidorowym? Na zagrychę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 873 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Sewen napisał: Polecam opieńki. Podgrzybki i praw...i nie są moimi ulubionymi. Do smażenia z jajkiem czy na sos? Czy jak te opieki są najlepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Sewen napisał: Nie ma w tobie nic sentymentalnego. :// Wiesz co? Mam kumpla, młody koleś który jeździ po koncertach i kupuje koszulki czy inne gadżety z imprez. No i koszulki, ale tylko ulubionych zespołów sobie oprawia w antyramy i na ścianie wiesza. To dopiero kolekcjoner! ;] Nie zbieram niczego. Jak mi kto powiesi magnes na lodówkę, to poleci przez balkon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Do smażenia z jajkiem czy na sos? Czy jak te opieki są najlepsze? W słoiczku na zagrychę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Tak. Wyobraźnię mam bujną Opieńki lubisz? Robiłaś takie z cebulą i przecierem pomidorowym? Na zagrychę Jesteś kolorowa, barwna jak jesień. Ciepła, zimna, wietrzna i łagodna... czasem. ;] Najbardziej opieńki! Cały słoik w occie mogę bez niczego zjeść, tak uwielbiam opieńki. Cebulę nie bardzo lubię, w grzybach w occie to absolutnie nie, ani z niczym innym, tylko w zaprawie z octu. Ale! Smażone np. kurki czy inne to tak, może być tam cebulka. Zrobisz, zaprosisz, nakarmisz wędrowca? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Do smażenia z jajkiem czy na sos? Czy jak te opieki są najlepsze? Same! Dziewczyno! Tylko same i prosto ze słoika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach