Jimmy Savile 32 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Malowany napisał: Już płyty wyprzedaje, zaraz tv i konsole będzie wystawiał. Już nie mogę doczekać się jak będzie wtedy kwiczał na forum Edytowano 4 godziny temu przez Jimmy Savile 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 4 godziny temu Mam dostęp w mieszkaniu do Xbox 4k60 poprzez Xbox Series X z 85" Xbox 360 4k60 poprzez Xbox Series X z 85" Xbox One 4k60 poprzez Xbox Series X z 85" Ps4 4k60 poprzez PlayStation 5 z 85" Ps5 4k60 z 85" Ps5 1080i z 120" poprzez ps4 Ps3 720-1080p z 85" lub 32" Ps1 poprzez ps3 lub laptopa epxe lub ps2 z 17-19-32-85 a nawet 130" 16:9 Ps2 z 32" lub 17-19" Gry retro pc czasów gf2-4 na 17" Gry lekko nowsze 1050ti z 23 lub 32" od jutra Planuje 3 monitory z 3050 rtx Xbox One żeby mieć w sypialni Xbox Xbox 360 i Xbox One dostępu na 32" PlayStation 1 dla looku setup retro Tak na pewno 5090 rtx mi potrzebny chyba żeby dlubac w nosie do czasu portow z konsoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Jimmy Savile napisał: Już nie mogę doczekać się jak będzie wtedy kwiczał na forum Konsole mam np ps2 ps3 ps4 ps5 Dostęp do xbox x360 xone i fizycznie najmocniejszy series x czyli xsx Nintendo switch oled i PlayStation vita oled 85 ma takie parametry techniczne że nie wymaga nigdy wymiany chyba że na 8k lub więcej Hz ultra niski lag chyba 4 czy 7ms jak monitory pełna chroma 4:4:4 koloryt dci czy hdr10 wszystkie 4 hdmi uhd wbudowany scaler jakości 4100zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu Czyli 8 kosnol ps2 ps3 ps3 ps4 ps5 nso pvo xsx ale jak 12szt bo jeszcze na nich chodzi xbox x360 xone i ps1... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu W sumie to 13 bo jeszcze na ps vita chodzi psp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu Swicz to chyba jeszcze ma n64 i nesa snesa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu Komputer od jutra będzie zdolny do emulacji np ngc 4k60 czy wii u to jeszcze więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 945 gpu emuluje 3dfxa pod dosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Malowany napisał: Już płyty wyprzedaje, zaraz tv i konsole będzie wystawiał. No i co z tego ty ich nie masz i żyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu Jakbym miał fajnego lachona co ssie 3h to by mi wystarczyło cokolwiek Podobno ps6 ma byc handheldem wiec sřaka i konsole się konczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu Pewnie chcom tak zrobić zeby zarznac do konca plyty konsolowcom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: No i co z tego ty ich nie masz i żyjesz On pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Jimmy Savile napisał: On pracuje Współczuję mnie tez to pewnie czeka musialby stac się cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu Ale pisac ze udaje z retro to trzeba być upośledzony Jakbym nie mial xsx i ps5 to może by mozna tak stwierdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Współczuję mnie tez to pewnie czeka musialby stac się cud Bez terapii nie pójdziesz w życiu do pracy. I jeszcze będzie ciężko bo kto upośledzonego 40 latka przyjemnie który nic nie umie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, xDxDxDxD napisał: Na początek to ty lepiej połącz się ze swoim mózgiem. Brakowało mi u ciebie stawiania fioota do masturbacji to się chodzilo do nimfuś Wgl myślisz że facet lubi tak po bokach szukać brakujących mu rzeczy to się mylisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Jimmy Savile napisał: Bez terapii nie pójdziesz w życiu do pracy. I jeszcze będzie ciężko bo kto upośledzonego 40 latka przyjemnie który nic nie umie Bez problemu pójdę jak jom dostane. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu To jak chodzenie do szkoły kwestia przyzwyczajenia ponownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu Bo właśnie o to chodziło edukacji robili z nas szczury do fabryk np dzwonki przerwy co 45 minut na kanapkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: To jak chodzenie do szkoły kwestia przyzwyczajenia ponownie. Tam ludzie niestety też sie nad tobą będą znęcać jak w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 535 Napisano 3 godziny temu 1050 ti to jest to retro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, Malowany napisał: zaraz tv i konsole będzie wystawiał Tego nie sprzedaje i nie zamierzam Ale ipada pro mam w planach dlatego że był do giełdzie bez kapitału na giełdzie stanie się zbędny wystarczy pcet za 120 co ostatnio kupiłem kadłub 7100 i3 banki Później z pensji się odkupi ale już prawdopodobnie 11 oled m4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Bez problemu pójdę jak jom dostane. Piszesz tak bo dobrze wiemy i ty wiesz że żadnej nei dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: 1050 ti to jest to retro? 1050ti ma lepsze fpsy z włączonym PhysX niż 5090 rtx w starch grach 1050ti to najwyższa karta graficzna 75w do steroskopowego 3d tv z 1050ti 4gb ma moc do emulatory 4k60 a już na pewno 1280x1024 19" Tak to będzie karta graficzna do sypialni a w sypialni jest retro rzeczy Salon bardziej nowoczesne technologie i powazniejsze heblowanie granie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 32 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał: Tego nie sprzedaje i nie zamierzam Ale ipada pro mam w planach dlatego że był do giełdzie bez kapitału na giełdzie stanie się zbędny wystarczy pcet za 120 co ostatnio kupiłem kadłub 7100 i3 banki Później z pensji się odkupi ale już prawdopodobnie 11 oled m4 Sprzedasz wszystko jak skończą sie zajeebane matce pieniądze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jimmy Savile napisał: Piszesz tak bo dobrze wiemy i ty wiesz że żadnej nei dostaniesz To sprzedam mieszkanie pilnuj siebie mi wystarczy kawakerka ja mam majątek który mogę przejadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jimmy Savile napisał: Sprzedasz wszystko jak skończą sie zajeebane matce pieniądze To sprzedam kupię se kiedyś od nowa lepsze madrzej wygodniej Wszystko jest doświadczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu Zyc też nie będzie wiecznie wszystko jest na chwilę tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu 50 minut temu, Malowany napisał: konsole będzie wystawiał W sumie bardzo możliwe bo mając 3050 rtx z i5 7500 pewnie pójdzie mi tekkena 8 nawet może nie 4k60 ale fullhd60 przeskalowany przez scaler tv dużej różnicy nie będzie a można piracic na pcet i dłużej rok bez pracy bimbac za konsole Te pcety to jednak dobry pomysł bardzo kumate zabezpieczenie się rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba bo tak czeba 4 Napisano 3 godziny temu Póki co nie planuje konsol się pozbywac ani pcetow płyty i inne rzeczy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach