murb 224 Napisano 4 godziny temu usuwają temat w trakcie pisania posta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 4 godziny temu Za duży młyn tam był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 4 godziny temu Z czasem to nie przeszkadza, bo ludzie są przewidywalni i wiadomo co kto odpisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Za duży młyn tam był Nie działo sie specjalnie dużo. Właściwie to nawet cisza była. Edytowano 4 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Z czasem to nie przeszkadza, bo ludzie są przewidywalni i wiadomo co kto odpisał. Nie przeczytałam co napisałeś o wódce w proszku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie przeczytałam co napisałeś o wódce w proszku. Ze wymyślono już w proszku który po rozpuszczeniu w odpowiedniej ilości wody daje płynny alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, murb napisał: usuwają temat w trakcie pisania posta. Co i gdzie pisałaś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ze wymyślono już w proszku który po rozpuszczeniu w odpowiedniej ilości wody daje płynny alkohol. Wkręcasz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie działo sie specjalnie dużo. Właściwie to nawet cisza była. Komuś jednak ta cisza przeszkadzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Co i gdzie pisałaś? Odpowiadałam Wracam za Chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Wkręcasz mnie. Jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Wkręcasz mnie. Nie śmiał bym i za kogo mnie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Komuś jednak ta cisza przeszkadzała Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie śmiał bym i za kogo mnie masz. Nie chcesz wiedzieć za kogo Cię mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Dlatego ile ludzi tyle gustów, a o gustach się nie dyskutuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie chcesz wiedzieć za kogo Cię mam. Wątpię bo gdyby tak było to byś nie rozmawiała ze mną wcale więc nie kłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Dlatego ile ludzi tyle gustów, a o gustach się nie dyskutuje Nie ma tym forum. Tu się kłóci do upadłego! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Dlatego ile ludzi tyle gustów, a o gustach się nie dyskutuje Właśnie fajnie podyskutować o gustach kto co lubi z kim i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Get Out napisał: Nie śmiał bym i za kogo mnie masz. Za kosmitę z melmak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 860 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Odpowiadałam Wracam za Chwilę. jestem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wątpię bo gdyby tak było to byś nie rozmawiała ze mną wcale więc nie kłam. Jeszcze nie napisałam, co o Tobie myślę, więc zarzut o kłamstwie uważam za przedwczesny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Właśnie fajnie podyskutować o gustach kto co lubi z kim i jak Pewnie, ale takie jest powiedzenie więc skorzystałem Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Za kosmitę z melmak Wtedy złego słowa na nią nie powiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jestem Noe jesteś w szkole to nie musisz mówić obecny bo sami cie tutaj wytropią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Jeszcze nie napisałam, co o Tobie myślę, więc zarzut o kłamstwie uważam za przedwczesny. Badam grunt i raczej na stabilny mi wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: jestem To jest wiadomość tylko dla Wracam. Poproszę aby inni użytkownicy nie czytali tego posta. (Wpisałeś swoje hasło do konta bankowego ale na szczęście skasowali tamten temat). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wtedy złego słowa na nią nie powiem . No i nie mów bo jest miła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Wtedy złego słowa na nią nie powiem . Tiaaaa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Pewnie, ale takie jest powiedzenie więc skorzystałem Wiem ale nie korzystaj lepiej tylko atakuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No i nie mów bo jest miła. Chciałam zauważyć, że ja tu jestem! Czytam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach