Filip123 6 Napisano 5 godzin temu (edytowany) XD https://ibb.co/Zzc7tc8T Edytowano 5 godzin temu przez Filip123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 5 godzin temu To anulek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 5 godzin temu Duch anulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu Troche mi smutno ze siedze sam i sie gapie w telefon zamiast w ukochana ale takie czasy Zagram na bebnach i spieerdalam. Ciekawe czy odjeebie cos spektularnego dzisiaj, czy moze zagram i spoko albo zagram chuujowo i juz nigdy tu nie wroce Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu Dobrze ze z AncientWisdom sobie moge popisac xD Moj jedyny internetowy przyjaciel xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 4 godziny temu Wyobraz sobie że to warga wikernesa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu Bede dzisiaj gral, troche sie boje, ale jakos sobie poradze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu Haha I dzisiaj bedziemy spali razem w nocy? xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 91 Napisano 4 godziny temu Tak, takie czasy. Ale póki wychodzisz do ludzi, czerpiesz z czegoś przyjemność, póki chce się Tobie dbać o siebie, i nie wpadasz w uzależnienia, to jedziesz dalej. I jak pyerdyknie III wojna czy asteroida, będziesz jednym z tych niewielu co będą chodzić z dzidami i chować tych co się zessrali bo nie poradzili sobie w rzeczywistości trudniejszej bo byli słabi mentalnie gdy nagle im runął ich poukładany świat i nie zatrybili w nowym;) Wtedy wyjdą na powierzchnię wszystkie piwniczaki jak Wojownicze Żółwie Ninja i będą rządzić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Spoko xD Dzisiaj znowu ciapatke z kawiarni widzialem, ta wysportowana szczupla xD Niezla bryka jezdzi xD. Wielkim fordem, a taka drobna xD. Ale bym sie z nia zapoznal, fajna jest. Robilbym bejbiki z nia xD. Przyjemnie by bylo xD. A jakie duze oczy ma ;o Edytowano 4 godziny temu przez Filip123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 80 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Tak, takie czasy. Ale póki wychodzisz do ludzi, czerpiesz z czegoś przyjemność, póki chce się Tobie dbać o siebie, i nie wpadasz w uzależnienia, to jedziesz dalej. I jak pyerdyknie III wojna czy asteroida, będziesz jednym z tych niewielu co będą chodzić z dzidami i chować tych co się zessrali bo nie poradzili sobie w rzeczywistości trudniejszej bo byli słabi mentalnie gdy nagle im runął ich poukładany świat i nie zatrybili w nowym;) Wtedy wyjdą na powierzchnię wszystkie piwniczaki jak Wojownicze Żółwie Ninja i będą rządzić Tak mu tłumacz Iskra brawo Ty. To chory kozak w necie i pi.zda w świecie czego nie rozumiesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu To zapraszam srakaron do klubu xD czekam xD poki co to ty schowany siedzisz w norze a ja jestem w miescie xD Chcesz adres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu poki co ty jestes kozak w necie piizda w swiecie bo sie rzucasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 91 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Tak mu tłumacz Iskra brawo Ty. To chory kozak w necie i pi.zda w świecie czego nie rozumiesz ? Pi.zdy to gryzą trawę od spodu. Każdy jeden na powierzchni może ma swoje ułomności, jeden silniejszy, drugi słabszy, jeden bardziej się boi drugi mniej, ale póki jadą dalej, a mają ciężko, to szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 91 Napisano 4 godziny temu Jak tremę umiesz przed publicznością przełamać i członkami zespołu to jest coś nie byle co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 80 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Filip123 napisał: To zapraszam srakaron do klubu xD czekam xD poki co to ty schowany siedzisz w norze a ja jestem w miescie xD Chcesz adres? Najpierw wylecz łeb schzofreniku bo masz zablokowany łeb od hejtu i nienawiści tutaj Czym się ... chwalisz głupotą i schizą ? Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu O jej poki co to ty masz problem w tym temacie, ales ty grozny i powazny, o Boze. Boje sie xD ... w majty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu Wylecz leb schizofreniku o jej ale zes zablysnal jeszcze cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 80 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mint napisał: Paweł z całym szacunkiem ale z ciebie też niezła ciipka Byłeś gdziekolwiek poza dino i koszami Pravik ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu Ja juz tyle razy gralem koncerty i w ogole ze dziwne ze perkusji nie mam, chcialbym miec zanim umre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mint 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Byłeś gdziekolwiek poza dino i koszami Pravik ? W wielu miejscach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 80 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Mint napisał: W wielu miejscach Na przykład gdzie, skoro nawet boisz się do urzędu miasta i gminy w swojej wsi iść ? Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 68 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Filip123 napisał: poki co ty jestes kozak w necie piizda w swiecie bo sie rzucasz xD Jaka randka? Chyba sponsoring przy pustym stole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 61 Napisano 4 godziny temu Zjèbaniec namiotowy 12 godzin blokował forum a ta zjèbana zakonnica już na posterunku tulić do cyca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 68 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Byłeś gdziekolwiek poza dino i koszami Pravik ? Na działce u Andrzeja I pod koszem z Kotarbą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu Zaraz tam bede siedzial xD https://ibb.co/DPD9WKtQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip123 6 Napisano 4 godziny temu Bede blokowal dlugo, bo klaudiusz nie chce ze mna pisac, i jest mi z tego powodu smutno xD Najwyzej mi sie znudzi kiedys xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 68 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Filip123 napisał: Bede blokowal dlugo, bo klaudiusz nie chce ze mna pisac, i jest mi z tego powodu smutno xD Najwyzej mi sie znudzi kiedys xD Wiesz, że możesz odpowiedzieć za to? Jak cię dopadną i zamkną w psychiatryku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 80 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Pył na wietrze napisał: Pi.zdy to gryzą trawę od spodu. Każdy jeden na powierzchni może ma swoje ułomności, jeden silniejszy, drugi słabszy, jeden bardziej się boi drugi mniej, ale póki jadą dalej, a mają ciężko, to szacun. Skończ, bo zaczynasz i Ty mnie wkurzać głupotą w tym przypadku i głaskaniem po pleckach zrypa Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach