BułaBoża 0 Napisano 11 godzin temu Jestem tu nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 90 Napisano 11 godzin temu Co szukasz ? zapewne nie masz chłopaka i szukasz, jesteś chętna na chłopaka do wzięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 11 godzin temu Moim chłopakiem jest moon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 90 Napisano 10 godzin temu Przynajmniej masz towar za friko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 103 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, BułaBoża napisał: Moim chłopakiem jest moon. Nie ty pierwsza i zapewne nie ostatnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie ty pierwsza i zapewne nie ostatnia. Jestem ostatniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 103 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BułaBoża napisał: Jestem ostatniom. A skąd masz pewność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 27 Napisano 10 godzin temu Czy ta buła jest bezglutenowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1009 Napisano 10 godzin temu I czy ta buła naprawdę była na Grenlandii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Czy ta buła jest bezglutenowa? Nie. Standardowa gluten i cukier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: I czy ta buła naprawdę była na Grenlandii? Inni mogo to i ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1009 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BułaBoża napisał: Inni mogo to i ja nie To opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, selkie napisał: To opowiadaj Nie opowiadam już niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 10 godzin temu 38 minut temu, BułaBoża napisał: Jestem ostatniom. Cześć Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Cześć Boni To nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 10 godzin temu 43 minuty temu, Fifofa napisał: Co szukasz ? zapewne nie masz chłopaka i szukasz, jesteś chętna na chłopaka do wzięcia. Tutaj trzeba coś szukać? Szczęścia pewnie szuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BułaBoża napisał: To nie ja A to przepraszam. Pomyliłam drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Tutaj trzeba coś szukać? Szczęścia pewnie szuka Głodny zawsze myśli że inni też myślom o bułce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BułaBoża napisał: Głodny zawsze myśli że inni też myślom o bułce. Ja myślę o wolnym dniu i o której wyjdę z pracy. Może o 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Ja myślę o wolnym dniu i o której wyjdę z pracy. Może o 23 Ja tam o niczym nie mysle. Myśli są zbędne dla głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu Kto mi da naklejki na biedroniaka chce koszyk i ogorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 27 Napisano 10 godzin temu Nie ma Elżbiety, ale jest Magda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu Zapomnialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie ma Elżbiety, ale jest Magda. No i ty Hania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: No i ty Hania Oesu wam wszystko trzeba jak krowie na rowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu Ale schabowy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 10 godzin temu Zestaw chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 515 Napisano 9 godzin temu A jaka golonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 515 Napisano 9 godzin temu Nigdy nie jadem i raczej nie zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach