Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nie masz uprawnień

Czy możliwe byłoby według was być mężczyzną dobrze zarabiającym, dobrze wyglądającym i dowcipnym, a jednocześnie nie mogącym znaleźć partnerki?

Polecane posty

Na przykład zarabiającym 20 tys miesięcznie, szczupłym a zarazem wyrzeźbionym na siłowni, sypiącym żartami, które rozbawiają większość ludzi, a jednocześnie nie mogącym znaleźć życiowej partnerki z powodu obracania się wyłącznie w męskim towarzystwie (zarówno w pracy, jak i na siłowni)?

4 minuty temu, incel femboy żyd napisał:

nie

Dlaczego nie? Same by go kobiety podrywały, nawet nie wiedząc o jego istnieniu i nie przebywając tam gdzie on?

11 minut temu, nie masz uprawnień napisał:

Dlaczego nie? Same by go kobiety podrywały, nawet nie wiedząc o jego istnieniu i nie przebywając tam gdzie on?

No właśnie. A jeszcze może być tak, że przy tym jest w wieku już nie młodym, czyli mało jest wolnych, z czystą kartą kobiet które same by podbijały gdy spotka gdzieś jednak kobietę (a to 2 z jego wymagań i ogólnie jest wybredny), no to wtedy jest to możliwe, że długo nie może kogoś znaleźć.

25 minut temu, nie masz uprawnień napisał:

Na przykład zarabiającym 20 tys miesięcznie, szczupłym a zarazem wyrzeźbionym na siłowni, sypiącym żartami, które rozbawiają większość ludzi, a jednocześnie nie mogącym znaleźć życiowej partnerki z powodu obracania się wyłącznie w męskim towarzystwie (zarówno w pracy, jak i na siłowni)?

Jeśli to możliwe to ja bym dał radę, nieśmiałość może zniszczyć życie bo to że masz na koncie nic nie daje chociaż dochód może stworzyć smialosc sam fakt że możesz utrzymać samice nawet najbardziej zadbanom może powodować oferty 

Z tego co widziałem nie jest zbyt trudno o jakimkolwiek mając kase pełno szonow się oglasza że szuka bogatego myślę że nawet jeśli dojdzie do randki i typ będzie osřany ze strachu a ona zobaczy że nie fejk finansowo to zacznie blodzic i rozladuje mu napiecie a potem już będzie jom lac z liscia i cieplym moczem codziennie w willi z basenem 

Przed chwilą, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Z tego co widziałem nie jest zbyt trudno o jakimkolwiek mając kase pełno szonow się oglasza że szuka bogatego myślę że nawet jeśli dojdzie do randki i typ będzie osřany ze strachu a ona zobaczy że nie fejk finansowo to zacznie blodzic i rozladuje mu napiecie a potem już będzie jom lac z liscia i cieplym moczem codziennie w willi z basenem 

Do kościoła powinien zajechac mercedesem. Tam pozna czystom kartę 40 letniom modlącą się o męża z zębami

2 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

Do kościoła powinien zajechac mercedesem. Tam pozna czystom kartę 40 letniom modlącą się o męża z zębami

Ja widziałem na datezone 19 już wysportowane gotowe z prostownicom się wprowadzić i blodzic ale typowi bogatemu 

5 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Z tego co widziałem nie jest zbyt trudno o jakimkolwiek mając kase pełno szonow się oglasza

Tak, ale to gościu  musi też te szony chcieć, a może mieć zupełnie inny typ, wyśrubowane wymagania i znam takiego gościa.

Edytowano przez Pył na wietrze

1 minutę temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Ja widziałem na datezone 19 już wysportowane gotowe z prostownicom się wprowadzić i blodzic ale typowi bogatemu 

Tylko Iskra spełnia wyśrubowane wymagania majętnych potentatów z zębami. Ja mam tylko zęby i nie ogarniam problemu

Jak do wymagań z kosmosu dochodzi to, że nie bywa tam gdzie można laski spotkać, a gdyby jeszcze jak piszesz- był nieśmiały, to logicznie szanse maleją bardzo i długo może być sam.

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Tak, ale to gościu  musi też te szony chcieć, a może mieć zupełnie inny typ, wyśrubowane wymagania i znam takiego gościa.

Z mojego punktu widzenia społeczeństwo niby szony szony szony poważny typ chce coś lepszego a wbijam może zaproponować a tam już komentarze typów z Ferrari 

Siedzi w piwnicy niczym massimo i narzeka na brak powodzenia z nieśmiałości. Niesamowite są te opowieści. Strefa 51 to jest nic

Generalnie faceci długo są singlami bo zajmuje ich coś innego, bo są nieśmiali (taki skrót myślowy- dużo sie w tym zawiera), bo mają wymagania spore (to rzadko występuje ale bywa). Ten, który chce mieć laskę, aktywnie szuka, ma gadane (znów skrót) i wymagania typowe, znajdzie szybko kogoś. Innymi słowy są sami sobie winni, ale to tak nie do końca też, tak się tylko mówi.

2 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

Siedzi w piwnicy niczym massimo i narzeka na brak powodzenia z nieśmiałości. Niesamowite są te opowieści. Strefa 51 to jest nic

Ja myślę że laski sobie tworzą wygodne wyobraźni że świat lepiej wygląda niż wygląda a niestety o te wszystkie karyny to jest konkurencji jeszcze 

3 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Z mojego punktu widzenia społeczeństwo niby szony szony szony poważny typ chce coś lepszego a wbijam może zaproponować a tam już komentarze typów z Ferrari 

Typy ferrari takie zazwyczaj chcą to co dziwnego?

Ja się nazarlem właśnie boczku z kosciola wedzony 

Muszę się zapisać na dary. Mercedesem czad nie przyjedzie ale chociaz se pojem koscielnje

Kościół mnie wspiera żebym dozyl naszej inicjacji 

To nie przypadek. Jesteście sobie pisani dzieci boze. To nic że Iskra stara. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować