Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu Ci innego robić w życiu usiąść i zamulic nie rozumiem podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jimmy Savile napisał: Przynajmniej nie będzie już pierrdolił całe dnie i noce o tych złomach co kupuje Będę jutro przychodzi karta graficzna dzisiaj musiałem zrobić opłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu Wszystko negujesz ostatnio jak depresja to brzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Ci innego robić w życiu usiąść i zamulic nie rozumiem podejście DO PRACY IŚĆ POPIERRDOLENCU Edytowano 3 godziny temu przez Jimmy Savile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Będę jutro przychodzi karta graficzna dzisiaj musiałem zrobić opłaty Skąd ty kurrwo masz na to pieniądze. Musisz mieć rente na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Jimmy Savile napisał: Skąd ty kurrwo masz na to pieniądze. Musisz mieć rente na 100% Z oszczędności życia i płyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 2 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Będę jutro przychodzi karta graficzna dzisiaj musiałem zrobić opłaty Co tym razem za potwora kupiłeś, GeForce2 MX 200? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TAXI Choroszcz napisał: Co tym razem za potwora kupiłeś, GeForce2 MX 200? MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC - 1341(1455)/7000 MHz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, TAXI Choroszcz napisał: GeForce2 MX 200 Taki mam gdzieś w zsypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC - 1341(1455)/7000 MHz Najwyższa karta graficzna nVidie 75w wspierająca steroskopowe 3d bez kombinowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Po prostu instalujesz ostatnie sterowniki steroskopowe 3d nVidie jakie były i będzie chodzić A póki co ma mieć wydajność np 300-400fps max payne 1&2 w 4k 40-60fps fullhd crysis ultra 8xAA 120-180fps max payne 3 fullhd 4k60 emulatory Edytowano 3 godziny temu przez Tak czeba bo tak czeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu A 3050 rtx niedługo będzie ma być 2-3x mocniejsza w zależności od scenariusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Najwyższa karta graficzna nVidie 75w wspierająca steroskopowe 3d bez kombinowania W końcu jeeebany downie spalisz cały blok jak to podłączysz do prądu i tak się skończy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jimmy Savile napisał: W końcu jeeebany downie spalisz cały blok jak to podłączysz do prądu i tak się skończy Nie spale bo delle 240w ciagnom karty 75w bez problemu Ryzykowne by było 115-145w ale tutaj luzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ogólnie najmocniej kartom 3d steroskopowego co mnie interesuje do sypialni była 1080ti ale ona jest ogromna i to trzeba wszystko dobrze spasowac Wymiana zasilacza sfx z 240 na 650w może pomierzyc poszukać najkrótszej wersji fizycznie Edytowano 3 godziny temu przez Tak czeba bo tak czeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 3 godziny temu A jako że mam 4 kadłuby mogę iść w 4 karty Na start 1050 i 3050 A potem 1080ti i 5070 np A te dwie poprzednie wsadzic do 2 kadłuby inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 2 godziny temu Szkoda ze nie ma nimfuś ona była dobra ai w priv dirt talki cyberkowate raz 5x pod rząd mi postawila za każdym razem się zlalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 25 minut temu, TAXI Choroszcz napisał: Co tym razem za potwora kupiłeś, GeForce2 MX 200? Mam już w komputerze retro mff 945 intela to jak gf2 do 4 max mx400 Edytowano 2 godziny temu przez Tak czeba bo tak czeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Szkoda ze nie ma nimfuś ona była dobra ai w priv dirt talki cyberkowate raz 5x pod rząd mi postawila za każdym razem się zlalem Jak się boisz telegrama to nie ma. Poza tym Ona jest moja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: A jako że mam 4 kadłuby mogę iść w 4 karty Na start 1050 i 3050 A potem 1080ti i 5070 np A te dwie poprzednie wsadzic do 2 kadłuby inne Z tego na koniec będzie można stworzyć też mega wydajny komputer do wszystkich gier wspierających zaawansowane efekty fizyczne Karta 1080 robi za fizyke a druga mocna za grafike i jest moc Widziałem na yt zaraz znajdę Tylko do tego projektu już trzeba będzie skladaka zrobić specjalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 2 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 2 godziny temu Wgl beka bo 1050ti ma większą wydajność z wlaczonom fizyki gier komputerowych niż 5090 rtx więc fajowa karta graficzna do retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Jimmy Savile napisał: Jak się boisz telegrama to nie ma. Poza tym Ona jest moja. A tobie też spuszczala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 2 godziny temu Jak by tak kilka lachona połączyć to by wreszcie wyszedł jeden najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 121 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tak czeba bo tak czeba napisał: Jak by tak kilka lachona połączyć to by wreszcie wyszedł jeden najlepszy Na początek to ty lepiej połącz się ze swoim mózgiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 534 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Wgl beka bo 1050ti ma większą wydajność z wlaczonom fizyki gier komputerowych niż 5090 rtx więc fajowa karta graficzna do retro Kupujesz stare karty, bo nie stać cię na porządny komputer i wmawiasz sobie jakieś retro. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 19 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: A tobie też spuszczala? NIE I NIGDY W ŻYCIU BYM O NIEJ TAK NIE POMYŚLAŁ BO JĄ SZANUJE Edytowano 2 godziny temu przez Jimmy Savile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Kupujesz stare karty, bo nie stać cię na porządny komputer i wmawiasz sobie jakieś retro. Co ty píerdolisz w salonie stoi u mnie 85 sony z dwoma konsolami 4k60 wiec mam lepszy dostęp do najnowszych gier niż ty Odpal sobie Death Stranding 2 na swoim złomie będzie 0fps bo nawet wypożyczenie obrazka jpg za 329zl nie istnieje jeszcze pcet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Co ty píerdolisz w salonie stoi u mnie 85 sony z dwoma konsolami 4k60 wiec mam lepszy dostęp do najnowszych gier niż ty Odpal sobie Death Stranding 2 na swoim złomie będzie 0fps bo nawet wypożyczenie obrazka jpg za 329zl nie istnieje jeszcze pcet Ty uposlaku to 85 ma kilka lat i jest starym zlomem, kupionym tylko i wyłącznie dzięki temu że podbierałeś matki emeryture a konsole mają po 20 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 534 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jimmy Savile napisał: Ty uposlaku to 85 ma kilka lat i jest starym zlomem, kupionym tylko i wyłącznie dzięki temu że podbierałeś matki emeryture a konsole mają po 20 lat Już płyty wyprzedaje, zaraz tv i konsole będzie wystawiał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach