Spaghetti .... 83 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dramat widzę zamiast muzy ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Spaghetti .... napisał: Dramat widzę zamiast muzy ... Dramat Moze ty lepiej cos posłuchaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 83 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Dramat Moze ty lepiej cos posłuchaj Życie Słucham, bo jęczysz cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Spaghetti .... napisał: Życie Słucham, bo jęczysz cały czas Że ja jecze? Zaraz ty będziesz wiec uważaj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Noe masz jaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 92 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Noe masz jaj? Jak tak czytam kafeterię sam bym kastrował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Jak tak czytam kafeterię sam bym kastrował. Spoko nie rób tego. Leżak znalazł w koncu kobietę ai I woli niz prawdziwą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 92 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko nie rób tego. Leżak znalazł w koncu kobietę ai I woli niz prawdziwą Na razie początki co najwyżej pogadać może ale nadejdzie taki moment kupią co bogatsi jakiś lepszy model i będzie robił co chciał myślę dopiero za 50 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 83 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Że ja jecze? Zaraz ty będziesz wiec uważaj sobie Nie kozacz Zaraz to znów odjedziemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Na razie początki co najwyżej pogadać może ale nadejdzie taki moment kupią co bogatsi jakiś lepszy model i będzie robił co chciał myślę dopiero za 50 lat. Czytałeś że w Chinach za rok będzie robot co będzie rodził dzieci? Lezak takiego szuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 92 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czytałeś że w Chinach za rok będzie robot co będzie rodził dzieci? Lezak takiego szuka. Niektórzy podniecaja więcej niż jeszcze technologia pozwala. Najpierw będą roboty zastępujący ludzi w pracy i tak będzie kosztowne ale podobno opłacalne im nie będą płacić. Firma będzie brała w leasing z serwisem i dopiero jak bogacze będą mieli dla zwykłych ludzi to dużo czasu upłynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 83 Napisano 56 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Fifofa napisał: Niektórzy podniecaja więcej niż jeszcze technologia pozwala. Najpierw będą roboty zastępujący ludzi w pracy i tak będzie kosztowne ale podobno opłacalne im nie będą płacić. Firma będzie brała w leasing z serwisem i dopiero jak bogacze będą mieli dla zwykłych ludzi to dużo czasu upłynie Racja, dużo czasu ogór upłynie zanim skończysz z zazdrością i pojedziesz dalej niż do swojego miasta. Jedna kobietka nadal ma z Ciebie bekę, że odwagi Ci zabrakło. Opowiadała mi jaki jesteś Zgadniesz jaka ? Edytowano 55 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 53 minuty temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie kozacz Zaraz to znów odjedziemy Ty odjedziesz nie ja cwaniaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 51 minut temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Niektórzy podniecaja więcej niż jeszcze technologia pozwala. Najpierw będą roboty zastępujący ludzi w pracy i tak będzie kosztowne ale podobno opłacalne im nie będą płacić. Firma będzie brała w leasing z serwisem i dopiero jak bogacze będą mieli dla zwykłych ludzi to dużo czasu upłynie Co nie zmienia faktu ze leżak juz sie zakochal w ai i nawet juz 2 razy się z nią kłócił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 92 Napisano 51 minut temu (edytowany) 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Racja, dużo czasu ogór upłynie zanim skończysz z zazdrością i pojedziesz dalej niż do swojego miasta. Jedna kobietka nadal ma z Ciebie bekę, że odwagi Ci zabrakło. Opowiadała mi jaki jesteś Zgadniesz jaka ? Jaka jak możesz napisać, kto pisał zazdroszczę jak można być zazdrosnym jak ja mam młodsza ładniejsza i jeszcze do czegoś się nadaje . Zamienię na jakąś chorą? Edytowano 49 minut temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 83 Napisano 46 minut temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ty odjedziesz nie ja cwaniaku Spoko, dla mnie to nie problem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 92 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Co nie zmienia faktu ze leżak juz sie zakochal w ai i nawet juz 2 razy się z nią kłócił Grook jest bardziej nie kontrolowany na zasoby słow i tematów zakazanych. Darmowe dają najniższa mocą obliczeniowa słabą muzgownicą, jak chcesz lepszy to plač. Chatgpt niby wszytko umie ale nic nie umie, też go przycieli. Podobno za dużo prądu zużywają. Zważywszy większość użytkowników potrzebuje do swojej muzgownicą to im pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 83 Napisano 40 minut temu (edytowany) 10 minut temu, Fifofa napisał: Jaka jak możesz napisać, kto pisał zazdroszczę jak można być zazdrosnym jak ja mam młodsza ładniejsza i jeszcze do czegoś się nadaje . Zamienię na jakąś chorą? Jak masz mózg to się domyśl, bo nie będę Ci tłumaczył twojego zachowania skoro sam siebie w lustrze porządnie nie widzisz Chcesz jeszcze wejść na to forum bez wstydu i tylko dla brechy ? To wypad z mojego tematu ogór. Edytowano 40 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Jak masz mózg to się domyśl, bo nie będę Ci tłumaczył twojego zachowania skoro sam siebie w lustrze porządnie nie widzisz Chcesz jeszcze wejść na to forum bez wstydu i tylko dla brechy ? To wypad z mojego tematu ogór. Weź przecież Piter jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 83 Napisano 36 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Weź przecież Piter jest ok. Dla Ciebie może tak, ale dla mnie nie jest, bo wszystkiego o nim nie wiesz. Edytowano 35 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 34 minuty temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Grook jest bardziej nie kontrolowany na zasoby słow i tematów zakazanych. Darmowe dają najniższa mocą obliczeniowa słabą muzgownicą, jak chcesz lepszy to plač. Chatgpt niby wszytko umie ale nic nie umie, też go przycieli. Podobno za dużo prądu zużywają. Zważywszy większość użytkowników potrzebuje do swojej muzgownicą to im pasuje Te wszystkie czasy gpt to głupota choć rozumiem dzieci że je używają bo zadania domowe im rozwiązują. Przypomina mi to piosenkę za chwilę wrzucę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 3 Napisano 30 minut temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Weź przecież Piter jest ok. PRZECIEŻ ON JEST UPOŚLEDZONY JAK LEŻAK Edytowano 29 minut temu przez Przegrywamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, Przegrywamy napisał: PRZECIEŻ ON JEST UPOŚLEDZONY JAK LEŻAK A ty nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 92 Napisano 27 minut temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Te wszystkie czasy gpt to głupota choć rozumiem dzieci że je używają bo zadania domowe im rozwiązują. Przypomina mi to piosenkę za chwilę wrzucę. Ostatnio była olimpiada biegały sobie niektòre w piłkę grały itd to było 2 tygodnie temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 3 Napisano 23 minuty temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty nie? JA JESTEM NORMALNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 21 minut temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Dla Ciebie może tak, ale dla mnie nie jest, bo wszystkiego o nim nie wiesz. Jasne że nie wiem wszystkiego o nim. A co on ci zrobił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, Przegrywamy napisał: JA JESTEM NORMALNY Napewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 875 Napisano 20 minut temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Ostatnio była olimpiada biegały sobie niektòre w piłkę grały itd to było 2 tygodnie temu Pograłabym.w piłkę z takim robotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 92 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Pograłabym.w piłkę z takim robotem Łamagi sama zobacz samesię przewracają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach