Pytanie czy warto tak 9 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No dobra, w takim razie dlaczego jeszcze nie wbiły? Sabotuje to bo sam się wstydze braku dochodu czy braku remontu kuchni i łazience jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 14 godzin temu Ale jak mi lachon wyskoczy z tekstem że może być nawet melina bo nie ma gdzie spać to szybko poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 14 godzin temu Poza tym za bardzo się spinam jakbym miał wybrać żonę i ciężko się zdecydować na look tej jedynej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 14 godzin temu Wolałbym tak jak z anastazje trochę charakter poznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 23 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Sabotuje to bo sam się wstydze braku dochodu czy braku remontu kuchni i łazience jeszcze PO CO WIĘC O TYM WSPOMINASZ, SKORO WIESZ ŻE I TAK NIE MIAŁBYŚ NAJMNIEJSZYCH SZANS? PRACY NIE ZNAJDZIESZ, REMONTU NIE DOKOŃCZYSZ, BO NIE MASZ ZA CO, A ZA 2 LATA W DODATKU BĘDZIESZ MIAŁ KOMORNIKA NA ŁBIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 109 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Ale jak mi lachon wyskoczy z tekstem że może być nawet melina bo nie ma gdzie spać to szybko poleci Musisz szukać w przytułkach dla bezdomnych. To co ty gadasz to się kupy nie trzyma, bo nie chcesz takiej która leci na prace i kasę ale taką która nie ma gdzie spać i poleci na mieszkanie już tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, TREV0 napisał: PO CO WIĘC O TYM WSPOMINASZ, SKORO WIESZ ŻE I TAK NIE MIAŁBYŚ NAJMNIEJSZYCH SZANS? PRACY NIE ZNAJDZIESZ, REMONTU NIE DOKOŃCZYSZ, BO NIE MASZ ZA CO, A ZA 2 LATA W DODATKU BĘDZIESZ MIAŁ KOMORNIKA NA ŁBIE Jak to nie jak zrobiłem już sypialnie i przedpokoju Mam za płyty i na kredyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Musisz szukać w przytułkach dla bezdomnych. To co ty gadasz to się kupy nie trzyma, bo nie chcesz takiej która leci na prace i kasę ale taką która nie ma gdzie spać i poleci na mieszkanie już tak. Dla ciebie może ale dla mnie się trzyma nie chce być kochany za pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 14 godzin temu Za kasę może być ale z płyt czy giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 23 Napisano 14 godzin temu BO ON SZUKA MATERIALISTKI, ALE NA SWOIM - CZYLI ULTRA NISKIM - POZIOMIE, TJ. TAKIEJ KTÓRA, PRÓCZ MIESZKANIA NIE WYMAGAŁABY JUŻ NICZEGO WIĘCEJ I KTÓRĄ MÓGŁBY JEDNOCZEŚNIE UZALEŻNIĆ OD TEGO MIESZKANIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 109 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Dla ciebie może ale dla mnie się trzyma nie chce być kochany za pracę A chcesz być za posiadanie miejsca do spania. (czyt. mieszkania)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 23 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Dla ciebie może ale dla mnie się trzyma nie chce być kochany za pracę A ZA MIESZKANIE JUŻ TAK? CIEKAWE UNIKI ROBISZ, ALE NIE Z NAMI TE NUMERY, IREK Edytowano 14 godzin temu przez TREV0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A chcesz być za posiadanie miejsca do spania. (czyt. mieszkania)? Tak może być byle nie za pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 14 godzin temu 20 minut temu, Jimmy Savile napisał: to był projekt jej tylko taki i nudesow nikomu nie wysylała Jasne xD to po co ci wysyłała nudesy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: ALE ZA MIESZKANIE JUŻ TAK? CIEKAWE UNIKI ROBISZ, ALE NIE Z NAMI TE NUMERY, IREK Po prostu gardze pracom i milosciom za pracę tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Po prostu gardze pracom i milosciom za pracę tesz To długo tak nie pożyjesz niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 109 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Tak może być byle nie za pracę XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 47 Napisano 14 godzin temu Lezak jest upośledzony nie śmiejcie sie z niego 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 14 godzin temu Ja sie nie smieje, znudzilo mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Jeżfrancuski napisał: Jasne xD to po co ci wysyłała nudesy? BO JEJ SIĘ PODOBAŁEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 109 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Po prostu gardze pracom i milosciom za pracę tesz Wiesz pomijając takie typowe materialistki które kochają bardziej za kase niż za prace to cała reszta nie kocha za prace lecz to jest element niezbędny u faceta w wieku średnim. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 23 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Po prostu gardze pracom i milosciom za pracę tesz TYLKO DLATEGO, ŻE SAM JESTEŚ LENIWYM, NIEZARADNYM GLUTEM CAŁE ŻYCIE CZYLI TY NIE "GARDZISZ" MATERIALISTKAMI, TYLKO NORMALNYMI KOBIETAMI, KTÓRE OCZEKUJĄ PRACY OD TYPA, DOBRZE WIEDZIEĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 13 godzin temu A ja gardze babami i ludzmi ktorzy patrza na prace i pieerdola jak widmok albo elcia, ze to niezbedne Elcia wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Wiesz pomijając takie typowe materialistki które kochają bardziej za kase niż za prace to cała reszta nie kocha za prace lecz to jest element niezbędny u faceta w wieku średnim. xD I takiej nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 13 godzin temu Zresztą gdybym miał pracę nigdy by mnie tu nie było a laski stąd by nie miały szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 13 godzin temu Dokladnie Ja jak widze.te gadki o pracy to mam ochote komus w leb palnac Elcia oddawaj ak-47 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 47 Napisano 13 godzin temu Sawicki nie wymądrzaj sie dwulicowcu potem z flagowca będziesz glaskal po kablu do set upu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 109 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Alex Angel napisał: A ja gardze babami i ludzmi ktorzy patrza na prace i pieerdola jak widmok albo elcia, ze to niezbedne Elcia wypieerdalaj No tak, akurat ja nie bardzo na to patrzę sądząc po moich wyborach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 13 godzin temu Aha xD. Chyba za duzo sie widmoka naczytalas w takim razie xD. Wybaczam A gdzie tu masz sawickiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 3 Napisano 13 godzin temu 27 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Wolałbym tak jak z anastazje trochę charakter poznać Tez mnie ciekawi jaka z charakteru jest prostytutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach