Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pytanie czy warto tak

No i oslabiajom mnie takie typy wszystko idzie codziennie dobrze progres progres progres

Polecane posty

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

A co cię to obchodzi? 

a co cię obchodzi to co mnie obchodzi, ty stare próchno w hełmofonie?

Ja nie szukam, ale fajne sa, bo mlodziutkie i szczesliwe na moj widok, a kontakt z dziewczynami w realu lepszy niz pisanie i gapienie sie w ekran, wiec czemu nie

Ale te misjonarki sa tymczasowo, wiem, bo juz czytalem o tym kiedys. Teraz sa na pare miesiecy a potem wracaja tam skad przyjechaly

Ale ta niemka.co mnie tam zaprosila to fajna byla 

Albo ta blondynka z Litwy ahh i te buciki i dlugie spodniczki, ale bym z nimi bejbiki porobil xD

3 minuty temu, włosynarękach napisał:

Jak się wciagniesz w te kocopoly to może i znajdzie się jakaś młodsza Iskra boża

To wszystko hormony jak się wczoraj wýpuepszylem 2 razy po 2 razy to mi się nie chciało lachona 

A dzisiaj leżę na lezace to chce by mi elka possala 

Ogolnie nie chodzilem bo problem na 10 wstac, ale ja teraz przez ten las to wstaje o 6 rano wypoczety i wyspany

Najsmieszniejsze bylo jak opowiadalem tym misjonarkom, ze lubie spedzac czas w lesie, a do mnie ze ten joseph to byl w lesie i mu sie Jezus objawil XDD

A jak powiedzialem ze przeczytalem 10 stron ksiazki to ta niemka uaaaau i normalnie podjarana bo ja przeczytalem troche ksiazki xD

Jakbym cala ksiazke przeczytal  to chyba orgazm by mialy na moj widok xD

Bycie normalną neutralną, a tym bardziej pomocną wobec wariatów jest ryzykowne bo natychmiast mogą sobie wyobrażać różne rzeczy.

Mara tez niby neutralna do nikogo sie nie sadzi, a tera nowe konto to ciagle kozaczy

7 minut temu, włosynarękach napisał:

No tak, pewnie marzy o tym xD 

fifi jest tak samo srogo odklejony co odleżyna.

1 minutę temu, salix napisał:

Bycie normalną neutralną, a tym bardziej pomocną wobec wariatów jest ryzykowne bo natychmiast mogą sobie wyobrażać różne rzeczy.

Macie za duży tupet według mnie mi się np nudzi heblowanie już w trakcie 

No i co, a ja chodze grac do jazz klubu muzyke na zywo na perkusji i mi za kazdym razem wychodzi i jest zajeebiscie haha

I moge jeszcze kiedys grac w zespole i koncerty i nagrywanie w studio a ty nie hejterze

No mnie blagaly o randke na fejsie rowiesniczki w liceum albo kwikernes o zdjecie fiuta ale to bylem 10 lat mlodszy i dopiero z liceum wyszedlem

A teraz to nikt mnie nie blaga xD

Edytowano przez Alex Angel

Teraz mnie kumpel geej z neta blaga o foto pena i nie wiem czy wyslac, bo on czeka biedak, i bedzie walil sobie na widok mojego przyrodzenia 

Dobra nje chce mi sie narzekac, jutro rano mnie czeka spotkanie z mormonkami wiec wylaczam neta i wpadne po mszy, jak bede w pubie na kawie xD

Zegnaj xD

2 minuty temu, Alex Angel napisał:

Dobra nje chce mi sie narzekac, jutro rano mnie czeka spotkanie z mormonkami wiec wylaczam neta i wpadne po mszy, jak bede w pubie na kawie xD

Zegnaj xD

mam nadzieję, że zrobią z ciebie zakładnika sekciarskiego i wywiozą na jakieś wypeezdowie. matka będzie miała spokój.

3 minuty temu, włosynarękach napisał:

Ludzie się powinni dobierać tak żeby im nie śmierdziały genitalia przy 69 a nie baby mają udawać Greka 

Samice same kastrujom własnych samców tak typowej dać dwa lata to samiec już woli obiad niż sex 

3 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał:

Samice same kastrujom własnych samców tak typowej dać dwa lata to samiec już woli obiad niż sex 

Bez wolności i z pogwauceniem granic ludzie się wzajemnie kastrują no bo co to jest takie sick lanie co się boją odezwać jak nie wykastrowana baba...

34 minuty temu, pedo eunuch napisał:

a co cię obchodzi to co mnie obchodzi, ty stare próchno w hełmofonie?

Współczuję choroby psychicznej. Idź do specjalisty, bo się ciągle powtarzasz stary dziadu 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować