Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
elisabeth122

Zbyt namolny facet, co zrobić?

Polecane posty

Podczas wakacji w Sopocie, spotkałam się z moim znajomym, który tam mieszka, byłam u niego na grillu, było kilka osób oprócz mnie. No i tam zaczął mnie adorować jakiś gość, niespecjalny, ale sympatyczny. Potem przysłał zaproszenie do znajomych, przyjęłam i się zaczęło. Gość niby wykształcony, matematyk, pracuje, rozwiedziony, ale dziwny. Najpierw wypytywał skąd znam tego naszego wspólnego znajomego, potem zaczął rozmawiać i z miejsca był osaczający. Komplementował, ale nie wiem czy był pijany bo to były komplementy " ale zajebista d... z ciebie", a gość ma 55 lat. Oburzyłam się, to powiedział, ze jestem sztywna. Potem przepraszał. Gdy powiedziałam, ze muszę już iść spać, następnego dnia napisał rano o 7.10 i tak kilka razy w ciągu dnia. Co robię, jakie mam plany, dokąd idę etc. Potem napisał, że będzie w moim mieście w II połowie września i chętnie by się ze mną spotkał. Odpisałam, że nie wiem czy będę w moim mieście w tym terminie i generalnie go zbyłam. Dostaję 10 wiadomości dziennie, ja mu odpisuję jedną wiadomością w rodzaju, że jestem zajęta. Gość pisze, jak uważasz, że jestem namolny to przestanę. Ja pomijam milczeniem. Ze względu na naszego wspólnego znajomego, nie chcę tego ciąć boleśnie i drastycznie, ale muszę to zlikwidować. Dziś mu napisałam, że nie mam czasu z nim rozmawiać, bo idę do znajomego (tak, sklamałam), za pół godziny na msg miałam wiadomość jak mi mija wieczór, co robię i czy jeszcze jestem poza domem. Lajkuje i komentuje wszystko na moim wallu. Mam tego dość. Jak się go pozbyć w cywilizowany i grzeczny sposób? Bo sygnałłów on nie kuma, to pewne.

Zablokuj? Najlepiej wprost ze nie jestes zainteresowana. Dorosła jestes to chyba wiesz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować