Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli jeszcze muszę poczekać półtorej godziny ok Paweł bede czekać na ten atak Ty się naprawdę prosisz o tego klapsa w tył i dobrze wiesz o co chodzi Magda Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko robisz dobrze. Trzymaj sie osób które są ok dla ciebie jak ja Takie są priorytety i mamy podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: I cukier nie jest taki słodki. Bo kubki smakowe z wiekiem lecą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Get Out napisał: Bez obaw i żadnych scen nie będzie co za tym idzie , bo nie umiem kochać nikt mnie tego nie uczył wcale . Kochać nie trzeba umieć. To sie czuje i samemu sie człowiek nauczy kiedy to czuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: To nawet bezpieczne i wygodne , bo można stworzyć nie wiadomo co jakimiś nauczaniem. Taaa, człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi. Ale w nauczaniu zakłada się cel. Wiadomo czego się uczy i jakie metody należy zastosować. Edytowano 3 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ja go znam bardziej niz on sam ale na to pytanie jednak nie odpowiem i zostawie to dla siebie Kurde czasami rzeczywiście gadasz jak ja , to wpływ zadawania się że mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: i czasów tez już nie ma Bo starzy jesteśmy to i te czasy przeminęły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ty się naprawdę prosisz o tego klapsa w tył i dobrze wiesz o co chodzi Magda To ja chyba spadam stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kochać nie trzeba umieć. To sie czuje i samemu sie człowiek nauczy kiedy to czuje. To jest chyba tekst z Kubusia Puchatka czy jak ta bajka się nazywała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: To ja chyba spadam stąd. Spokojnie on żartuje. Wiesz wieczorami wstępuje w niego potwór ale mu przejdzie do rana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo starzy jesteśmy to i te czasy przeminęły Stary to jest pies i ludzie lubią idealizować przeszłość że kiedyś to było nie wiadomo co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Bo kubki smakowe z wiekiem lecą. Z wiekiem to lecą włosy z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Z wiekiem to lecą włosy z głowy. I zęby ale ja jeszcze mam swoje. A jak Ty to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: To ja chyba spadam stąd. Spoko, Magda mnie zna z tej strony możesz zostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: I zęby ale ja jeszcze mam swoje. A jak Ty to nie wiem Tekst roku. Cześć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty się naprawdę prosisz o tego klapsa w tył i dobrze wiesz o co chodzi Magda Może ale staram się a że mi nie wychodzi to nie moja wina Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Spoko, Magda mnie zna z tej strony możesz zostać Idę czytać. Do tego klikania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Spokojnie on żartuje. Wiesz wieczorami wstępuje w niego potwór ale mu przejdzie do rana Dokładnie, bo nie cierpię nudziaży którzy boją się otwarcie mówić czego chcą i nie wspomnę o ralu, bo wtedy słowa nie potrzebne Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 860 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, murb napisał: I cukier nie jest taki słodki. i noce kiedyś były cieplejsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: I zęby ale ja jeszcze mam swoje. A jak Ty to nie wiem Też mam swoje ale bez dwóch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może ale staram się a że mi nie wychodzi to nie moja wina Wyjdzie w praniu co ma wyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Tekst roku. Cześć. Bez przesady aż taki zabawny to ja nie jestem . Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: i noce kiedyś były cieplejsze... Najgorszy jest wiatr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Też mam swoje ale bez dwóch To nie widziałem i chyba że zobaczę jak się uśmiechniesz, albo wkręcasz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Idę czytać. Do tego klikania. Spoko, dobrej nocy Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Bez przesady aż taki zabawny to ja nie jestem . Dobranoc. Jesteś bardzo zabawny i masz fajne poczucie humoru tylko nie wiesz o tym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: i noce kiedyś były cieplejsze... I ... Iiiiii ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: i noce kiedyś były cieplejsze... A chleb przed wojną to czysta poezja, nie to co teraz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jesteś bardzo zabawny i masz fajne poczucie humoru tylko nie wiesz o tym Dobrze że mam Ciebie to wiem kiedy coś wiedzieć i jak tu się nie czuć przybyszem z innej planety . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach