mr_Kumpir 117 Napisano 31 Sierpień to jedno z najbrzydszych miast jakie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 817 Napisano 31 Sierpień park chrobrego mają fajny i ścianke wspinaczkową i park trampolin w Europie centralnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 125 Napisano 31 Sierpień Anastazja tam mieszka, to nie może być brzydkim miastem. Rynek mają ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 125 Napisano 31 Sierpień Wrócław, Gdańsk, Cieszyn, Kazimierza Dolny i Barcelona. W jednych z tych miast mogłabym zamieszkać na stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 272 Napisano 31 Sierpień 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Wrócław, Gdańsk, Cieszyn, Kazimierza Dolny i Barcelona. W jednych z tych miast mogłabym zamieszkać na stałe Moja córka mieszka we Wrocławiu ale po urlopie spędzonym w Gdańsku chce się tam wiosną przeprowadzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 125 Napisano 31 Sierpień Przed chwilą, Miaina napisał: Moja córka mieszka we Wrocławiu ale po urlopie spędzonym w Gdańsku chce się tam wiosną przeprowadzić. Czyli Wrocław wygrywa magią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 464 Napisano 31 Sierpień 20 minut temu, mr_Kumpir napisał: to jedno z najbrzydszych miast jakie widziałem To tak jak większość miasteczek na Mazowszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 272 Napisano 31 Sierpień 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Czyli Wrocław wygrywa magią Bardziej chodzi o ruszenie z miejsca, z Wrocławiem wiążą się trudne historie, zmiana klimatu dobrze jej zrobi. Oby się udało ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 31 Sierpień 20 minut temu, tymczasowablokada napisał: Wrócław, Gdańsk, Cieszyn, Kazimierza Dolny i Barcelona. W jednych z tych miast mogłabym zamieszkać na stałe ja mieszkam więc tęsknię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 31 Sierpień 13 minut temu, tymczasowablokada napisał: Czyli Wrocław wygrywa magią Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach