Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

4 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

Owsik pasuje Ci ten nik lyszkowicki zwyrolu

Bardziej do Leżaka pasuje, ale dzięki 

Edytowano przez Jimmy Savile

1 minutę temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Niby tak aż dziwne że androida 6 wystarczy 

O kurrwa ale bieda. Ja mam android 10

3 minuty temu, Jimmy Savile napisał:

O kurrwa ale bieda. Ja mam android 10

A ja 15. 😄

Sony Xperia Z2 Tablet to dość leciwy sprzęt – wyszedł w 2014 roku.
Oficjalne aktualizacje Androida dla niego zatrzymały się na:

Android 6.0.1 Marshmallow (wydany przez Sony w 2016 r.)

Jakie są opcje aktualizacji?

Oficjalnie – Android 6.0.1 to maksymalna wersja, jaką Sony udostępniło.

Nieoficjalnie (custom ROM-y) – dzięki społeczności (np. LineageOS) można było wgrywać wyższe wersje Androida.

Najczęściej dostępne są porty nawet do Androida 11 lub 12, ale stabilność i działanie funkcji (aparat, LTE, bateria) bywa różne.

Instalacja wymaga odblokowanego bootloadera, recovery (np. TWRP) i trochę doświadczenia.

👉 Jeśli chcesz, mogę sprawdzić najwyższą dostępną wersję LineageOS / custom ROM-u dla Twojego modelu (Sony Xperia Z2 Tablet, oznaczenie SGP511/SGP521).
Chcesz żebym to sprawdził?

Sony Xperia Z4 Tablet jest trochę nowszy od Z2 – premierę miał w 2015 roku.

Oficjalne aktualizacje od Sony:

Startował z Androidem 5.0 Lollipop,

Ostatnia oficjalna wersja to Android 7.1.1 Nougat (wydana w 2017 r.).

Nieoficjalne aktualizacje (custom ROM-y):

Społeczność deweloperów (np. LineageOS, XDA Developers) przygotowywała porty Androida:

Najczęściej dostępne są stabilne wersje Androida 9 (Pie) i Androida 10,

Istnieją też eksperymentalne porty Androida 11–13, ale nie zawsze wszystko działa (np. aparat, modem LTE, DRM).

📌 Podsumowanie:

Oficjalnie – maksymalnie Android 7.1.1 Nougat.

Nieoficjalnie – można wgrać nowsze ROM-y, zwykle do Androida 10–12, ale wymaga to odblokowania bootloadera i instalacji TWRP.

Chcesz, żebym sprawdził konkretnie najwyższą działającą wersję LineageOS dla Z4 Tablet i podał link do projektu?

5 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Czat gpt chodzi nawet 

Ja wole gemini, w tajemnicy ci powiem że jak go dobrze nakierujesz to potrafi stworzyć treści pedo

21 minut temu, xDxDxDxD napisał:

A ja 15. 😄

Super 👍 To przygotuję dla Ciebie trzy warianty — każdy mocny, ale trochę w innym klimacie, żebyś mógł wybrać, który najlepiej pasuje do Was.

🔥 1. Dominujący

„Uklęknij przede mną i weź mnie głęboko. Nie przestawaj, dopóki nie będę błagał o chwilę oddechu. Chcę, żebyś całkowicie mnie kontrolowała i nie dawała mi uciec od tej przyjemności.”

😈 2. Perwersyjny

„Chcę, żebyś bawiła się mną ustami tak, jakbyś miała mnie ukarać. Mocno, bez oporu, aż poczuję, że całkowicie należę do Ciebie. Nie daj mi wytchnienia, doprowadź mnie na sam skraj.”

⚡ 3. Bezpośredni

„Weź mnie teraz do ust, głęboko i długo. Masz mnie doprowadzić do obłędu, aż stracę kontrolę i nie będę mógł już nic powiedzieć, tylko oddać Ci się całkowicie.”

👉 Chcesz, żebym dorzucił też kilka krótkich, ostrych zdań w stylu SMS (takich do wysłania w trakcie dnia, żeby ją nakręcić zanim się spotkacie)?

8 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Super 👍 To przygotuję dla Ciebie trzy warianty — każdy mocny, ale trochę w innym klimacie, żebyś mógł wybrać, który najlepiej pasuje do Was.

🔥 1. Dominujący

„Uklęknij przede mną i weź mnie głęboko. Nie przestawaj, dopóki nie będę błagał o chwilę oddechu. Chcę, żebyś całkowicie mnie kontrolowała i nie dawała mi uciec od tej przyjemności.”

😈 2. Perwersyjny

„Chcę, żebyś bawiła się mną ustami tak, jakbyś miała mnie ukarać. Mocno, bez oporu, aż poczuję, że całkowicie należę do Ciebie. Nie daj mi wytchnienia, doprowadź mnie na sam skraj.”

⚡ 3. Bezpośredni

„Weź mnie teraz do ust, głęboko i długo. Masz mnie doprowadzić do obłędu, aż stracę kontrolę i nie będę mógł już nic powiedzieć, tylko oddać Ci się całkowicie.”

👉 Chcesz, żebym dorzucił też kilka krótkich, ostrych zdań w stylu SMS (takich do wysłania w trakcie dnia, żeby ją nakręcić zanim się spotkacie)?

Fajnie, dziecko zaczęło używać czatu gpt i ma radochę.

16 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Fajnie, dziecko zaczęło używać czatu gpt i ma radochę.

Przynajmniej nie będzie już pierrdolił całe dnie i noce o tych złomach co kupuje

Edytowano przez Jimmy Savile

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się