xDxDxDxD 108 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Elka liczę na ciebie xDxDxDxD Zapomnij. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, TREV0 napisał: WIDOCZNIE WYCIĄGNĄŁEŚ Z NIEJ WSZYSTKIE SOKI PEWNIE SSAŁEŚ CYCA DO 5 ROKU ŻYCIA, DLATEGO TAKĄ NIEZARADNĄ KALEKĄ ŻYCIOWĄ JESTEŚ, NIE ROKUJĄCĄ NI CHUIA No musiałem jom myc przebierac to widziałem że można mieć małe i zwisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 3 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dumboliev napisał: No nie byłbym taki pewien, zważając na to, że radośnie i dalece nie po katolicku, cycki pravolowi słała Mało ja znasz. To było dawno temu. Teraz takie rzeczy nie mają miejsca. Cycki tylko? Pf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Jimmy Savile napisał: To ją poderwij. Mieszka 20km od ciebie, możesz nawet na pieszo do niej iść Nie jestem tobą żeby zapitalać 20 km z but w jedną stronę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Jeżfrancuski napisał: A komu ona wtedy nie słała podobno szukała ogiera który ją rozdziewiczy. Nikomu nie słała. Nawet Moon do niej spermił a nic nie dostał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 12 godzin temu Tak właśnie państwo pomaga zamiast dać 10tyś na opieke 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Zawsze. Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Jeżfrancuski napisał: Nie jestem tobą żeby zapitalać 20 km z but w jedną stronę xD a jakie masz inne wyjście jak Samochodu przecież nie masz biedaku a skuter od szwagra już dawno na złomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Zapomnij. Piklowanie po spuscie jest dziwne uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu ja bym poszedl do klaudiusz na piechote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 12 godzin temu (edytowany) ... Edytowano 12 godzin temu przez Jimmy Savile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 3 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: A zalozysz się że wysle akurat nudesa nigdy nie wyplulem na publik 3 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Nimfuś przeloguj się i wyslic sřako Widzę, że odklejka postępuje z postu na post... Nudesa to ty najwyżej od Grzesia Kotarby masz szansę tu jeszcze wyciągnąć tudzież od innych krypto-pedzi, ...oxie capiący 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Jimmy Savile napisał: Pravol a trzynasty to chyba trochę różnica. Poza tym nie tylko cycki a ty moon możesz tylko zazdrościć Pravol ma to do siebie że zawsze wywali foty ofiar xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Ja dla klaudiusza poszedlbym nawet 1500km, ale zanim przemaszeruje niemcy i francje, to juz bedzie po slubie z innym i bejbiki Ewentualnie moglem jechac z mama do kolobrzegu za pare tygi i dac noge do Gdanska, ale to by afera byla... pewnie by dzwonily z babcia na policje, ze zaginalem XDD Dlatego musze zapomniec o Polsce i Klaudiusz ;( Edytowano 12 godzin temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 3 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Jak będzie chciała się spotkać to nawet cały komplet Któraś może i by chciała. Tylko problem polega na tym, że ty jesteś wydygany i robisz w gacie na samą myśl o spotkaniu z lachonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Jimmy Savile napisał: Nikomu nie słała. Nawet Moon do niej spermił a nic nie dostał Słała każdemu kto chciał wtedy doskonale pamiętam jakie tematy zakładała w dziale erotycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dumboliev napisał: Widzę, że odklejka postępuje z postu na post... Nudesa to ty najwyżej od Grzesia Kotarby masz szansę tu jeszcze wyciągnąć tudzież od innych krypto-pedzi, ...oxie capiący Nie zalezy mi mam już dużo ale one wysylajom i się mylicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Jimmy Savile napisał: a jakie masz inne wyjście jak Samochodu przecież nie masz biedaku a skuter od szwagra już dawno na złomie Odezwal się bogacz który nie ma nawet sprawnego roweru, a samochodzie może pomarzyć xD Edytowano 12 godzin temu przez Jeżfrancuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Któraś może i by chciała. Tylko problem polega na tym, że ty jesteś wydygany i robisz w gacie na samą myśl o spotkaniu z lachonem. Odpowiednia szybko się potoczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 3 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Jeżfrancuski napisał: Słała każdemu kto chciał wtedy doskonale pamiętam jakie tematy zakładała w dziale erotycznym. Szkoda, że to mnie ominęło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Jeżfrancuski napisał: Pravol ma to do siebie że zawsze wywali foty ofiar xD Nigdy nie wywalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 3 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Nie zalezy mi mam już dużo ale one wysylajom i się mylicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Dumboliev napisał: Szkoda, że to mnie ominęło... BO nic takiego nie było, Smakosz oczywiście zmyśla więc nie podniecaj sie za bardzo Edytowano 12 godzin temu przez Jimmy Savile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 12 godzin temu Ja mam cały czas pustom chate ale musi lachon mieć mental Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 3 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Odpowiednia szybko się potoczy. Bezrobotny 40 letni prawiczek, bez prawka. Z brakiem uzębienia. Zalany tłuszczem z wymagniami. A to ciekawe. Powinieneś pierwsza lepsza żulice brać spod żabki i się nie zastanawiać. Edytowano 12 godzin temu przez Be quiet! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Jeżfrancuski napisał: Słała każdemu kto chciał wtedy doskonale pamiętam jakie tematy zakładała w dziale erotycznym. choojnicki dlaczego klamiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 376 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Nie zalezy mi mam już dużo ale one wysylajom i się mylicie Po tych komrpomitacjach tutaj serio są jakieś damy, które nienagabywane i z własnej inicjatywy ślą ci nudesy ot tak? Weź, napisz że nie, bo to już będzie oznaką ostatecznego upadku ludzkości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Ja tez nic takiego nie pamietam, a pisalem tu z nimfa wiele razy Ide chyba na kebaba, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 3 Napisano 12 godzin temu I jeszcze Bogu dziękować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Be quiet! napisał: Bezrobotny 40 letni prawiczek, bez prawka. Z brakiem uzębienia. Zalany tłuszczem z wygamaniami. A to ciekawe. Powinieneś pierwsza lepsza żulice brać spod żabki i się nie zastanawiać. Ta to zobacz magikal jakom ma sooke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Po tych komrpomitacjach tutaj serio są jakieś damy, które nienagabywane i z własnej inicjatywy ślą ci nudesy ot tak? Weź, napisz że nie, bo to już będzie oznaką ostatecznego upadku ludzkości. Tak kwestia czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach