WychodzeNaChwile 860 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: To jest wiadomość tylko dla Wracam. Poproszę aby inni użytkownicy nie czytali tego posta. (Wpisałeś swoje hasło do konta bankowego ale na szczęście skasowali tamten temat). US3795747 to numer patentu na alkohol w proszku - 1974 rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No i nie mów bo jest miła. Nie wzbudza negatywnych emocji i potrafi gadać na każdy chyba temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Chciałam zauważyć, że ja tu jestem! Czytam! No i dobrze że jesteś i jesteś miła na dodatek naprawdę malo tutaj takich osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, murb napisał: Tiaaaa... No słowo, bo mam zasady i zapytaj Onej jak nie wierzysz, bo zna mnie lepiej niż ja sam siebie Edytowano 3 godziny temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: US3795747 to numer patentu na alkohol w proszku - 1974 rok Czyli jednak jest cis takiego. I to od tylu lat. Ale coś musi być nie halo z tym pomysłem bo nie jest bardzo popularny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie wzbudza negatywnych emocji i potrafi gadać na każdy chyba temat. Tak i mądra na dodatek. Jeszcze chwila a sie zakochasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: No słowo, bo mam zasady i zapytaj Onej jak nie wierzysz, bo zna mnie lepiej niż ja sam siebie Z człowiekiem to beczkę soli możesz zjeść a i tak nie poznasz do końca, co w nim siedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem ale nie korzystaj lepiej tylko atakuj Brum pisała w skasowanym temacie, że nie w niedzielę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak i mądra na dodatek. Jeszcze chwila a sie zakochasz Myślisz, że się zakocha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Czyli jednak jest cis takiego. I to od tylu lat. Ale coś musi być nie halo z tym pomysłem bo nie jest bardzo popularny. Naziści chyba byli pierwsi w tym coś mi się obiło, ale niestety źródła nie mam już i w Europie chyba nie ma dostępnego alko w proszku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 860 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Czyli jednak jest cis takiego. I to od tylu lat. Ale coś musi być nie halo z tym pomysłem bo nie jest bardzo popularny. nigdy tego nie próbowałem ale wyobrażam sobie, że to jak z oranżadą w proszku nigdy nie jest tak smaczna jak butelkowana oranżada ze sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Brum pisała w skasowanym temacie, że nie w niedzielę Bierz poważnie, to, co tu piszę a dobrze na tym wyjdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Myślisz, że się zakocha? Ja go znam bardziej niz on sam ale na to pytanie jednak nie odpowiem i zostawie to dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Z człowiekiem to beczkę soli możesz zjeść a i tak nie poznasz do końca, co w nim siedzi. Tak ale z niewinnie wyglądającą psiapsi wzbudzam większe zaufanie mając zszarganą opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: nigdy tego nie próbowałem ale wyobrażam sobie, że to jak z oranżadą w proszku nigdy nie jest tak smaczna jak butelkowana oranżada ze sklepu Teraz to już nie ma dobrej oranżady. Prowadzę bardzo poważne poszukiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Bierz poważnie, to, co tu piszę a dobrze na tym wyjdziesz. Przecież ja tylko żartuje Ty mnie nie znasz jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Brum pisała w skasowanym temacie, że nie w niedzielę Czyli jeszcze muszę poczekać półtorej godziny ok Paweł bede czekać na ten atak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Myślisz, że się zakocha? Bez obaw i żadnych scen nie będzie co za tym idzie , bo nie umiem kochać nikt mnie tego nie uczył wcale . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Tak ale z niewinnie wyglądającą psiapsi wzbudzam większe zaufanie mając zszarganą opinie Ja nie ufam nawet samej sobie więc żądana psiapsi przy boku mnie nie przekona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Tak ale z niewinnie wyglądającą psiapsi wzbudzam większe zaufanie mając zszarganą opinie Jak dla mnie masz dobrą opinię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak i mądra na dodatek. Jeszcze chwila a sie zakochasz Tak i będę robił tak żeby dobrze było bo inaczej definicji nie znam. Pewnie śmiesznie bym wyglądał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Bez obaw i żadnych scen nie będzie co za tym idzie , bo nie umiem kochać nikt mnie tego nie uczył wcale . Wyobraź sobie, że nie nie mam zamiaru nikogo niczego uczyć tak, że spokojnie. Wyluzuj. To tylko forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 860 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Teraz to już nie ma dobrej oranżady. Prowadzę bardzo poważne poszukiwania. i czasów tez już nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Przecież ja tylko żartuje Ty mnie nie znasz jeszcze A już trochę myślałam, że mogę być jakimś autorytetem. 🫤 Żartuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja nie ufam nawet samej sobie więc żądana psiapsi przy boku mnie nie przekona. No nie wiem ale wszystkie moje sukcesy zawsze wspomagane dodatkowymi oczami w ciele kobiety , więc korzystam ze sprawdzonych metod i są szalenie proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: i czasów tez już nie ma I cukier nie jest taki słodki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: No nie wiem ale wszystkie moje sukcesy zawsze wspomagane dodatkowymi oczami w ciele kobiety , więc korzystam ze sprawdzonych metod i są szalenie proste. Jak coś wydaje się proste, to jest trudne. Tak wynika z moich doświadczeń życiowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Wyobraź sobie, że nie nie mam zamiaru nikogo niczego uczyć tak, że spokojnie. Wyluzuj. To tylko forum. To nawet bezpieczne i wygodne , bo można stworzyć nie wiadomo co jakimiś nauczaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Jak coś wydaje się proste, to jest trudne. Tak wynika z moich doświadczeń życiowych. Trudne jeżeli ludzie zaczną to komplikować zwłaszcza baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Tak i będę robił tak żeby dobrze było bo inaczej definicji nie znam. Pewnie śmiesznie bym wyglądał. Spoko robisz dobrze. Trzymaj sie osób które są ok dla ciebie jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach