Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: W słoiczku na zagrychę Bingo. Na posiedzenie przy flaszce jak znalazł. Nawet nie setka, literatka czy musztardówka. ; p 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Nie zbieram niczego. Jak mi kto powiesi magnes na lodówkę, to poleci przez balkon Co za minimalist z ciebie. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 873 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: W słoiczku na zagrychę Przed chwilą, Sewen napisał: Same! Dziewczyno! Tylko same i prosto ze słoika. Jak dokładnie? Najpierw bimber, potem opiniek? Czy opieniek, bimber i znów bimber? Ile takich powtórzeń? I czy ja to przeżyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sewen napisał: Jesteś kolorowa, barwna jak jesień. Ciepła, zimna, wietrzna i łagodna... czasem. ;] Najbardziej opieńki! Cały słoik w occie mogę bez niczego zjeść, tak uwielbiam opieńki. Cebulę nie bardzo lubię, w grzybach w occie to absolutnie nie, ani z niczym innym, tylko w zaprawie z octu. Ale! Smażone np. kurki czy inne to tak, może być tam cebulka. Zrobisz, zaprosisz, nakarmisz wędrowca? ;] Zrobimy inaczej. Pójdziesz z moim na grzyby do lasu, zbierzecie opieńki i on ci zrobi je w słoiczki, zapasteryzuje. Ja ci dam nieśmigane, ladne kalosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Sewen napisał: Co za minimalist z ciebie. ; p Mieszkam w bloku, małe M-3, gdzie mam to trzymać? Im więcej rzeczy, tym większe wrażenie bałaganu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Zrobimy inaczej. Pójdziesz z moim na grzyby do lasu, zbierzecie opieńki i on ci zrobi je w słoiczki, zapasteryzuje. Ja ci dam nieśmigane, ladne kalosze Za Chiny Ludowe! Bez ciebie nigdzie nie idę. Z tobą chcę konie kraść. ; p Mąż może szykować inną zakąskę. Kalosze? Pokaż jakie. Może będę je chciała choć też mam kalosze. [cool] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Jak dokładnie? Najpierw bimber, potem opiniek? Czy opieniek, bimber i znów bimber? Ile takich powtórzeń? I czy ja to przeżyje? Pijesz, przegryzasz, pijesz przegryzasz. Tak. Widziałam ostatnio zajebiste kieliszki na wódkę. Wiesz jakie? Z ogórków kiszonych. Kroisz je na pół, wydrążasz środek i wlewasz tam wódkę. Po czym to zjadasz. Dwa w jednym. Genialne, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sewen napisał: Za Chiny Ludowe! Bez ciebie nigdzie nie idę. Z tobą chcę konie kraść. ; p Mąż może szykować inną zakąskę. Kalosze? Pokaż jakie. Może będę je chciała choć też mam kalosze. [cool] Mój stary to jajcarz, a w towarzystwie kobiet czuje się jak ryba w wodzie. Baby go lubią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Mieszkam w bloku, małe M-3, gdzie mam to trzymać? Im więcej rzeczy, tym większe wrażenie bałaganu. Rozumiem. W takich mieszkaniach nawet gdy posprzątasz nie widać tego. Tak jak i w starych domach zagraconych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sewen napisał: Rozumiem. W takich mieszkaniach nawet gdy posprzątasz nie widać tego. Tak jak i w starych domach zagraconych. Dokładnie tak! Tylko kwiatów mogę mieć dużo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Mój stary to jajcarz, a w towarzystwie kobiet czuje się jak ryba w wodzie. Baby go lubią Lubi se golnąć na grzybach? To może, może zmienię zdanie. ;] A Podobny do ciebie? W sensie humor? No nie wiem sama, oki doki zastanowię się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Dokładnie tak! Tylko kwiatów mogę mieć dużo A jak się sprawują na balkonie? Wniosłaś do domu czy jeszcze nie czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Sewen napisał: Lubi se golnąć na grzybach? To może, może zmienię zdanie. ;] A Podobny do ciebie? W sensie humor? No nie wiem sama, oki doki zastanowię się. On ma specyficzny dowcip Przy mnie rozwija skrzydła, bo wie, że łapię w mig i focha nie strzelam. Nie pije gdy idzie na grzyby, czy na ryby, ale ogólnie jest normalny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 288 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 49 minut temu, Sewen napisał: Oglądałam dokument wczoraj o młodej parze (13/14 lat), która była ponad 20 miesięcy nękana wiadomościami stalkerskimi. Było grube dochodzenie, nawet FBI zostało zaangażowane ponieważ nie mogli namierzyć numeru telefonu. Stręczycielką okazała się mama dziewczynki! Wyobrażasz to sobie? To jest dopiero koszsmar. Czytając to co piszesz często się zastanawiam czy ty w ogóle znasz znaczenie wyrazów których używasz czy po prostu losujesz je z kapelusza? Edytowano 2 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Sewen napisał: A jak się sprawują na balkonie? Wniosłaś do domu czy jeszcze nie czas? Wczoraj zdrowe kwiatostany urywałam, bo wiszą za barierką a nie chcę robić sąsiadowi bałaganu. Wyjątkowo bujne mi się trafiły. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: On ma specyficzny dowcip Przy mnie rozwija skrzydła, bo wie, że łapię w mig i focha nie strzelam. Nie pije gdy idzie na grzyby, czy na ryby, ale ogólnie jest normalny Acha, to super. Jest taki jak ty i ja. Normalny i cudowny w swojej istocie. ; p Wobec powyższego zgadzam się na wspólne grzybobranie. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sewen 46 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Wczoraj zdrowe kwiatostany urywałam, bo wiszą za barierką a nie chcę robić sąsiadowi bałaganu. Wyjątkowo bujne mi się trafiły. Będziesz w domu trzymała czy zostaną cebulki i na przechowanie? Przewrotna oddalam się chwilowo. Dobrego dnia! :] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sewen napisał: Będziesz w domu trzymała czy zostaną cebulki i na przechowanie? Przewrotna oddalam się chwilowo. Dobrego dnia! :] Wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, salix napisał: Czytając to co piszesz często się zastanawiam czy ty w ogóle znasz znaczenie wyrazów których używasz czy po prostu losujesz je z kapelusza? Masz jakąś misję do spełnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 288 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Masz jakąś misję do spełnienia? Tak mam. Moja misja na dziś - pokazywanie ze nie kazdy kto otwiera usta naprawdę wie co mowi została wypełniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, salix napisał: Tak mam. Moja misja na dziś - pokazywanie ze nie kazdy kto otwiera usta naprawdę wie co mowi została wypełniona. Jak chcesz poćwiczyć szare komórki, to wybrałaś niewłaściwe forum. Każdy temat jest pretekstem do zwykłego pitu pitu bez spinki. To widzą nawet ślepi na jedno oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 288 Napisano 1 godzinę temu W pitu pitu też dobrze by było używać słów świadomie zamiast klepać dla klepania jakieś przypadkowe słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, salix napisał: W pitu pitu też dobrze by było używać słów świadomie zamiast klepać dla klepania jakieś przypadkowe słowa. Do ciebie były kierowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 873 Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, salix napisał: Czytając to co piszesz często się zastanawiam czy ty w ogóle znasz znaczenie wyrazów których używasz czy po prostu losujesz je z kapelusza? Że ty nie rozumiesz to nie znaczy że ktoś inny nie zrozumiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 288 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Baba napisał: Do ciebie były kierowane? Nie próbuj decydować, co mogę pisać forum służy do wymiany myśli wiec nie pouczaj mnie tym bardziej że to co komentujesz nie dotyczyło ciebie. 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Że ty nie rozumiesz to nie znaczy że ktoś inny nie zrozumiał. Z kontekstu każdy wie o co chodzi ale używanie przypadkowych słów nadal kompromituje jeżyku drogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 43 minuty temu 28 minut temu, salix napisał: Nie próbuj decydować, co mogę pisać forum służy do wymiany myśli ....wiec nie pouczaj mnie... I tych zasad trzymaj się względem innych. Jeśli chciałybyśmy drążyć temat, a nie chcemy. Prawda? Ty się wtrąciłaś, ja też, mamy remis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 132 Napisano 42 minuty temu 34 minuty temu, salix napisał: Nie próbuj decydować, co mogę pisać forum służy do wymiany myśli wiec nie pouczaj mnie tym bardziej że to co komentujesz nie dotyczyło ciebie. Z kontekstu każdy wie o co chodzi ale używanie przypadkowych słów nadal kompromituje jeżyku drogi. Kompromitacja na kafe Dowcip roku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 288 Napisano 10 minut temu 32 minuty temu, Baba napisał: I tych zasad trzymaj się względem innych. Jeśli chciałybyśmy drążyć temat, a nie chcemy. Prawda? Ty się wtrąciłaś, ja też, mamy remis. Z całym szacunkiem, babo ale nie jesteś tu od ustalania zasad ustalać je możesz sobie wśród domowników jesli sie na to zgodza. Skomentownie wypowiedzi przypominającej generator losowych słów jest jak najbardziej zasadne i zostanę przy swoim. Wtrącanie się na forum to jakiś kolejny absurd forum z założenia jest po to, żeby ludzie sie "wtrącali". 31 minut temu, Baba napisał: Kompromitacja na kafe Dowcip roku. Nie bardzo rozumiem na czym ten dowcip roku polega uzywanie slow ktorych sie rozumie jest kompromitujące bez wzgledu na to gdzie sie to robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach