Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Alex Angel

DLaczego co ide do jazz klubu grac muzyke na zywo za zestawem perkusyjnym, to za kazdym razem zbieram same pochwaly i ludzie mnie chwala?

Polecane posty

3 tygi temu poszedlem pierwszy raz po 8 miesiacach nie grania na perkusji, i siadam, i zagralismy jakas piosenke, ktorej nawet nie znalem xD

Tydzien pozniej wracam, a pubowy palker do mnie ze last week zagralem very good Xdd. Siadam pozniej za zestawem, a wokalistka blond hotka w rozowej obcislej ...ence i szpilki bose stopki do mnje jaka piosenke chce zagrac, a ja ze nie wiem. Mowie powiedzcie mi rytm jaki zagrac xD.

To klawisz do mnie 6/4 werbel na 4 xD. No i gramy, zaczynam grac rytm werbel na 4 i laska spiewa, a mi znowu sie udalo xD

A ostatnio usiadlem za zestawem, to z 10 osob tanczyly a mi rece za zestawem fruwaly, a ja znowu same pochwaly i wszyscy co gralismy sie cieszymy XDD

Ciekawe jak zagramy w nastepna srode xD

Katiuszka, wpadasz? 😜

Haha dobra spadam dalej trenowac xD

Tool - 7empest bekowa piosenka na bebnach haha jakie tam rytmy bebniarz gra, to niezle sie bawie przy tym XDDD

TEGO TOOLA TO TY CHYBA 10 ROK JUŻ MĘCZYSZ

CIEKAWE CZY PRZYNAJMNIEJ ZMIENIASZ UTWORY

Nie no 7empest od niedawna mecze, bo kiedys mi sie nie chcialo

King Crimson Starless mi sie podoba, ale chcialbym to live zagrac z muzykami, ale ciezko bedzie z ludzmi to ogarnac, bo saksofonista gra solowki tam epickie w tej piosence. Ale ten kawalek na zywo to bylby taki sztosik, a ja za bebnami xD gitara basowa tam co wyrabia ja prdl i w ogole gitara i wszystko tam rozpieerdala

Szkoda ze wokalista nie ten sam co spiewal w Epitaph

Edytowano przez Alex Angel

Najlepiej w srode ostatnio gramy, a jak gralismy to po prawo klawisz siedzi i gramy a on na mnie w pewnym momencie sie patrzy i sie cieszy XDD. A ja do niego sie ciesze jak fajnie sie gra xD

Pewnie fajnie na widowni ludzie patrza i graja muzycy ktory sie ciesza do siebie, bo zajeebiscie sie gra xD

Edytowano przez Alex Angel

Fajnie, to znaczy ze umiem i powinienem grac, skoro zawsze wychodzi ze mna granie, jak siedze za zestawem xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować